Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan serwisu Fotka.pl

*** NAJPIĘKNIEJSZA I NAJSEKSOWNIEJSZA PANNA NA FOTCE !!! ***

Polecane posty

Gość klaaara
ale właśnie zdjęcia dajesz dla zupełnie obcych ludzi,więc na pewno na ich opinii tez Ci zależy :)

Gość kaalinkaa
droga HotChanel88 raz muszę cię rozczarować.. wcale nie jestes taka hot.. dwa nie oceniaj kogoś mówiąc ze spędze czas na forum-przecież sama to robisz ( wystarczy nieco pomyślec) trzy... rozbierz się - podskoczy ci średnia ( na fotce sa sami tacy co by sobie chcieli popoatrzeć) cztery... nie bede pokazywać swojej twarzy bo jestem tu anonimowo, co wcale nie znaczy ze mam sie czego wstydzić ( magia domysłu dziewczyno) pięć.. twoja inteligencja którą podobno posiadasz znów została poddana próbie.. niestety nieudanej.. "pokaż" piszę się przez Ż.. ps. radziłąbym zając się ortografią a nie rozbierać się na fotce i wmawiać ludziom jaka to ty nie jestes fajna :)

Gość HotChanel88
Kolejna osoba błyszcząca intelibencją !! Pan jeffrey dahmer ! ;] Brawa dla Pana !!!! Gratuluje wybujalej wyobraźni!!

Gość Ciii...
A z resztą skoro was nie interesuje co my o was myślimy i nasze zdanie macie głęboko gdzieś to co tu robicie ??Skoro nie interesuje was co myślę na wasz temat to dajcie sobie spokój i przestańcie udawać mądrzejsze niż jesteście ....i zajmijcie się malowaniem paznokci czy czym wy tam się zajmujecie.

Gość Suczitta
Ciii... a nie wystarczyło napisać tego co myślisz np na fotce, zamiast tutaj za plecami ?? :) może i w waszych i innych oczach jesteśmy pustymi lachami, ale za to wy w moich oczach zwykłymi tchórzami ;)

Gość HotChanel88
Kaalinko jesteś anonimowo, bo jesteś zapewne brzydka i nie masz się czym chwalić:)) Dwa jestem tu po to by odeprzeć atak takich płytkich osób jak Ty ;] Ale i po to by pośmiac się z was:)) Uwierzcie jest z czego !!! Biedactwa, nie mają co robić .... Ojjj tak mi was żal.... Nie moge ze śmiechu !!!!! hahahahahaha

Gość Ciii...
Ach proszę bardzo mysl sobie o mnie co chcesz...możesz sobie tłumaczyć że na pewno jestem brzydka albo jestem pusta albo jestem głupia :P proszę bardzo....nie chciało mi się wdawać w dyskusje wami po prostu ale najwidoczniej to nieuniknione ...ale jestem ciekawa jakie są wasze zainteresowania ....jesteście inteligentnymi dziewczynami i myślę że musicie jakieś ciekawe zainteresowania :P

Gość HotChanel88
Ojj tak mi przykro się robi jak to czytam ;(((( Dagmarko, dlaczego te dziewczyny tak na nas jadą :(((( Czuję sie dotknięta :((((

Gość Suczitta
Hmmm ... ale tak jeszcze przy okazji wspomnę, że profile dziewcząt na fotce są raczej do oceny facetów, a tu prosze ... w sumie zero wypowiedzi mężczyzn ... same zagorzale zazdrosne dziewczęta ... :) nie piszcie, że nie zazdrosne... bo skoro nie to po co w ogóle te komentarze wasze ?? :)

Gość HotChanel88
Pawianie głupi nawet nie zasugerowałam, ze mówisz o mnie !!!! hahahahahha Osiooooł ahhahaha

Gość Ciii...
A skoro waszą rozrywką (przynajmniej panny chanel) jest pokazywanie cycków na fotce to nie macie zbytniego prawa krytykowania mojego sposobu rozrywki jakim jest wyrażanie swojego zdania na różne tematy bo nie jesteście na tyle ciekawe abym siedziała na jednym topiku :P

Gość HotChanel88
Dziewczynkooo Ciii.... czy jak ty tam sie zwiesz hahaha kup sobie okulary, bo tak się sklada, ze pokazuje dekolt a nie cycki......

Gość Suczitta
Skoro uważasz, że nie jesteśmy ciekawe, a Ty wypisując swoje zainteresowania uważasz się za "ciekawszą", poniżasz sie i bawisz sie jak pięcioletnie dziecko klockami, to gratuluje :) przenika przez was zwykła zazdrośc ;)

Gość Ciii...
Ach suczitto moja droga ...ja nie mam ci czego zazdrościć uwierz...:P a jak już pisałam nie pisze tu z zazdrości a jedynie z chęci odpoczynku ...chcę sobie na chwile odpocząć od myślenia ...

O moich zainteresowaniach: Kręcić tyłeczkiem gdy leci czadowa muzyczkaa :Douuuuu ouuuuu ! :D To już samo mówi za siebie o tej panience...

Gość HotChanel88
"Odpocząc od myślenia" No gratuluje, gratuluje.... "co robisz w wolnym czasie" - "odpoczywam od myślenia" hahaha ZAL ;]

Gość kaalinkaa
droga HotChanel88 ..skoro mówisz ze nie interesują cię opinie forumowiczów, ktorzy własnie sa tutaj by wyrażać swoje opinie, to co w takim razie tutaj robisz? "odpierać atak"- przeczysz sama sobie.. to jest dopiero smiech na sali, gdy ktoś stara sięi wmówić jaki jest mądry.. ciągle tylko bronisz się ze jesteś piękna i mądra..ale gdyby tak było to byś tego ciągle nie powtarzała.. zyłąbyś sobie dalej na tej swojej fotce i nie wiem co byś sobie tam robiła.. cięzko się z tobą rozmawia bo aż razi od ciebie pustością, na kazdym kroku to tylko potwierdasz.. pozdrawiam. ps. mam nadzieje ze dziś pierwszy raz w życiu w twych dłoniach "zagości" słownik ortograficzny.. i że wbijesz sobie podstawy ortografi do głowy i nikt więcej nie będzie musiał czuć się tak zażenowany czytając twoje wypowiedzi..

Gość Ciii...
A niby dlaczego według ciebie mam się uważać za nieciekawą ...?? mam wiele zainteresowań wymieniłam jedynie niektóre z nich i pytałam się jakie są twoje ...

Gość Suczitta
Hmmm Ciii... to pokaż swoją twarz :) chętnie zobaczę :) hmmm jak na tak aż "prze inteligentną" osobę dość dziwny sposób na odpczynek :) dla mnie to dość dziecinne i żałosne, ale cóż ... ;)

Gość HotChanel88
kaalinkooo jaka Ty inteligentna panna "ohh ahh ehh" się znalazla ! Dziewcze wez sie za siebie !! Zachowujesz sie jak biedna dziewczyna z prowincji, ktora chce blyszczec!! hahaha P.S..... wlasnie studiuje słownik ortograficzny!! Ohhh dziękuje za Twe wspaniałe rady!! odkryłam wiele tajemnic ortografii :)

Gość Ciii...
tak właśnie odpoczywam od myslenia w wolnym czasie a że mam go mało bo przez większość czasu poszerzam horyzonty :P i uczę się języków ...najwidoczniej ty mało myślisz i nie znasz pojęcia myśleć...