Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katanga

Co wam osobiście stało się złego podczas rządów PIS?

Polecane posty

Gość ciężarna ....
gdzie ta polityka prorodzinna ? do porodu został mi miesiąc ale już się boję ! byłam świadkiem jak rodzącą dziewczynę wystawiono za drzwi w jednym z bardziej poważanych warszawskich szpitali !!! po obdzwonieniu całego mazowsza znalazło się miejsce w Ciechanowie !!!! wody odeszły, nie mogła czekać, że coś się zwolni w Warszawie, zapakowali ją w karetkę i wywieźli do Ciechanowa !!! ja powinnam mieć cesarkę ze względów medycznych ale już się przygotowuję na całą batalię w szpitalu bo przecież teraz trzeba rodzić naturalnie bo jakiś stary palant tak powidział w tv a szpital nie zarabia na cesarkach dlaczego mam płacić parę tys. zł żeby móc decydować jak chcę rodzić ? dlaczego jestem zmuszana do prywatnej opieki medycznej bo w państwowej służbie zdrowia skończyły się pieniądze ? nie dziwię się jak do szpitala przychodzi pannica w towarzystwie mamusi i słyszę tekst - "bo się córci okres zatrzymał !" taaa na 9 mies. jej się zatrzymał i obie były tak uświadomione, że się nie zorientowały, że córunia w 9 mies. ciąży !!! coraz więcej kobiet w czasie ciąży wogóle nie chodzi do lekarza - też się nie dziwię ! sama jak zadzwoniłam, żeby się umówić na wizytę w państwowej przychodni to minie chciano zapisać na lipiec ! a dzwoniłam w lutym :-o dobrze, że jeszcze mnie stać na prywatną przychodnię - wkurza mnie to, że co miesiąc tyle kasy oddaję a w zamian mam jedno wielkie gówno :-( a takie "uświadomione" inaczej wogóle nigdzie nie pójdą, urodzą byle gdzie, byle jak, czasem nawet po pijaku ..... może to i dobrze od razu będzie selekcja naturalna ! przetrwa tylko najsilniejszy osobnik !

Gość ciężarna ....
a co mi złego zrobił rząd kaczek ? wstydzę się za tych ludzi co wstydu nie mają !!! jak można wydać milion zł na paradę wojskową ???? jak brakuje kasy na wyposażenie wojska, szpitali, pensje dla lekarzy i pielęgniarek .... jak można rozdawać pieniądze rodzinom tych co zginęli na pielgrzymce we Francji, nie dbając o tych, którzy w nawałnicy straci dorobek całego życia ! w ciągu trzech dni żałoby narodowej na polskich drogach zginęło więcej ludzi niż na tej nieszczęsneju pielgrzymce, czy ich rodziny też dostaną po 100 tys. ? dlaczego są równi i równiejsi ???

To, ze bedac za granica doczekalam sie komentarza \"To niedlugo macie wybory>? Moze pozbedziecie sie strasznych blizniakow ?\" :o Jezeli wstyd za wlasny rzad jest zlem, to to zlego mnie spotkalo ... reszty nie mam na co dzien ... na szcsecie nie mam polskiej tv, bo denerwowalabym sie zbyt czesto ..

Nawalili mi roboty od cholery tą bzdurną ustawą o spółdzielniach. Straciłam złudzenia,że wykształcenie to jednak jakiś poziom i kultura.

Gość gaelle
Przede wszystkim denerwuje mnie to, iz zawarali koalicje z takim czlowiekiem jak Lepper. I nie chodzi tutaj o samo porozumienie, ale o to, ze pozwolili tym ludziom na całkowitą BEZKARNOSC! Od dawna sie tak dzieje, ze co nowy rzad, to obsadzaja swoich ludzi na panstwowych stanowiskach i dobrze, niech im bedzie. Jednak to, ze Samoobrona obstawiła stanowiska ludzmi, ktorzy nie maja wykształcenia, zadnego doswiadczenia i uwazaja, ze im sie wszystko nalezy, jest dla mnie jakąs KPINA!! I Kaczor na to pozwolił, bo zbyt zalezy im na stołkach. Co jeszcze? A to, ze mam juz dosc tworzenia dziwnych podziałów, manipulacji mediami i ich przekonania ze wszystko wiedza najlepiej - to ich podstawowy blad - brak pokory.

Wielbiciel to ze masz inne poglady polityczne nie oznacza ze masz prawo nas obrażać,a ta degrengolade jak to nazwales przedstawia twoja ukochana partia PIS, wiecej tolerancji w pogladach poltycznych nie musisz od razu nas atakowac :O

Gość a ja zagłosuję na PiS

Gość gośćnie pis
Nazwał nas komunistami i złodziejami.Podzielił społeczeństwo.W poprzednim rzadzie Pis wysyłano ABW do domów zaraz po 6 rano.A co zrobiło Wam Złego PO osobiście?

Gość gość
wywalili inteligentnych ludzi z mediow, wsadzili podlizy ,najwiekszych chamow. Nie otwieram pudła, a mam za nie placić

Gość gość
Poszlam 13go na demonstracje KODu a potem przeczytałam, zedostałam za to 200 zl po wpisaniu sie na listę! I ze inni oczywiście też! Takimi bzdurnymi wymysłami mnie ten rząd obraża.

Gość gość
gość dziś Inteligentnych ludzi wywalili?:D PeOwskich doopopeezdolizów wywalili. Wywalili tych,którym się lokale już dawno POebały od nadmiaru kasy. I studio niezaleznego medium użytkowali do permanentnej promocji swoich POlitycznych mocodawców.

Gość gość
Przebywam akurat za granicą i muszę wstydzić się za to, co się w Polsce dzieje. Ludzie mnie pytają, o co chodzi, zaczęli uważać Polaków za głupków i kołtunów, bo taki sami sobie rząd wybrali.

Gość gość
za rządów PO przestałam oglądac państwową tv bo rzeczywistość wyglądała inaczej niz wciskano mi w tv i nie mogłam tego zniesć

Gość gość
gość dziś Weź się nie kompromituj tymi bzdurami.jakie wypisujesz. Korrwa żal. Stara ci chyba dyktowała tego posta. Ludzi za granicą choy obchodzi to co się dzieje w Pl nie wspominając już o tym że wielu nawet nie wie gdzie Pl leży. :D A w mediach zachodnich trwa sztuczny szum na.zlecenie i prośbę tych jacy nagle będą musieli płacić sprawiedliwie podatki a tego w ogóle nie robili. Niedługo się to zresztą skończy....jak tzw kolejni emigranci przystąpią do kolejnych masowych gwałtów i strzelania na ulicy.Wtedy już będą mieli w doopie jęki nawet największych konfidentów.

Gość gość
25 listopada zaprzysiężony był rząd SZydło teraz Schetyna opowiada ze 12 grudnia w UE juz prosił o przeniesienie debaty w sprawie Polski czyli co nie całe 3 tyg rządów Szydło a juz mieli debatować ?taki kit to niech Schetyna swoim wyborcom sprzedaje ,a ci co teraz sie wstydzą za to co dzieje sie w Polsce to niech podziękują platformie i nowoczesnej bo w zadnym kraju takich sprzedawczyków nie ma

Gość gość
Oo:27 Dobrze mówisz.Polecam ntv1 albo www.Pobudka.org.,tam można dowiedzieć się o wszystkim,a przede wszystkim o tym co nam szykują i jakie mają plany.

Gość gość
mnie nic :) więcej prawa zastosowano , więcej mafii polikwidowano jak i lewe interesy rzeszy nierobów , ganki przestępcze musiały zwijać manele no cóż ale potem przyszło PO mafia złodziejska i musiałem wyemigrować z kraju jak dobrze pójdzie a PiS utrzyma się przy władzy - to będę mógł spokojnie wrócić z rodziną :)

Gość gość
boję się :(

Gość gość
wczoraj w polsat news podali ze tusk poprosił swoich(socjalistów) w ue zeby powstrzymali kaczyńskiego dlatego tak wyszło ,wiec mamy efekt do wczoraj nie wiezyłem ze mozna byc taką swinią dla własnego narodu ale po i wszystkie przybudówki nie mają hamulców

Gość gość
s.. y krew sie gotuje