Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaka

egzamin

Polecane posty

Gość ankaka

JUTRO ZDAJE EGZAMIN NA P.JAZDY MAM PIETRA JAK SOBIE RADZILYSCIE ZE STRESEM ROZWALA MNIE !!!:)

Gość ja mam za równie 10 dni
:( i czuje ze nawet z placu nie wyjade na poczatku rekaw wychodził mi idealnie a teraz :O sama nie wiem czemu wszystko sie chrzani

Gość uiooooooooo
Ja mam 25 lat, wiec troche w zyciu przezylem. Staram sie (i mi to wychodzi) w zyciu nie stresowac. 2 razy sie w zycie mocno stresowalem. Przed matura pisemna z polaka:p; no i przed egzamimem na prawko:p Nie bede oryginalny piszac jak sie nie stresowac.Sstarac sie o tym nie myslec, ale latwo powiedziec, gorzej wykonac.:)

Gość ankaka
A JAK ROBISZ LUK NA 3\4 ICIERC OBROTU CZY INACZEJ CIE NAUCZYLI?? PLAC NIE JEST TAKI ZLY GORZEJ Z MIASTEM BRRRR.

Gość ja mam za równie 10 dni
tz. u mnie to tak wyglada : kiedy widze w prawej tylnej szybie 2 pachołek to szybko kręce kierownicę na godzinę 13 , tak mnie nauczył instruktor i na poczatku no po prostu za kazdym razem idealnie mi wychodziło , a teraz masakra w srode mam 2 godz placu i wtedy codziennie mam jazde do dnia przed egzaminem

Gość ale jakby
żadne3/4 obrotu na łuku!!!!! wystarczy,że trafisz na inny samochód niz jeździłas i leżysz!!! wjedziesz w łuk, to wyjeżdżajac patrz w prawe lusterko i skręcaj kierownica na wyczucie... wiem co mówię, bo na 3/4 uczyli mnie na kursie i 2 razy oblałam własnie na łuku. Dopiero jak mi kolega pokazał jak to robic to wreszcie zdałam..

Gość wqsqwds
taaaaa nie poradzialm sobie i oblalm 2 razy:O