Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płatek_róży

Oczyszczająca kuracja aloesowa

Polecane posty

Gość Płatek_róży

Znalazłam na jednym z wątków przepis na taką miksturę: "Wieczorem wlac do szklanki : 1 lyzke oliwy z oliwek (lub z pestek winogron) + 1 lyzke soku z aloesu (Aloes do kupienia w aptece, nalezy rozrobić go pol na pol z przegotowana woda,trzymać w lodowce) RAno dodać do tej mieszanki 2 lyzki soku z cytryny. Nalezy pic ta mieszanke przez ok. 3 miesiace pol godziny przed posilkiem. W smaku --okropne, ale efekty rewelacja!!-wlosy --mocne, geste, po tej kuracji wyrasta sporo nowych,zdrowe.Skora-gladka, bez problemow no i paznokcie tez w porzadku." Czy ktoś to stosował i może potwierdzić efekty?Mam zamiar zacząć,ale trochę trudno mi uwierzyć,że oliwa i aloes dokonują takich cudów?Bo niby co one takiego w sobie mają???

Gość Płatek_róży
up up!

Gość olabogaaa
moja znajoma...wyniki ma swietne po tym...cholesterolu tego złego prawie w ogole nie ma, lekarka jej powiedziała, ze tez by chciala takie wyniki i , ze ona chyba sto lat bedzie życ...ale znajoma mówi, ze w samopoczuciu poprawy nie odczuła :D

Gość niesystematyczna
pomaga w oczyszczaniu organizmu

Gość Płatek_róży
A na wlosy naprawde dziala?????

Gość to kuracja
jozefa słoneckiego. miksturę trzeba pić całe życie najlepiej. oczyszcza z kamieni w jelitach i candidy