Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

dziewczyny co sadzicie o takiej kiecce?

Polecane posty

w zasadzie to dopiero teraz pomyslalam o tym ulelwaniu:O poza tym lekarz powiedzial ze u malej moze trwac to do roku.. no klamka zapadla najwyzej bedzie rzygac podczas mszy:) nie ona pierwsza pewnie i nie ostatnia.. no mnie tez sie podoba ta pierwsza ale jak pomysle o tym rzyganiu to sklaniam sie ku tej z allegro..

ta ostatnia ktorą znalazłaś na allegro, to koszmar. Przecież tylko raz w życiu chrzcimy dziecko, ja bym wybrała te pierwszą. Jest prześliczna :) Niech jej się ulewa, niech wymiotuje, to Zuzi święto, ma prawo. Sukienkę da się wyprać. Zawsze możesz ją potem odsprzedać.

Gość ale 170 złotych to sporo
nawet jak na jeden raz w zyciu

Gość olamanola
Ostatnia sukienka z allegro beznadziejna.

Zgadzam się z Iguś chrzest jest raz w zyciu i czasami warto wydać więcej a mieć sukienkę która się podoba w której dziecko będzie pięknie wyglądać. Potem można bez problemu sprzedać. Również uważam , że ostatnia sukienka jest brzydka.

no oki:) zgadzam sie - mialam chwilowy napad jak pomyslalam o tym rzyganiu... chyba tez mi sie nie podoba ta z allegro - taka tandetna:O a niech rzyga - co mi tam:) tylko teraz jak zobaczylam te kiecke dokladniej z mininiebo na allegro to mi sie ona strasznie podoba.. szkoda ze tej pierwszej nie da sie dokladniej zobaczyc:(

Gość ta druga na allegro sliczna

nie sądzę by ją gniotła ta kokarda. Napewno jest tak zrobiona żeby dziecko nie czuło żadnych zgrubień. To cieniutki tiul jest :)

boze odwalilo mi tyle rzeczy na glowie a ja siedze przed kompem kilka godzi:n i gapie sie na 2 sukienki:( no debil jestem:) ale juz wiem co mnie w tych sukienkach wkurza w 1 - boje sie ze kokarda bedzie tak duza ze zuzia bedzie sie denerwowac i bedzie miala niewygodnie w 2 - ze nie jest biala tylko ecru igus, myslisz? bo ja sie boje o ta kokarde:O cholera tyle problemow na glowie a ja mam wielki problem - kokarda:P:P:D stara a glupia...:)

Kiedy Ty te chrzciny masz ???? Chrześniaczka mojego męża była chrzczona w podobnej sukieneczce tyle ,że miała naszyte różyczki ale była bardzo podobna do tej właśnie. Jula wyglądała imponująco, kokarda tez była :) I wierz mi nie widziałam na małej buźce ani deko grymasu.

2 wrzesnia;) a co do rozyczek to jeszcze ta mi sie podoba tylko tu mnie wkurza ze te poprzyszywane platki mi poodpadaja:) ale ta przynajmniej kokardy nie ma ktora moglaby ewentualnie przeszkadzac mlodej:)

Też ładna, nie ma kokardy , ale ma suwak . Hm............. W kościele będziesz Zuzie trzymała na rękach, w domu bedzie przechodzić z rąk do rąk , a jak będzie senna przebierzesz małą i już będzie jej wygodnie :) A teraz zastanów sie jak pięknie będzie wyglądała na zdjęciu :):):) a może ta: http://www.mininiebo.pl/product.php?id=318 jest bardzo skromna, ale elegancka ?

Julka miła zaledwie miesiąc urodziła sie w kwietniu a chrzciny były już w maju :)

ja mam awersje do kolnierzykow:) w nocy nie bede spac przez te cholerne kiecki:D dzieki za rady, tez spadam spac (zostaly mi co prawda 3 godz, ale zawsze cos:) ) a za dalsze rady bede wdzieczna - jutro musze ktoras z 3 (z mininieba) zamowic zeby mi doszla:)

Gość ktora kupilas

Gość do kolorowej
sukienka ujdzie, ale jak ubierzesz dziecko w sukienke letnia na jesien?? przeciez dziecku zimno bedzie!!!!!!!!!

To jak już ubierzesz Zuzie w tę sukieneczkę, mam nadzieję pokażesz fotkę ? :) 2 wrzesień , to jeszcze całkiem ciepło może być, zresztą jakieś wdzianeczko narzuci i też będzie.

Gość do kolorowa jak diabli
Ja proponuję tą ostatnią co podałaś

Gość durnie
zuzka dziewczynke nazywać:|przecież to już przereklamowane:| tak samo julia , wiktoria , weronika, durniu ty! póki masz czas ,jeszcze chrzcin nie było to zmień zamiary, bo karasz dziecko.