Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludwikll

nichciane dziecko

Polecane posty

Gość ludwikll

co mam zrobic mialem romans z inna kobieta mezatka i teraz twierdzi ze mamy dziecko ze jest w ciazy ja mam zone i rodzine czy moze skomplikowac mi zyci czy moze mnie ciagac po sadach

Gość lukrecjaaa
jasne ze tak, twoje zycie legnie całkowicie w gruzach i małżeństwo też. I bardzo dobrze bo nie zasługujesz na to by byc ze swoją zoną.

Gość ludwikll
to nie moja wina mam slaba glowe do alkocholu ona wiedziala i to wykozystala

to kurwa nie pij!!!!! lała ci do buzi czy co???? ale tanie wytłumaczenie stare powiedzenie wódka jest dla madrych ludzi..wiec ty powinienies ja z daleka omijac!

Gość tylko
Twoja wina!Bardzo dobrze!szkoda mi tylko Twojej zony i rodziny,ktora zniszczyles...

Gość ludwikll
mnie wystarczy szklanka wina teraz wiem ze to ukartowala bo jej maz nie chcial dziecka wczesniej z nia nie spalem to byl przyjacielski romans zawsze tylko rozmowa

Gość ludwikll
nadiya26l nie znasz mnie jestem naprawde wiernym mezem potrzebowalem rozmowy nie sexsu

Ludwiku, a może to dziecko jak dorośnie zostanie sportowcem światowej sławy - albo noblistą, a ty będziesz dumny jak paw i szczęśliwy jak nie wiem co. Dzisiejsze nieszczęście okazuje się czasem jutrzejszym błogosławieństwem! Bądź błogosławiony, albowiem ubogiś duchem.

Gość tylko
o matko!Rozmowy potrzebowales?Moj byly maz tez potrzebowal"rozmowy",no i po takich rozmowach juz poltora roku mieszka z inna...

podziwiam kobiety które sa tak w okrutny sposób doswiadczone przez los -facetów.\'\'tylko \'\'pozdrowienia:):):)

Gość tylko
dzieki,Nadiya-troche mnie ponioslo,ale po prostu chcialabym,zeby na swiecie bylo jak najmniej takich kobiet jak ja...najlepiej,zeby zadna nie byla w takiej sytuacji.ale coz-wiem,ze to niemozliwe... pozostaje mi tylko wierzyc,ze nie wszyscy sa tacy...i moze akurat kiedys takiego spotkam...? dzieki,pozdrawiam rowniez!

Właściwie to jesteś pewny , że to na 100% Twoje dziecko ? Skoro ona ma męza i kochanka ( czyli Ciebie ) i np. w ciągu dnia była z wami dwoma to jak ona może być pewna czyje to ? zastanawiałeś się nad tym ??

Gość ludwikll
pigi widze ze ty rozumiesz nie jestem tego pewny ja z nie spalem tylko raz i to jak mnie spila pozdrawiam