Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arnes

szukam dziewczyny, ale musi być aspołeczna

Polecane posty

Gość wpisalem w google
Ja tez mam taka fantazje- seks z wiewiorka , nie to zebym ja kochal , chodzi tylko o czyste pozadanie :D a na powaznie to chyba sie zrozumielismy :) nie bede dalej Arnesowi psul tematu , teraz musze napisac do tej dziewczyny :D ciekawe czy zgodzi sie odegrac role naloznicy Cesarza Rzymskiego (ja doskonale pasuje do tej roli) 🖐️

Gość arnes
Ewa 33 - z komputera mi kiepsko idzie, jak widać

Gość komputer to chujnia

Gość arnes
justynaa-wcale nie lekceważe, staram się odpisywać jesli wypowiedź jest skierowana do mnie. Na offtopiki nie odpowiadam :P

Gość arnes
nie masz dla mnie jakiejs koleżanki?;)

Gość arnes
wolną dla mnie;)

Gość arnes
jak najczęsciej czyli codziennie

Dobra, zaczerniłem sie bo potem sam nie będe wiedział, które teksty ja piszę , a które podszywacz. Bo od jakiegoś czasu piszemy na zmianę :O

Gość malakasss
a juz myslalam ze jestem jakas dziwna bo lubie siedziec w domu a swoje towarzystwo uwielbiam mimo kompleksow, dyskotek i imprez i w ogole tlumow ludzi nienawidze, na wakacje lubie jezdzic do grecji (w miare mozliwosci finansowych), ale w miejsca gdzie jest malo turystow i dzikie plaze (mam taka swoja ulubiona wysepke), niestety nie kazdego stac a az tak bardzo aspoleczna nei jestem zeby jezdzic sama :) i od jakiegos czasu szukam towarzystwa podobnego do mnie (chodzi o 1 osobe, neikoneicznie chlopaka i absolutnei nei chodzi mi o sex :) jakby ktos byl chetny to neich da znac, ach i mam 30 lat i jestem ze slaska