Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jessica_

Kto chce zmienić swój wygląd?

Polecane posty

Ja bym bardzo chciała powiększyć sobie obydwie wargi, bo mam strasznie małe. Już szukałam info w internecie. Ale liczę, że ktoś jeszcze się przyłączy (do zmienienia czegokolwiek) i będziemy o tym dyskutować, wymieniać informacje i takie tam. Pozdrawiam :*

Gość Mama Tytusa
ja juz pozmienialam: operacja nosa, makijaz permanentny ust, 10 kilo schudlam... juz nic nie chce zmieniac.

Ja też schudłam już 12 kg i chce jeszcze 5. Oprócz tego zapuszczam paznokcie i włosy, dbam o skórę i kondycję, zdrowo się odżywiam.

Gość Mama Tytusa
no ja zapuscilam tez wlasnie, ale - sa suche - i musze odzywiac. :)

No, też to znam, bo przez kilka lat obgryzałam :D Teraz co jakiś czas smaruję je odżywką witaminową.

Gość B...K
chciałabym zapuścić włosy i żeby moje dłonie i paznokcie były piękne chciałabym schudnąć 5 kg

Może i bym pozostała przy krótkich włosach, bo w takich się lepiej czuję, ale mam dość śmieszny powód, dla którego chcę zapuścić. Otóż jak będę kiedyś tam szła do ślubu (jeszcze nie mam chłopaka, ale co tam - jakieś plany trzeba mieć :D) nie chcę welonu tylko tzw. diadem. A do tego piękne uczesanie. A do tego raczej trzeba mieć długie włosy :)))

Gość B...K
Jak narazie to ograniczyłam jedzenie do mniejszych porcji , żadnych słodyczy i no więcej się ruszam.

Przynajmniej nawet jak wiecej zjem to nie mam efektu jo-jo jak po roznych dietach - cud

Gość B...K
No właśnie a tymbardziej ze ja chce schudnac tylko 5 kg...wiec nie potrzebuje zadnych drastycznych diet.