Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gween

NASTOLATKI! Zrzucamy ZBĘDNE kg od 21 SIERPNIA!

Polecane posty

Tak jak napisane w temacie, zrzucamy nasz tłuszczyk. Nidługo szkoła, trzeba jakoś wyglądać... Mam nadzieję że uda nam się przez ten krótki czas troche schudnąć! Pozdrawiam i zapraszam.

Gość malutka-milutka
Gwen no zrzucamy...zrzucamy:) nie no bez kitu do szkoly za niedlugo a co polecasz dietka jakies cwiczenia jak tak to jakie??? i dlaczego od 21 jak dzisiaj 20 mamy??? nie no takie plany ze od jutra to zazwyczaj niewypal:( ja tam wole od dzisiaj.Z ta buda masz racje trzeba jakos wygladac..nie no jakos to nie..perfekcyjnie:)

Malutka-milutka: Ja polecam sport. Tak, zdrowe i dobre. Proponuję rower i rolki, jeżeli chcesz mieć szczuplejsze nogi i pupe. A jeżeli brzuch to rower, pływanie :) No tak, właściwie mozemy zacząć od dzisiaj, ale dziś zjadłam kawałek czekolady ;/ Muszę chociaż zmieścić się w jakiś sexowne spodnie :P

Gość malutka-milutka
ja mam 1.55 a waze 46-47 kilosow..o ja..porazka:(

ja mam 159 i waże 50 kg ;/ chce przynajmniej 46 kg. dobrze to dajemy szczegolwy plan dietki i zajec wzmacniajacych miesnie. ma ktos propozycje??

Agusia: Super! Ja mam 155cm wzrostu i już nie rosne niestety ;/ A waże 57 kg! Mam nadzieje że bedzie niedługo 50kg :) Pozdrawiam!

Gość ej wy macie norlamną wage
dziewczyny wezcie mnie nie załamujcie,przeciez macie normalną wage!!!wam cos odbija z tymi dietami?dajcie sobie spokoj.

Gość malutka-milutka
Gween dzieki za rady..zaraz chyba skocze na rower ...mmm..pomysle jeszcze bo zimno za oknem:( a tego ja tez chce w jakies sexowne spodnie mam nawet takie:) a co do tej czekolady to sie nie przejmuj..zacznij dzis..i nie odkladaj tego na jutro.:) powodzenia

dziewczeta ja musze zrzucic brzuszek. ma ktos cos dobrego na to?? jak w 2 tygodnie miec ladniejsze cialko??

Malutka-milutka: To co ja mam powiedzieć? O moich kg? Biśka: hmm..poszukam czegoś ciekawego...byleby coś było.

Gość malutka-milutka
do ej wy macie normalna wage...wiem wiem moja waga jest w normie chodzi mi raczej o wyszczuplenie tego i owego..nie zrozumiesz chyba jesli mnie nie zobaczysz..odklada mi sie tluszczyk tam gdzie nie powienien mam mocna budowe ciala no i sie mnozy coraz bardziej:(

Gość malutka-milutka
Gween to zalezy od budowy ciala..moja jest okropna..a wystarczy sie wziasc za siebie ja sie od miesiaca odchudzam..wiec wiesz tez zaczynalam z twojego pulapu

Może i normalną ale chcemy schudnąć. Kropka. Malutka-milutka: Chyba masz racje nie będę odkładać :) Biśka: brzuszki i plasterek ananasa przed każdym posiłkiem :)

malutka-milutka mam ten sam problem ;( mysle ze mam troche za duzo na udach i brzuszku. Gween dzieki ci!! Bede twoja dluzniczka jak zrzuce ^_^

Gość malutka-milutka
Biska ja tez uda brzuch no i ten moj tylek..niczym armata..a do szkoly tak nie pojde:(

okay kochane to lece pocwiczyc ^_- jak bede dzis to jeszcze cos dopisze. mam gdzies przepis na dobra dietke. moze znajde to wrzuce ^_-

Uda? No to np. rowerek tzn. takie ćwiczenie , albo napinaj mieśnie i puszczaj i tak po pare razy :) Ja też mam \'mocną\' budowę ciała :)

malutka bierzmy sie do pracy i bedziemy najbardziej seksowne kocice na tej ziemi!! zobaczycie!! uda nam sie ^_^

Gość malutka-milutka
Tucznik wiem wiem ja to az za bardzo przeslodzona...normalnie cukier w postaci tluszczu to mi sie wylewa spod ubran:(

Gość nukaaa
ja mam 173,waze 67kg i sie czuje bardzo ok,nie zamierzam niczego zrzucac,dziwie sie niektorym z was.

Gość malutka-milutka
Biśka a jak ma sie nie udac jak sie uda..tylko wiecie dziewczyny piszcie codziennie zeby topic nie upadl

Gość malutka-milutka
agusia wiesz z tymi cm to bywa roznie to zalezy od organizmu nikt ci nie powie ile dokladnie cm stracisz...tak sie nie da..chociaz ja tez bym chciala

Gość niebieskie jabłko
OOOOOO bardzo chętnie się przyłączę :D Od dzisiaj jestem na SB, podobno szybkie efekty :) Mam 170cm i 61kg wagi :/ Chcę schudnąć ok 4 kg do 1 września i tak ok 5 cm w paso - biodrach ;)

Gość malutka-milutka
niebieskie jablko a moze powiesz mi cos wiecej o tej SB..???