Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leśniczka

być leśnikiem?

Polecane posty

Gość leśniczka

jakiestudia treba ukończyć? Jali przedmiot na maturze? pewnie biologia-ile trzeba mieć punktów? gdzie najlepsze studia? jakie są szanse zatrudnienia?

Gość GGGGGGGGGGGG
najlepiej Aademie Rolnicza w Krakowie...

GGGGGGGGGGGG dobrze gada A.ROlnicza np. w Kraku. Ale potem kiepskoo prace. Mam kolege ktory to konczyl. Teraz siedzi w Londynie :/

Gość leśniczka
NIEMOŻLIWE!!!! ja kocham przyrodę, mogę godzinam łazić po lesie, podglądam zycie zwiwierząt. nie wyobrażam sobie innej pracy :O

Gość leśniczka
Wiem, ze ssgw, to ciężki kierunek, ale nie najlepszy, podono super je4st poznański.

Gość leśniczka
umyłam się, kurwa mać, jak masz ochotę, to zasuwaj do mnie-p[odlaskie !!!!!!!

hakuna - moze czasami mam jakis niedosyt, ale do fetyszyzmu jeszcze mi daleko :O z tym lapaniem to wiesz jak jest, kazda kobieta ma cos, za co ja mozna zlapac...;)

nie wiem co mi moze dac moja sasiadka, ale nawet nie mam zamiaru nic od niej brac. ja to nie, ale moj kolega ujal by to slowami \"nie rusz d... z wlasnej grupy\". hakuna brak Ci doswiadczenia slonce widze, nawet w wieku 16 lat powinnas wiedziec, ze najwiecej satysfakcji dostarcza kobiecie jednak to, co nastepuje po zlapaniu...:classic_cool: p.s. jednak cos pijesz, zaloze sie ;)

Gość leśniczka
hakuna, dokładnieeeeee, jeno mnie nikt nie goni, kurwa mać :O

Gość leśniczka
może jaki jeleń ....

lesniczka, no wybacz skarbie, ale jak pojdziesz na to swoje drzewkarstwo to zapewne bedziesz jedyna panna w grupie i na pewno cos sobie wybierzesz...

Gość leśniczka
nie chcem być naleśnikiem, chcem być leśniczyna i kurwa, poważnie was pytam....

Gość leśniczka
gówno prawda :) Mimo, ze jestem urodziwa dziewoja, nie cxhcę samca, chcę pobyć z natura. samca , ewentualnie od czasu do czasu

rany hakuna rozwalilas mnie tym tekstem. czy to ze slonko dawno zaszlo i Ty mialas dawno 16 lat, to tzw porownanie homeryckie? bo wiesz, ja to glupek ze wsi jestem, naprowadzaj mnie czasem :classic_cool: no dobra, obstawiam ze jestes juz po 30tce, bo gdzies wyczytalas w \"pani domu\", ze picie mleka odmladza... :D

ok, rozszerzam obszar poszukiwan na wysoka brunetke, tak ok 170-175 cm wzrostu, w klatce B, inteligentna, z poczuciem humoru (zamiast tego moze uzywac tzw porownan homeryckich), przedzial wiekowy 21-29 lat. spelniasz chociaz jedno kryterium hakuna? :classic_cool: lesniczka, a co Ty bys chciala w zyciu robic oprocz sadzenia lasow i sporadycznym spotykaniu samcow?

po czesci zawsze mozesz, a jakze. nawet wzrost moge Ci podniesc do mojego 186, zebys miala ze 3 punkty chociaz. :classic_cool: tylko wiesz, jak juz spiszemy intercyze, to dokladnie czytaj to malymi czarnymi literkami na dole kartki (prowadzenie domu, dbanie o meza itp) :D

Gość leśniczka
mam, niestety, 165cm, za to w cyckach 75 c-b, w zależności od cyckonsza. w biedrach mam 89, w talii 62. Generalnie jestem bardzo zgrabnam, nie wywyższając się, albo i nie :P Chcę sadzić las, hodować zwierzątka, przygarniać sarenki, warhlaczkii----całą spółę zwierzaków własnych mam-łącznie 26 par nóg. Ktoś chętny?

Gość leśniczka
hakuna, a ja Cięr , kurwa, tak lubię, a Ty co ...

hakuna - ja nie jestem jakims zaslepionym andrzejem z bilgoraja, dobrze wiem jakie z Ciebie ziolko :classic_cool: to wal, jakie sa Twoje kryteria? lesniczka - a urosniesz moze jeszcze troche skarbie? kurde, bo ja to wiesz, raczej swoja przyszlosc z warszawa wiaze i troche trudno te sarenku tutaj hodowac, ale warhlakow Ci u nas dostatek ;)

Gość leśniczka
Mruczenie, a chłopem jesteś?:)))))

lesniczka - owszem i na dodatek z najwiekszego nadlesnictwa w Polsce, wiec powinnas wiedziec skad...;) hakuna- teraz to grasz nie fair, ja Ci sie uzewnetrzniam, a Ty mi co? :( p.s. zeby Ci czasu nie braklo ;)

Gość leśniczka
To kurwa , moja odsłona, to raz, a po drugie, zadne zwierzęcie przy mnie nie skona , jasne?????

Gość leśniczka
OOOOOOOOOOOO....leśne mruczenie, znasz Bolka?

Gość leśniczka
inaczej....znasz Tadka?