Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan serwisu Fotka.pl

*** NAJPIĘKNIEJSZA I NAJSEKSOWNIEJSZA PANNA NA FOTCE !!! ***

Polecane posty

Gość automaty do lodow
wczoraj zamkneli ze mialyscie czas by pisac na forum??

Gość HotChanel88
Inteligentni arystokraci hahahahahhahahaah nawet nie zdajecie sobie sprawy ile się nasmieje czytając wasze wypowiedzi hahahhaaa Macie najeeee**bane w głowach kurwwwia*rze i kur*ewki ! lalalla

Gość HotChanel88
drodzi panowie, ktorzy pisza teksty w stylu "zaruchać można" macie pecha !!! Jesteście dla mnie zdecydowanie za słabi ;] Co to za facet, który siedzi na forum, a wprost nie ma odwagi sie pokazać ani powiedzieć co o mnie myśli... zaden facet!! Zwykla ciota .... ;] Fuuuj!! hahaah a panno 'ciii...." twoja glupota przewyrzszyła inteligencje! Gratuluje!!

Gość HotChanel88
ktoremu panu z forum mam dzis zrobic loda z połykiem? naszla mnie nagla ochota :****

Gość HotChanel88
widzę, że są i osoby, które mają tak nędzne twarze i umysły, że nawet się za mnie podają !!!!

Gość HotChanel88
sama pisze te ogloszenia majac nadzieje, ze na fotce bedziecie pisac do mnie swoje propozycje... Robie laske juz za 5 zł to moje hobby

Gość Suczitta
Chanelko moja nie denerwuj sie tak bo ci jezyczek wyschnie i wtedy nie bedzie chetnych do lodzikow... Buziolki moj krejzolku :********

Gość HotChanel88
Ooooo następna nędzna twarz! Która podaje się za Dagmare!!! Prymityw! hahahahah

Gość paula_1234
tylko włosy mi się podobają...ale wolę ciemne...a niczego jej zazdrościć i tak nie muszę! figurę mam dobrą, a jej przez te wielkie balony, figura staje się nieproporcjonalna...:/ a twarz...taka...dziwna;D

Gość hotChanel88
jak tak czytam wypowiedzi niektorych to dochodze do wniosku, ze tu sie wyscigi robią !!! Kto bardziej na mnie na jedzie.... haha dalej wymyślajcie coś bo nudno tu się robi i powtarzacie sie !! haaaha

Gość hotChanel88
rucham psa jak sra :classic_cool:

Gość Suczitta
rucham dzika jak sika :classic_cool:

Gość hotChanel88
a ja wyjadam kaszanke pochanke :classic_cool:

od dłuższego czasu obserwuje ten temat i rzeczywiscie, Panie są naprawdę żałosne. Tez mam konto na fotce, założone bardziej z nudów dawno temu niż z chęci dowartosciowania sie przez komentarze. Wyglad tych Pan swiadczy sam za siebie.

Gość UWAGA ten temat
to podpucha a wy kilikajac na jej linka i ogladajac jej foto dodajecie jej punktów na fotosik.pl i to dlatego ona podala tutaj tego linka. to zreszta sama channel czy jak jej tam a nie ktos inny. nie klikajcie i nie dodawajcie jej pktów na fotosiku tak aby nie była najpopularniejsza tam . pozdrówki

nawet ladna :P ale k.u.rwisze z niej :P ale watpie czy slub jej w glowie :D radze ci isc jej poszukac po agencjach :classic_cool:

Gość adam245
ciało ładne, ale twarz porażka. moja kobieta ma taką właśnie figurę ,ale dużo ładniejszą buźkę. ale cóż każdy ma swój gust...

Gość adam245
tylko że moja kobieta nie ma na twarzy tony tapety. a ta widać że ma i sporo tego

Gość promyczek22
Ta dziewczyna ma paskudne nogi.....

Gość on166646497
Zostawcie dziewczynę w spokoju,znajdźcie sobie inne zajęcie.

Gość zazdrosc i nic wiecej
tu wiekszosc piszacych kobiet tak chcialo by tak wygladac a wiekszasc piszacych tu facetow nigdy nie dotknie takiej kobiety niemam nic do dodania jestescie ZALOSNI !!!!!!!!!!!!!!!!

tu wiekszosc piszacych kobiet tak chcialo by tak wygladac a wiekszasc piszacych tu facetow nigdy nie dotknie takiej kobiety niemam nic do dodania jestescie ZALOSNI !!!!!!!!!!!!!!!!

zazdrosc i nic wiecej tu wiekszosc piszacych kobiet tak chcialo by tak wygladac a wiekszasc piszacych tu facetow nigdy nie dotknie takiej kobiety niemam nic do dodania jestescie ZALOSNI !!!!!!!!!!!!!!!!

zamykam ten zenujacu temat pokazujacy najgorsze cechy polakow

zenujace zenujace zenujace zenujace zenujace zenujace += = = = = = = = === = = = = = = = = = = = = = = = = = = = == = = = = = = = = == zenujace zenujace zenujace zenujace zenujace

Gość on166646497
A najlepiej dać dziewczynie spokój i wejść na redtube.com i zwalić sobie konia:D.

Gość on166646497
A najlepiej dać dziewczynie spokój i wejść na redtube.com i zwalić sobie konia:D.

Gość on166646497