Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan serwisu Fotka.pl

*** NAJPIĘKNIEJSZA I NAJSEKSOWNIEJSZA PANNA NA FOTCE !!! ***

Polecane posty

Gość Chanelka jest boska
A co to za sucz powyżej ???

Gość dawno się tak nie uśmiałem
jak z tego tematu :D :D :D :D :D :D

Gość XXDESTINY888XX
FAKTYCZNIE BIERZECIE SOBIE JAKIES PROFILE I IM JEDZIECIE WEDLUG MNIE TEN TEMAT MOZNA BYLO POMINĄĆ I ZAJĄĆ SIE SOBĄ A NIE OBGADYWAC INNE PROFILE

Gość jejajeja
Według mnie to chamstwo niesamowite z waszej strony,że obgadujecie profile z fotki. I to żeby jeszcze naprawde jakieś pasztety,ale te dziewczyny sa naprawdę ładne. Założę się,że większość z tych,które tak się tu udzielały,są po prosty brzydkie i zakompleksione.I tyle.

Gość jejajeja
xenna na zaparcia ------> weź sobie lepiej xennę na serio zaaplikuj,jak cie przeczyści porządnie,to na pewno ci nie zaszkodzi... Co,sadełkiem obrosłaś,i teraz siedzisz przed kompem i patrzys żeby tylko kogos obrazić ?? No comment.....

Gość To jest prawdziwa laska
skromna, ładna, bez makijarzu!! Nie jak dziwka!! www.AduS43.fotka.pl

Gość o retyyyyyyy
No,laska jak sie patrzy !!! Hahahaha !!! Szczególnie z tym czymś na ustach,i tą obleśną grubą grzywą.... Bleeeeeeee..........

Gość Robi sie sztywno w gaciach
Usta ma wspaniale (wylizalbym je z przyjemnoscia) i grzywka dodaje jej uroku. Chetnie bym ja bzyknal:P

Gość jacunio222
kolejny nastoletni KUR***SZON, Kur***estwo bije jej z oczu bleeee

Gość Jacu
czemu twierdzisz ze bije jej z oczu?? Nie znasz jej a na fotkach wyglada przeslicznie

Gość jaye
hotchanelemi suczita: zajrzalam na wasze fotki.jestem starsza o wiele lat od was wiec raczej nie mamy co sie porownywac,ale.... macie bardzo ladne twarze,ale....ne pewno bez makijazu.na 100% ladniej byscie wygladaly bez makijazu,to co bym mogla wam doradzic. figury macie jak wiekszosc nastolatek,kazda w tym wieku chce ladnie wygladac.nie tylko w tym wieku.ja tez chce. :) ubrania na fotkach dosyc ordynarne,ale kazdy ma swoj gust. wlosy widac ze tlenione...moim zdaniem powinnyscie postawic na naturalnosc. po waszych opisach i komentarzach takze pomyslalam,ze dziewczyny macie pusto w glowach,takie male fiu bzdziu,ale nie mnie jest to oceniac.takie wrazenie wywarly na mnie wasze profile. pozdrawiam serdecznie. moje mlodsze siostry tez maja profile na fotce..to teraz taka moda?po co to wlasciwie jest?

Gość A Beautiful Mind
Stare czasy, stara zabawa, luki w programie: http://www.fotka.pl/profil/A12345/ Średnia 7,78 z 24867 ocen prawie 25000 glosow ;-) Kiedys byla taka zakladka teraz juz nie ma.

ta cała channel ma niezłe cycki ;D khem hkem.. ale ona mi się nie podoba.. figurę to ma jeszcze ok, ale nie wyglądają naturalnie, wyglądają wraz z suczittą bardzo bardzo sztucznie.

Gość ajjj
Bohaterki chyba się zwinęły, ale osiągneły swój cel: Mówi się o nich. Nieważne co, ważne, że DUŻO. Tak naprawdę wszyscy (w tym momencie i ja) karmimy ich próżnośc :) a dla mnie to i tak jest tylko : syndrom PATRZCIE-NA-MNIE. btw rozbawiło mnie tzw. pokemonowe pismo, zrujnowano mój światopogląd, bo dotychczas łapy bym dała sobie pourywać, że jest to zarezerwowane dla przedziału 13-16 lat.

Gość upupupupupupupupupppp

Gość barbi borsuk

Gość papapapratamasatpa
o zesz w morde ale mega kurwiszony i lachociagi :P suczitta coz nik adekwatny do osoby na zdjeciu a ta druga hotcos tam to masakra dno i 5 metrow mulu nawet moj pies by jej nie chcial obzygac

Gość taaaaaaaaaaaaaa
same nastoletnie koltuny stworzone do lodow i grzybobrania :classic_cool: ta suczita i jej kolezanka szczegolnie. Czemu wy jestescie takie glupie i same, dobrowolnie pozbawiacie sie dziewczecego uroku, ktorego za pare lat i tak byscie sie naturalnie pozbyly i robicie z siebie dziwki? Ja tego nie pojmuje.

Gość a gdzie jest moje zdjęcie
? tak chcę od siebie dodać... że go nie widzę, no może oślepłam (z wiadomych względów).

Gość Hotchanel88
Ojj widze , ze biedactwom jeszcze sie nie znudzilo kmentowanie mojej oraz dagmary osoby ;] Alez, bardzo prosze piszcie i nie krempujcie sie, przeciez to wy teraz pokazujecie do jakiej podlosci i prostactwa jestescie zdolni!! Haha chyba zaczne notowac wasze niezwykle madre komenty haha dawno sie tak nie usmielam jak teraz czytajac te brednie na moj temat ;]

Gość ktos22222
ale wy tu pierdol** glupoty niby te skromne bez makijazy byle jak ubrane to takie najleprze itd tak a na ulicu to za jakimi sie ogladacie bo napewno nie za takiemi skromnymi zwyklymi panienkami a raczej za takimi wlasnie ja ta na poczatku wiekszosc z was chcieliby miec taka laske ale widocznie was na taka nie stac tylko stac was na takie glupie pierdo** i nie chodzi tu o pieniadze...zalosne jest to co tu wypisujecie

Gość _Xe_xx-ea3x_sx
przeciętna dresiara

Gość sliczna
co wy sie czepiliscie dziewczyn..niech kazdy zyje swoim zyciem i dajcie im spokoj..a wy lejcie na innych;)

Gość pizza jest dobra na wszystko

Gość Śmialiście się z Niej ...
... a Ona wygrała życie: http://www.fotka.pl/ranking/ Jest jedną z najpiękniejszych dziewczyn na całej Fotce. Nie jest Wam teraz głupio, zazdrośnice? :P