Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolada

Wstrętne owłosienie.... Pomocy!

Polecane posty

Gość kolada

Co mam robic?? Mam okropnie owłosione nogi. Juz nie moge sobie z tym poradzic. Jak nie ogole przez tydzien to wygladam prawie jak facet :( Takie wstretne czarne grube i mocne włochy!!! Jakis rok temu pojawiło sie tez kilka czarnych włosków na klatce miedzy piersiami... :( a miejsca intymne tez mam niezle zarosniete. Plastry z woskiem tez nie pomagaja. Nic juz nie pomaga :( Moze ma ktos podobny problem. Błagam poradzcie cos :(

sprawdz swoje hormony czasami jak jest za duzo meskich to takie sa objawy. bron boze nie gol tylko wosk albo depilator. tez mialam duzy problem i zafundowalam sobie depilator teraz po kilku miesiacach jest duzo lepiej

Gość kolada
kupiłam depilator i niestety nie jestem w stanie go uzywac tak boli ze jest to nie do wytrzymania. Głownie uzywam kremow do depilacki ale juz po 2 dniach kłuje jak jez :( Gdzie mozna te hormony zbadac? Do jakiego lekarza sie udac?

u ginekologa mozna taki test zrobic. albo udaj sie do specjalisty(endokrynolog) wiem ze boli przy wyrywaniu ale to boli tylko przy pierwszych kilku razach. za kazdym razem bol bedzie mniejszy.

Gość A MOżECIE POLECIć JAKIś
dobry depilator -bo tez mam problem z nogami

Gość brzydula-1
ja ma depilator brauna, jak dla mnie to jest on dobry

Gość brzydula-1
na początku płakałam, ale teraz (mam go już pół roku) prawie nie czuję, ale jaki efekt!! też miałam wstrętne ciemne właoski, a teraz odrastają juz jaśniutkie, wręcz niewidoczne...

Gość madziaraaaa
ale jaki model brauna?? a wlasciwie jaki polecacie tak w cenie do 120

Gość lkogfdrsyshdhtd
Bron boze nie depilator za pierwszym razem bo padniesz we łzach na dywan. Na poczatku wosk, mniej boli!!! Depilator potem. Braun ma swietne depilatory, moja siostra ma juz z 10 lat i jest w doskonalym stanie. Sama jestem pod wrazeniem, niestety to starszy model, slyszalam ze teraz sa takie ktore chłodzą i nie boli:)

Witaj! Z chęcią bym Cię poznał, bo lubie to u kobiet.to o czym piszesz jak wyglądasz to napewno jest podniecające dla wielu facetów.

Gość hairy-lover
Popieram przedmowcę. Mnie też bodobają się kobiety bujnie owłosione. Zarost na nogach, rekach nie mowiąc o okolicy łona jest bardzo sexi.