Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka83

dla tych, ktore uwielbiaja mode D

Polecane posty

Gość mariolcia24
no czerwona jest sukienka ale nie taka czysta czerwien tylko taka malina , nie wiem jak to nazwac boty mam czarne ale ich nie bedzie widac bo suknia jest całkiem długa fajnie opina figure bo jest sznurowana na plecach i w talii nie wiem czy z czarnymi nie bedzie za smutno perełki chyba by rozweseliły? nie wiem

o matko mariolca24..przeciez pisalas jaki kolor ma sukienka...chyba jak czytalam twoj post..to jeszcze sie nie dobudzilam ;-) wiesz co...ja chyba jednak wybralabym perelki.., chociaz ostateczna decyzja nalezy do Ciebie :-)

cześć dziewczyny:) ja się z tobą dorotko chętnie wybiorę na takie zakupy:) agniechalska---ogólnie kolory są ok. można je składać na wiele sposobów. a zarazem nie tworzą wielobarwnej mieszaniny. moim częstym grzechem było posiadanie fajnych ciuchów ale we wszystkich kolorach tęczy, głównie w niebieskim (obecnie mam 4 niebieskie ciuchy i od 2 lat nie kupiłam nic niebieskiego jestem z siebie dumna:)) masz dużo możliwości manipulacji kolorami i przeróżnych kombinacji:) jeśli jednak chcesz kolory tego sezonu czyli co tam sobie projektanci wymyślili to myślę ze powinnaś wybrać fiolet i szarość. (fiolet bo wydaje mi się ze lubisz mocne kolory:) a szarość będzie dobra do kompozycji:)) także jak dorotka pisała złoto też będzie dobre pewnie po wakacjach jesteś opalona więc podkreśli twoje włosy oczy i opaleniznę:) mariolcia24---ja wybrałabym perły. tylko nie wiem czy dlatego że bardziej mi pasują czy dlatego że bardzo kocham perły:) postawiła bym na hodowlane perły albo z mielonej masy perłowej a nie koraliki malowane na perłowo. różnice cenowe nie są duże a to całkowicie inna klasa, jakość, trwałość itd(hehehehhe chciałabym prawdziwe:P). a i wybrała bym perły albo jasno kremowe albo delikatny szampan:) Elie Saab: http://www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007CTR/ESAAB/RUNWAY/00100m.jpg http://www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007CTR/ESAAB/RUNWAY/00090m.jpg http://www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007CTR/ESAAB/RUNWAY/00270m.jpg http://www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007CTR/ESAAB/RUNWAY/00440m.jpg

kurcze znalazłam torebkę na allegro i w pierwszej chwili pomyślałam fajna i nie droga własnie takiej szukałam 6 dni do końca zobaczymy... teraz patrze i mi sie wogóle nie podoba;/ http://allegro.pl/item224497863__sisters_point_nowa_koktajlowa_szykowna_torebeczka.html i nici z zakupów;/ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=228901336 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=228900489 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=228908927 http://www.allegro.pl/item228156860_broccoli_italy_zamsz_saszki_karakuly_35.html

ale ladny ten sweterek.. z allegro...tylko ja to teraz chcialabym szary badz .....czerwony :-P bylam dzis w sklepie, ale jak popatrzylam na to wszystko..to stwierdzilam, ze same szmatki wisza.... nibys jaki kolorek cienkiej bluzeczki bys mi doradzila pod szary-srebrzysty golfik (bez rekawow) ..cos troche podobnego znalazlam na allegro : http://www.allegro.pl/item227216047_przecena_10_zgrabny_bezrekawnik_z_golfem.html#photo

Gość Słodka_Narcyza
Ja też interesuję się modą, hurtowo kupuję magazyny na ten temat ("Elle", "Glamour", "Avanti" itd, itp) i kocham nosić ubrania zgodne z najnowszymi trendami. Jednak nigdy nie wyrzucam ciuchów zaraz po tym, jak przestały być modne - uważam takie zachowanie za koszmarnie dziecinne :/. Zamiast tego wolę zestawić je z czymś na czasie i dalej nosić. Bardziej od mody cenię posiadanie własnego stylu i umiejętność właściwego łączenia kolorów oraz krojów, czyli wszystko to, co sprawia, że można być ubraną "passe" i wyglądać zajebiście :D. Jeśli jakiś trend mi się podoba, na stałe wprowadzam go do swojej szafy (spodnie rurki, groszki, paski zapięte w talii, opaski itd), a jeśli nie, konsekwentnie go unikam (legginsy, cekiny, szerokie spodnie). Moda jest dla mnie inspiracją, a nie wyrocznią. Nie znajduję przyjemności w powielaniu strojów, które noszą modelki z kolorowych magazynów; wolę sama ruszyć głową i ułożyć własny, oryginalny zestaw. Po co przyłączać się do ataku klonów? ;)

hm...ciekawe gdzie sie podzialyscie dziewczyny...? czesc Slodka_Narcyzo :-) Ladnie to ujelas \" Moda jest dla mnie inspiracja, a nie wyrocznia\" -tak trzymaj :-)

już jestem:):) natychmiast bym kupiła ten sweterek bo mi kolor odpowiada tylko ze to m-ka;(:( dorotka ja wybrałabym biały, jasno szary lub wo ton ciemniejszy szary niż golf:) wiec chyba ameryki nie odkryłam:P wydaje mi się ze inne kolory przyćmią golf. chyba ze nie masz tych nitek srebrzystych wtedy można by poszaleć ale mimo wszystko wolałabym spokojnie tutaj a ostro w dodatkach:P czerwona torebka pasek kolczyki? fajnie też będzie wyglądał jeśli ubierzesz pod spód tubę a nie zwykły podkoszulek:) nie pamiętam już gdzie widziałam jeszcze ciekawy patent z tubą ubraną na przeźroczysta koszule. tylko wtedy golfik musi być super cienki:) wtedy wybrałabym czarny lub czerwony:) Słodka_Narcyza-- witam:) też w życiu nie ubiorę legginsów:P:P mimo że są ciuchy z którymi to wygląda fajnie jak np. sukienka enamorady:) i czasem podobają mi sie złożenia z legginsami które widzę w gazetach i w necie niestety dużo rzadziej na ulicy;/ sama czuła bym sie w tym albo goła jeśli ubrała bym do tuniki albo omotana jeśli wybrałabym sukienkę:P zresztą z moimi krótkimi nóżkami w życiu:P:P a głupie gadanie jakie sie czasem spotyka że to obciach już założyć;/ ze już było ze passe;/ mnie denerwuje. jeśli komuś w czymś ładnie i dobrze się w tym czuje to dlaczego ma tego nie nosić?

witam :) zgadzam sie, ze moda ma byc inspiracja a nie wyrocznia. jak cos mi sie podoba to nie patrze czy jest modne a jesli cos w ogole mi nie lezy badz nie pasuje do mojej sylwetki to zeby nie wiem jak bylo trendy to nie zaloze. Najlepiej odnalezc swoj styl i z azdego sezonu cos dla siebie uszczknac :) wczoraj nic nie kupilam ciekawego tylko paseczek z imitacja wezowej skorki, srebrny. Dobre i to. ALe tak sie zlazilam i to w szpilkach, ze dzisiaj odpuszczam sobie jakiekolwiek ganianie. Moze na weekendzie gdzies wyskocze. W ogole czuje juz przesyt bo cale lato ogladam ta sama kolekcje z niewielkimi zmianami i juz mam tego dosyc. Znam na pamiec ekspozycje w sklepach i juz nic mi sie nie podoba. Kolekcja jesienna poki co za droga dla mnie i musze poczekac na pierwsze przeceny jakis tydzien albo dwa. Musze koniecznie kupic sobie cos w glebokim morskim kolorze bo strasznie mi sie podoba. Wczoraj ogladalam fajne czerwone szpilki i dzisiaj jak was czytam to zaluje ze nie kupilam ale mysle, ze musialabym je porzadnie rozchodzic. Zostaly rozmiary od 37 w dol. Zazwyczaj nosze 37,5 - 38 ale juz kupilam szpilki zamszowe z tej firmy i wlasnie 37 bo 38 za duze a polowkowych rozmiarow nie maja. Z zamszowymi nie bylo problemu a te sa z normalnej skory i troche cisna zwlaszcza ten lewy, nie mierzony :D pozdrawiam :)

jejku chyba sie robie wybredna....przegladalam dzis chyba z godzine sweterki na roznych stronach...i nic takiego, co by mnie zachwycilo, nie znalazlam... :P

hej rewelacja :-) powiem ci szczerze, ze tez mi sie podoba ta torebka... :-) moze jeszcze ja znajde cos ciekawego na necie -to wkleje linki :-) prosze mi sie tu szybko zjawic...bo bede stawiac zle oceny za nieobecnosc :-P

buuu u mnie znowu była burza ;(:(:( i nie ma prądu ;(;(;( dorotka czy to już usprawiedliwiona nieobecność :P:P:P torebka super:):):) czarna wielka 2 z góry tez mi się podoba tylko nie dla mnie;(;( choć ja chyba wybiorę którąś z Baty:):) dobra zmykam bo bateria mi leci;(;( a jeszcze muszę coś wylicytować dziś:) może naprawią to sie jeszcze dziś pojawie. :):) trzymajcie sie:*

nibys..zeby mi sie to wiecej nie powtorzylo :P :P a ja bylam w centrum..i nic nie kupilam...przymierzylam kilka par spodni..i zawsze mi cos nie pasowalo...dwie bluzki (kazda z nich odstawala)..wiec wrocilam z pustymi rekoma ... ale ....pojade w poniedzialek jeszcze do paru innych sklepow.. :-D

ta wielka juz mam tyle, ze w kolorze stalowym :) teraz chcialabym ta mala dla odmiany :) ta wielka wydawala mi sie ogromniasta jak kupowalam a teraz jakas taka zwyczajna sie zrobila :D wszystko jest kwestia przyzwyczajenia :) pozdrawiam :)

jupi :) jestem:) naprawili:):) ja mam taki worek może nie wielki ale dość duży na początku też wydawał mi sie duuuuuuuuuży:P:P ale sadze ze z większą wyglądała bym śmiesznie;( bo ja jestem taka mała i drobna;/ a oczywiście mi sie podobają:P:P dorotka mi tez ostatnio nic się nie podoba a teraz jestem w niewoli :P:P u rodziców więc po sklepach nie mogę pochodzić;/ ale myślę się wyrwać w następnym tygodniu:) postanowiłam znaleźć prace w jakimś sklepie odzieżowym (oczywiście markowym:P) na studiach nic sie nie dzieje a w zawodzie na razie kiepsko bym zarabiała:P wiec postanowiłam podreperować garderobę:P:P 40% zniżki i darmowe ciuchy raz na kolekcje:):) tylko na razie zastanawiam sie jaki sklep wybrać:P co o tym myślicie???? a oto moja licytacja: http://allegro.pl/item226058462_damski_top_bez_ramiaczek_laura_scott_rozm_32.html jak wam się podoba?

jeaaaa nareszcie ktos przyszedl :P szukalam dzis cos szarego i czerwonego..ale nic nie znalazlam, co by mi odpowiadalo. a twoja bluzeczka jest naprawde ladna, sexy :D sama bym sobie taka kupila :D.... chociaz ja teraz musze podreperowac troche szafe...na jesien i zime. Przejrzalam wczoraj moje ubrania i w sumie stwierdzam, ze niewiele mam do zalozenia...chyba poczekam jeszcze z tydzien, dwa a wybor w sklepach bedzie wiekszy :)

wreszcie cos napisalyscie :) topik jest sliczny :D mam podobna bluzeczke ale z rekawkiem za lokiec. ja jutro ide na polowanie ale jakos nie mam nastroju zakupowego. czekam na pierwsze przeceny ciuchow jesiennych to poszaleje :) moze juz jutro cos sie trafi :)

u mnie jak na razie sa przeceny letnich ubran...do przecen jesiennych musze poczekac :-) ale juz musze kupic ze 2-3 sweterki, bo nadejda chlody a Dorotka nie bedzie sie miala w co ubrac ;-)

ja juz mam dosyc letnich rzeczy, nie moge na nie patrzec zwlaszcza, ze wszystko juz dawno po przecenie i tylko jakies niedobitki leza natomiast kolekcje jesienne swiezusie :) i kusza. juz niektore rzeczy powinny byc przecenione jutro. moze nie wiele ale zawsze to pierwsze koty za ploty a ja jestem chora jak zaplace oryginalna cene. chociaz troszke musi byc obnizona :D

u mnie jest tak, ze zawsze upodobam sobie cos przed przecena...i wtedy nachodza mnie mysli...\"gdy ta bluzka zostanie przeceniona, to gdy ja przyjde, juz jej na pewno nie bedzie\" , albo: \" kurde tyle kasy na bluzke...troche mi szkoda...\" ale i tak dochodze do wniosku, ze ta rzecz ktora wlasnie wybralam jej przesliczna i ja kupuje ;-)

dorotko jakbym siebie czytala :D ale u mnie trwa to szybko w przeciagu dwoch tygodni juz sa przeceny wiec nie tak latwo jest wykupic :) poza tym standardowych rozmiarow jest zawsze sporo. a jak cos mi skradna to sobie wmawiam ze widocznie nie bylo mi to pisane :D

o kurde zle napisalam, zamiast \"jej przesliczna\" mialo byc \"jest przesliczna\" :-P rewelacja dobry sposob \" nie bylo mi to pisane\" :-) trzeba zapamietac ...uczyc sie od kolezanek :-P

aaaaaaaaaa próbuje już któryś raz napisać i jak kończę to wyłączają mi prąd wredy.... może teraz się uda. niestety pl jest spóźniona i jeszcze długo czekania na wyprzedaże:( a już nie mogę sie doczekać. jak was czytałam to chciało mi się śmiać mam dokładnie tak samo. podejrzliwość czy zostanie, niepokój aż w końcu kupuje:P:P:P:P z napięciem przy kasie:P:P:P:P ciesze się ze wam sie topik podoba:):) nie byłam do końca pewna tylko kolorki mi sie tak spodobały że nie mogłam się powstrzymać nawet brak real photo mi nie przeszkadzał:P:P:P:P:P chciałam wam pokazać mój podkoszulek z promoda właśnie w takie szaro białe pasy z krótkim rękawem sweterkowaty;/ ale oczywiście nigdzie go nie ma choć był z tej wiosennej kolekcji;/;/ ani na allegro ani na stronie promoda;/ patrzcie jakie super kolczyki znalazłam: http://www.allegro.pl/item227740093_azurowe_kolczyki_z_granatami_czesc_kompletu.html szkoda że taka cena;/

uj 46 zloty :/ chociaz do mnie by te kolczyki nie pasowaly... :-) gdzies taki sweterek widzialam w szaro-biale pasy tylko z dlugim rekawem..wlasnie sie nad takim czyms zastanawiam... tylko slyszalam ze pasy pogrubiaja (te poziome) ..... ;-) no i teraz mam dylemat ;-)

kolczyki fajne ale moje dziurki w uszach dawno juz zarosly:D planowalam przekluc w tym roku ale wciaz sie zastanawiam. jakos czuje sie jak klaun jak mam bizuterie na sobie :o alez ja sie nudze :o nie mam wody caly dzien i przez to nie moge wyjsc na zakupy bo bym juz dawno gdzies polazla :o

Dorotko moze i pogrubiaja ale bez przesady. ja kruszynka nie jestem a nosze rozne paski i szerokie i waskie i wygladam dobrze :) moze osobe z duza nadwaga pogrubiaja znaczaco