Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

dziewczyny co sadzicie o takiej kiecce?

Polecane posty

Sliczna ta twoja Zuzka.A sukienka mi osobiscie sie nie podoba,bo zakrywa to twoje piekne dziecko.Bardziej mi sie podobala ta bardziej prosta,z tafty chyba.No,ale to kwestia gustu.

Gość brzydkie dziecko w brzydkiej
sukience

Gość ta a swistak siedzi
tak jak pisalam wczesniej, to nie dziecko, a troll przebrany w sukienke :O i po dokladnych ogledzinach, stwierdzam, ze kolorowa ma zjechany gust :O

Gość niezle niezle
Co za debilem trzeba byc. Przeciez dziewczyneczka jest sliczna a w sukience wyglada uroczo, jk ksiezniczka z bakji. Ale was zazdrosc zzerac musi. Kolorowa gratuluje slucznej coreczki.

Gość podpowiadam gdzie
ja tez uwazam ze Zuzia jest urocza. sukienka nie jest brzydka- jest poprostu nie warta swojej ceny.

Gość ta a swistak siedzi
i z zazdroscia tu mi nie wyskakuj, bo mam o niebo piekniejsze dziecko :P

Gość moje dziecko jest
to pokaz swoje cwaniaro to ocenimy mala wyglada jak calineczka w sukienusi, przesliczna dziewczynka:)

Gość ta a swistak siedzi
cwaniara nie jestem, i nie potrzebuje dowartosciowywac sie na forum, tak jak to robi kolorowa i wiele innych mam :P widac w zyciu realnym sie im nie wiedzie, skoro w wirtualnym sie dowartosciowuja komentarzami takich lizusow jak min. ty :P ja wypowiedzialam sie co do dziecka, bo dla mnie jest ono po prostu brzydkie, i nie mam zamiaru pisac ze jest slodkie, kiedy tak nie uwazam, a jesli ktos chce sie podlizac to prosze bardzo ja nie mam zamiaru :P nie w mej naturze klamstwo :P

sorki ale ja mam w dupie ze Ci sie moja zuzka nie podoba.. zwisa mi to i powiewa:) wg mnie jest sliczna slodka i jest jednym z piekniejszych dzieciaczkow jake na oczy widzialam:P a na marginesie - to masz dziewczyno jakas misje czy to Twoj ulubiony topic?:P

ta a swistak siedzi---> Nie wierzę w to, że masz dziecko. Matka matce nigdy w życiu nie napisałaby, że jej dziecko jest brzydkie. Zuza jest prześliczna. Taka mała księżniczka.

Gość ta a swistak siedzi
hehe mam dziecko i wiele razy widzialam ladniejsze niz te kolorowej :P a co do twego postu kolorowa, tak, to moj ulubiony topic :P bo przeciez ty go zalozylas, najbardziej przebojowa dziewczyna na kaffe, w dodatku z "najpiekniejszym" dzieckiem :O lol co za ludzie, nawet sie wypowiedziec obiektywnie nie mozna, bo zaraz zaczyna sie nagonka :O dla mnie to dziecko jest paskudne, a na kaffe mozna znalezc duzo piekniejszych bobasow niz ten, ale tu kazdy kazdemu slodzi, a jak ktos sie wypowiada obiektywnie to jest be hehe...

niezdecydowana dzieki:) ta a swistak - super bardzo mi milo:) oki- moze ci sie nie podobac a ja przeciez ci nie narzucam ze musiszuwazac ze jest sliczna.. ale tak sie wczulas ze mnie to poprostu bawi;) nawiedzona jestes czy tak Ci sie nudzi?:P oki przyjelam do wiaddomosci- moja zuzia jest dla Ciebie wstretna- spoko, akceptuje twoj wypaczony wg mnie gust:P a jesli juz powiedzialas co chcialas to odpowiem Ci jak odpowiada najbardziej - twoim zdaniem- przebojowa mama na kafe:P spierdalaj zrob se kotleta jak ci sie nudzi:P- masz juznowa misje i mnie nie mecz kobieto;)

Gość ta a swistak siedzi
poziom twych wypowiedzi swiadczy o tym jaka jestes kobieta...:O spierdalaj to sobie mow do swego meza hehe zenujace jest to ze nie potrafisz przyja krytyki, tylko z miejsca przeklinasz i wyzywasz czlowieka heh, ale to juz nie moja manka jak cie matka nie umiala wychowac hehe :P a co do kotletow i nawiedzenia, to sama je sobie zrob, ja nawiedzona nie bede sluchac twych rozkazow, bo rerezentujesz swoja osoba kompletne dno :P acha a moja misja jest co innego, a ty zajmij sie swoim okropnym dzieciakiem lepiej a nie z kazda pierdola przybiegasz na kaffe, widac nie masz w realu towarzystwa... szkoda mi cie, na prawde...:P

Gość Rozjemca najemca kasia
Kolorowa masz slodziutka coreczke:) Sukienka troche droga, ja bym jej nie kupila na raz, ale tez jest fajna. Ta a swistak siedzi ty za to pokazalas poziom i klase hahahahaha. Szzegolnie wypowiadajac sie w taki sposob o niewinnej malej dziewczynce. Poza tym siedzisz tu chyba z nudy i zawisci. A moze jestes taka zazdrosna o dziecko ze przyjemnosc ci daje jak nieudolnie dogadujesz kolorowej? Komu ty chcesz wmowic ze jej corka jest brzudka? Sobie najwyrazniej wmowilas innym- watpie.

Gość wiadomo ze kazdy ma inny gust
a dla matki jej dziecko bedzie zawsze najpiekniejsze, bardzo chore jest twoje zachowanie zeby pisac na te dziecko, jak ci sie nie podoba to ok mozesz sobie tak myslec ale zeby od razu najezdzac tak na te dziecko do jego matki? juz rozumiem jakby to byl temat CO SADZICIE O MOIM DZIECKU to bys mogla napisac co myslisz, a tu wcale cie nikt o to nie prosil jakbys sie czula jakby przyszla do ciebie kolezanka i powiedziala ALE TY MASZ OKROPNE DZIECKO, WYGLADA JAK TROLL!!!! cieszylabys sie ze powiedziala to co mysli?? wiec odpowiedz ta a swistak siedzi

Gość ta a swistak siedzi
wyznaje w zyciu pewna zasade: nie toleruje klamstwa i obludy i jesli ktos by mi tak powiedzial o moim dziecku, to przyjelabym to jako jego zdanie, ktore jest takie a nie inne :P jestem bezposrednia i szczera, moze do bolu ale to juz nie moj problem, bo nie mam zamiaru klamac, tylko po to zeby sie komus przypodobac :P i tego samego oczekuje od innych, szczerosci, a nie jakiegos udawania nie rozumiem pojecia, ze nie wolno czegos takiego mowic matce nie wolno bo co? zyjemy chyba w wolnym kraju i kazdy moze wypowiedziec swoje zdanie i nic nie poradze ze wiekszosc mam na kaffe liza sobie na wzajem tylki... :P przez co pokazuja jakie sa do bolu falszywe :P acha co do postow o zazdrosci, na pewno nie zazdroszcze kolorowej corki ani niczego innego, bo poziom ktory soba reprezentuje jest dla mnie zenujacy

dlugo nad tym myslalas:P?:P dla mnie nie jestes szczera tylko prosta, pusta i chamska... ja rozumiem , gdybym spytala czy podoba Wam sie moja coreczka... ale ja o to nie pytalam... sek w tym ze bedac takim jelopem i prostaczka nie pojmujesz dosc wyrazniej granicy miedzy chamstwem a szczeroscia:P szczerosc- ja sie pytam, ty odpowiedasz... wyrarzasz swoja opinie..w jakim konkretnym celu a nie po to bo zal Ci dupe sciska albo sie nudzisz:P swoja szczerosc manifestujesz w taki sposob ze podchodzisz do ludzi na ulicy i mowisz im jak wygladaja? dla mnie to zenujace

Gość lokas aminios
To nie chodzi o to, że takim stwierdzeniem urazisz matkę. Dla niej Zuza jest najpiękniejsza i nic tego nie zmieni. Ale nie rozumiem jak o małym dziecku można pisać brzydkie. Mogłaś napisać, że Twoja córka jest piękniejsza, ewentualnie, że widziałaś ładniejsze dzieci, ale nie, że to dziecko jest brzydkie. Swoim koleżankom, sąsiadkom, znajomym też mówisz, że mają brzydkie dzieci?Dla mnie wszystkie małe dzieci są słodkie. Każde z tych dzieci coś w sobie ma. Absolutnie nie istnieją brzydkie dzieci. Jeśli Ty takie spotykasz, to Twój problem. Ja widzę same ładne. Owszem są dzieci ładniejsze i ciut brzydsze od tych piękniejszych, ale to tak jak z dorosłymi.

Gość Nie ona poprostu
sie na kolorowa uparla! Ja nie rozumiem jak mozna takim chamem byc!

Gość ta a swistak siedzi
rozgryzlas mnie kolorowa, nudze sie strasznie hehe :P a prostaczka to sama jestes :P swiadczy o tym twoj sposob wyslawiaia sie, widac ubogi jest twoj j.polski skoro nagminnie uzywasz "pieknych" epitetow i niecenzuralnych przerywnikow w zdaniu... o znowu zbiegly sie panie "mecenas" kolorowej hehe :P lizusy :P i nadal uwazam ze masz brzydkie dziecko wiekszosc mam u obecnych ja ocenia, wiec czemu ja nie moge szczerze :P poza tym dam ci dobra rade jesli juz wystawiasz dziecko na pokaz na forum publicznym, to licz sie z tym ze nie wszyscy beda uwazac twoje dziecko za cudne, sliczne i slodkie hehe, bo takie nie jest :P oczywsie moim zdaniem :P