Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katanga

Co wam osobiście stało się złego podczas rządów PIS?

Polecane posty

przykro mi ale tak sądze i nie jestem sama w tych pogladach, mam nadzieje ze w koncu cos sie poprawi w naszym kraju:)

Gość zxc...
Nic się nie zmieniło poza tym, że ciągle rosną ceny, wszystko z dnia na dzień jest coraz droższe. Jeszcze rok temu za Milkę płaciłam 2.60, a teraz 3.20. Nie twierdzę, że to wina rządu, prezydenta, ale te ceny naprawdę rosną. Lało przez całe wakacje, więc nie można zwalić winy na suszę.

Gość synowa geja
ja tam naprawdę z niecierpliwością czekam na sukcesy rządu. Wszystko jedno którego. Ja teraz poproszę o przykłady tychże, bo jakoś mi umykają. (tylko proszę mi nie pisać, że na wszystko trzeba czasu)

Gość a co te milki to na
drzewach rosna czy jak??

Gość synowa geja
zxc nie zapominaj, że mrozy były!

Zapomniałam dodać: - osobiście mam dreszcze, jak pomyślę, że krajem rządzą paranoicy - każdy psychiatra stwierdzi, że widzenie wszędzie buzi szatana (!), układu, szarej sieci oraz lekarzy-morderców, za to niewidzenie dowodów na to (na pewno były, ale przecież ktoś zniszczył) nie jest normalne. Wariat na wysokim stanowisku to zagrożenie zdrowia i życia obywateli... :O - acha, i nie czuję, żeby dziś stała tam, gdzie wtedy ZOMO... Chyba za młoda jestem.

Gość ja tam nic nie pamiętam
Rząd nie miał czasu, żeby coś zdziałać, bo afera goniła aferę. Rząd zamiast skupić się na swojej pracy skupił się na sex aferze w Samoobronie. Kiedyś w wiadomościach mówili gdzie aktualnie przebywa prezydent, z kim się spotkał, z kim i o czym rozmawiał, a teraz to ciągle tylko Lepper i Lepper. Dobrze by było gdyby Andrew został prezydentem, wtedy powstałby kanał "Andrew TV".

Gość ale jest wesołio
Śmieją się z nas za granicą- to się zmieniło. Kiedyś o Polsce mówiło się rzadko, a teraz dzięki Lepperowi, Giertychowi i bliźniakom zrobiło się o nas głośno. O ile kiedyś ktoś nie wiedział gdzie leży Polska, kto jest prezydentem, teraz każdy wie.:P Kiedyś jako małe dziecko w podstawówce miałam problemy z przypomnieniem sobie, kto jest głową państwa i pewnie nie podałabym nazwiska delikwenta. Teraz nie miałabym z tym żadnych problemów. PiS w telewizji, PiS na plakatach, PiS w radiu i PiS za granicą.:P

Gość Katanga bis
rozwiązanie tych wszystkich machlojek jest jak najbardziej na plus ale dużo większym minusem jest postawienie przez rząd za priorytet rozwiązanie tych machlojek a ludzi Nas pozostawić samych sobie, rozwiazywanie tych afer powinno się toczyć ale powinno nie być na świeczniku. A wogóle to mam wrażenie że przez 2 lata rządów koalicji mamy doczynienia z większą ilościa afer aniżeli za rządów SLD

Gość Katanga bis
a ten ich spot jest tak słodki że sie normalnie niedobrze robi.. on mi się z RPLem kojarzy jak to rząd mamił ludzi jak jest pieknie, pełne pułki w sklepach itd normalnie to samo, jak te spoty

Witam:) Moja odpowiedz na pytanie: co złego zrobił mi osobiscie PiS? NIC! Zatem co dobrego zrobił dla mnie PiS? NIC! Tym samym nie wiedze powodów by poprzec ich w wyborach.

Gość głoopia ciołka
a co myślicie o zachowaniu dot. obwodnicy Augustowa? najpierw: tak oczywiście, będzie! nie ma innej opcji! później: obwodnicy mówimy niet! :D obiecanki cacanki. Zwróć uwagę autorko topiku, ile tam osób jest w tym momencie pokrzywdzonych!

Gość Katanga bis
a z tą Rospuda to dobrze właśnie ze nie będzie tej obwodnicy tą trasą, to jest takl jakby w Krakowie pociągli obwodnice przez Wawel, w Warszawie przez Łazienki, a we Wrocławiu przez Rynek.. Albo w Tatrach po Giewoncie :P Ta sama skala

Nie zrobił nic takiego, co spowodowałoby, że oddałabym na nich swój głos. Nie mam zaufania do tej partii, są dla mnie mało przekonujący, dlatego na nich nie głosowałam i teraz też nie zagłosuję. PiS zamiast skupić się na tym co zrobić, żeby żyło się lepiej (tak obiecali), to skupia się na tym jak dopiec PO. W innych krajach partie polityczne też prześcigają się w idiotycznych spotach reklamowych? Nie sądzę. O ile o PiS- ie myślałam pozytywnie, to po ostatniej reklamówce (odnoście PO) straciłam do nich szacunek.

Gość głoopia ciołka
każdy ma swoje zdanie na ten temat. Ale chodzi o co innego. Po co obiecywać góry, po co zarzekać się że będzie skoro danego słowa dotrzymać nie można ... i na 99% wiedzieli że nie dotrzymają. Chodziło tylko o to, żeby wygrać wybory, nic więcej. Tu najlepiej sprawdzi się powiedzenie: Zarzekała się świnia, że gówna żreć nie będzie! A ludzie naprawdę uwierzyli, upokorzyli ich moralnie, psychicznie i fizycznie ...

wlasnie ogladam Wydarzenia i znowu jakies sensacyjne wieści, pan Kaczmarek niegdys zaufany czlowiek PISu twierdzi ze PiS wykorzystuje wladze do walki ze swoimi przeciwnikami politycznymi, cos w tym jest, ciekawe co jeszcze wypłynie na zewnatrz

Gość Katanga bis
to to już dawno było widać Oni tzn bracia a w szczególności Jaruś to by pasowali na władców totalitarnych..

osobiscie , dla mnie ich myslenie jest po prostu zbyt konserwatywne i surowe, nie chce zyc w państwie policyjnym

Gość głoopia ciołka
taaa, a jeszcze niedawno płakali że dzieci mało się rodzi - że niby przez cesarki bo kobiety mają 'złe wspomnienia i doświadczenia'. a tu, o zgrozo, wyż się pojawia :) I zaraz powiedzą że to dzięki nim :D hahaha ...

Gość Katanga bis
ja tak jak poprzednio zagłosuję, na PO dlaczego? Żeby nie wygrał PiS.. bo PiSu niedzierże a zwałszcza Jarusia.. tak poprostu Teraz znowu jakiś

Gość Katanga bis
a bezrobocie maleje też dzięki nim hehehe dobry joke, ludzi uciekaja z kraju a Ci sie cieszą że bezrobocie maleje..

Gość Katanga bis
a wogóle to chce podatek 3x15 :D

a ja nie chce tego podatku, bo on tak naprawdę uderzy w biednych, a bogate wartstwy społeczeństwa jeszcze na tym zarobią.

Gość Katanga bis
nie prawda bo właśnie to na co idzie najwięcej pięnidzy czyli prąd woda gaz itp. .. spadnie a za to płacimy połowe albo nawet 3/4 pensji..

Gość Natalka spod lasu
Hmm... podsumujmy.. trzy razy ropień na szczęce// Pies mi uciekł na 4 dni.. Kocica powiła kotka, który zdechł.. Hmm.. tak i jeszcze to, ze znow sie zakochalam nieodpowiednio.. w facecie sporo starszym... i jeszcze mialam problemow w ch*j i kawalek.. tak, duzo zlego.

W tym kraju nie będzie dobrze dopóki obywatele nie zmądrzeją :o a patrząc na powyższe wpisy mam nieodparte wrażenie, że mamy przed sobą jeszcze całe dziesięciolecia miernoty i ogólnej degrengolady :o