Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierna az po grób

program CHEATERS-ZDRADA na kanale zone reality -w Polsce

Polecane posty

Gość wierna az po grób

Od wielu tygodni chętnie oglądam "Cheaters" (zdrada). Pomyślałam,że fajnie by było, gdyby w Polsce ktoś podjął się produkcji podobnego programu. ;-) Detektywi prowadzą śledztwo, a potem, wspólnie z prowadzącym i osobą, która zgłosiła się do programu z podejrzeniami o niewierność ukochanego/ukochanej -przyłapują żonę/męża/partnera-kę na gorącym uczynku. :P Ciekawa jestem, ile w naszym kraju jest takich cudzołożników/ek bezczelnie okłamujących swoje drugie połówki (?) Jak myślicie, przyjąłby się u nas taki programik???

Gość wierna az po grób
jednemu jedynemu oddzialowi wojsk lądowych.

Gość wierna az po grób
hehe, rozbawiłaś/eś mnie podszywaczu, ale teraz ...spadaj 👄 ;-)

Gość wierna az po grób
spadam bo mnie po wczorajszych odwiedzinach w jednostce i cwiczeniach pochwa piecze.

Gość u nas ten nr nie przejdzie
u nas każdy sie zdradza wiec brakowało by kasy zeby ten program nakrecac, bo trwalo by to w nieskonczonosc :D

Gość anka BDG
ja bym sprawdzila swojego narzeczonego ktory ostatnio spedza ze mną coraz mniej czasu. Wychodzi z kumplami rzekomo na piwko na 2, 3 godz, a wraca nad ranem albo po poludniu nastepnego dnia i nie czuje potrzeby sie tłumaczyc a na pytania odpowiada pytaniem: nie ufasz mi? jesli nie, to nie mamy o czym gadać. :(

Gość evveeelllka
ogladałam tą zdradę ze 2 razy i szkoda mi bylo tych zdradzanych ludzi. niektórzy to naprawde łajdacy do potęgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość peterrek
anka to twój luby na bank cie zdradza

ja jestem ZA takim programem;-) Podejrzewam,że wszystkie moje koleżanki również, szczególnie te, których faceci ciągle na wakacje wyruszają sami. ;-)

Gość a kiedy ten pr. jest
?

Gość wierna aż po grób
codziennie o 21-ej i 22-ej na reality tv/ zone reality

Gość - florystka -
Uważam że to mogłoby byc ciekawe, ale czy u nas ludzie by sie zgłaszali to nie wiem. Ja osobiście nie chciałabym prać brudów w tv i żeby cała moja rodzina i znajomi ogladali mojego męża bzykającego inną babę i smiali się ze mnie,że nie potrafiłam go upilnować.

Gość czasem niewierna
ja bywam niewierna wiec protestuje nad takimi pomysłami😠

Gość rozchechłana
To zachowuj sie moralnie a nie bedziesz drżała ze ktos ci e nakryje. Ja też bym chciała, aby ktoś odwazył się nakręcić zdarde po polsku.

Gość czasem niewierna
nie zawsze potrafie oprzec się urokowi przystojnych, bogatych mężczyzn. Jestem młoda wiec na razie korzystam z życia a mój chłopak nie musi o niczym wiedzieć.

Gość rozchechłana
to ty zwykła puszczalska jesteś! Biedny ten twój chłopak,ze jest kolesiem dziwki, która ma go za nic a jeszcze może zarazić jakimś syfem albo czyms gorszym i gówno sobie z tego robi!

Gość czasem niewierna
zabezpieczam się

Gość tak tak ta sama
Tez ogladam,super.

Gość czasem niewierna
biore tabletki anty

Gość rozchechłana
dziewucho to po jaką cholere ty jesteś w związku skoro nie potrafisz sie oprzec innym?????????????????? Lecz się!

Gość bardzo załamana
Mój facet ostatnio przyznał się do zdrady. Od 3 dni nie rozmawiamy ze sobą. Kocham go ale nie wiem co robić. Jesli teraz mnie zdradzil to nie mam gwarancjiz= ze wiecej tego nie zrobi.

Kiedyś zdarzało mi się oglądać. Niezłe siupki nieraz odchodziły;-) Równiez podpisuje się pod głosami, które chcą, by i u nas coś takiego powstało. 🖐️

Gość no dzieje sie dzieje

Gość siostra ewuńki
A wie ktoś czy w nocy sa jakies powtórki???? Nigdy nie ogladałam a zobaczyła bym w czym rzecz

Gość hannnnnna
No ale jak ten reporter raz dostał nożem w brzuch, to to nie było reżyserowane. Oglądałam ten odcinek dawno temu, krew była autentyczna, facet naprawdę cierpiał, potrafię odróżnić udawną ranę z keczupem od krwi. Dośc to było wstrząsające, ale prowadzący program w końcu się doigrał. Tym razem przyłapany facet posunął się do próby zabójstwa - tego chyba nie przewidzieli.

Gość wierna aż po grób
nie bynajmniej- nie wydaje mi się żeby to było wyreżyserowane na pokaz. Ludzie biorący udział nie wygladają mi na kogoś kto gra a raczej na to,że ich reakcje są bardzo naturalne i spontaniczne, wynikajace pod wpływem silnych emocji. Nie ma tam udawania, jest przykra prawda.

Gość tak tak ta sama
Wczoraj caly dzien leciala Zdrada,byc moze w przyszla niedziele tez beda powtorki.Dzis ogladalam o 21 i 22.Nie wiem czy codziennie jest tak samo.

Gość wierna aż po grób
siostro ewuńki, Cheaters leci również o 1.40 i 2.30 w nocy.

Gość wierna aż po grób
jest codziennie od poniedz. do piatku o 21 i 22ej.