Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie są

jakie sa osoby spod znaku skorpiona

Polecane posty

Gość jakie są

kochaj albo rzuc

Gość kochają i rzucają
i tak co 5 minut.

Gość superanckie

Gość seksualnie niewyzyte
i chorobliwie niewierne

wiecznie na ścieżce wojennej, surowe dla siebie i wymagające- jak widac w opisie ;) poza tym najlepsze w seksie ;)

:D cosik w tym musi być albowiem sporo do mnie pasuje,a jam także skorpionek milusi :D

Gość Skorpion333
Nie prawda ze "seksualnie niewyzyte i chorobliwie niewierne" tylko musimy miec odpowiedna osobe i az znajdziemy to bedziemy niezadowoleni. Dla ludzi urodzonych pod tym znakiem to seks to jest prawdziwy sposob zblizenia sie do partnera. Naj lepszy znaki ktore pasuja to Ryby, Rak i same Skorpiony :) Oproc tego ze sa silne osoby i troche "inne" to sa bardzo czule i latwo Skorpiona skrzywdzic :(

e tam nie tak łatwo skrzywdzić skorpiona, bo skorpion dużo zniesie i jest silny.. ale obraża sie tylko raz.. wszystkie krzywdy pamięta.. kocha na zabój ale jak znajdzie tą jedna jedyna osobe.. niepotrafi sie zadowolić przelotnymi romansikami.. nie potrafi być z kimś kogo nie kocha.. są trochę samotnikami, domatorami, ale rządne niesamowitych przygód.. lubią ciepło ogniska domowego.. można z nimi konie kraść.. tyle tylko, że ciężko je zrozumieć, niekażdy to potrafi..

Gość Skorpiony są
niewierne,niestałe w uczuciach,zakłamane!

Gość Coś Ci się pomyliło
Pięknie zapakowane, błyszczące pudełko z wielką kokardą - a w środku BIG ROZCZAROWANIE

Gość nie skorpion
Bardzo nie lubie ludzi spod tego znaku - powierzchowne, materialisci, glupkowato uparci i przekonani o swojej racji - zerowe zdolnosci przyjecia innego zdania, dwulicowi, nie są... dobrzy - bardziej dbaja o swoj tylek, a osobniki slabsze jak to w naturze, musza zostac zdeptane, ambitni do bolu i nawet jak im nie wyjdzie, to wtedy zawistni, kompletny brak asertywnosci, nietolerancyjni na innosci wszelkie... A jesli chodzi o seks, nie wiem i nie bede miec pewnie okazji, bo najpierw liczy sie charakter... a z moim nastawieniem male prawdopodobienstwo ze sie zainteresuje:) Aha, mieszkalam ze skorpionami, dlatego tak pisze:P

Gość Skorpion333
"nie skorpion" Zle traktowana zostalasz bo twoj Skorpion naprawde nie chcial byc z toba. Jest duza roznica zachowywania gdyby cie naprawde polubil. Nie ma u skorpionow troche polubic kogos, jest tylko lubie albo nienawidze, a te osoby ktory skorpion nie lubi to w naj lepszym wypadku ignoruje a w naj gorszym niszczy totalnie jak ma okazje - tak jest ale nie obrazaj sie :)

nie każdy zrozumie skorpiona:P ten przywilej dany jest tylko nielicznym :P:P hehe -- zapomniałaś jeszcze napisać że mają cięty żart i są mega wrażliwe na swoim punkcie..:P

Gość nie skorpion
Mieszkalam z kobietami skorpionami:):D Wiec chcecnie nie ma tutaj nic do rzeczy, jedna z nich jest moja przyjaciolka, druga chciala dalej ze mna mieszkac, wiec wybieram opcje ze mnie raczej polubily:P Ciezkie we wspolzyciu, na tym opieram moje przemyslenia i o dziwo ani jedna ani druga sie nie znaly, a od razu widzialam duuuze podobienstwo;) Ta co jest moja przyjaciolka, jest dalej... bo dbam o to by bylo dobrze:) Nie lubie sciem, bajerowania, a skorpionice to chyba mistrzynie w kokietowaniu:P Natomiast facet - bardzo pewny siebie, widac ze jest PiW - Pan i Władca:P No nie dla mnie, bo ja jestem tez PiW - zartuje:P I nie obrazam sie, nie jestem skorpionem:P

dokładnie skorpion albo kogoś lubi albo nie.. jak nie lubi te nie potrafi tego ukryć - i niestety taki człowiek odczuwa to na swojej skórze.. przynajmniej wszystko jest jasne.. skorpion zwyczajnie nie wciska wazeliny..

Gość nie skorpion
Deko - no nie kazdy:P Zart racja:P Tez mam ciety, wiec mnie to akurat przyciaga do ludzi, choc skorpiony sa wyjatkowo mocno wredne, ja lubie czasem przystopowac troche i nie ranic... skorpion do bolu, czasem to zabawne, ale jak Ciebie dotyczy... uu...;) No i wrazliwi, foch pierwsza klasa:D

to dziwna z ciebie przyjaciółka, ale skoro jesteście przyjaciólkami to chyba ten skorpion nie taki zły, bo inaczej byście nie były

ale jeśli skorpion złapie focha to musi mieć powód a i tak mu szybko mija..:P

Gość nie skorpion
Duzo przeszlysmy, ale jeden przyjaciel skorpion mi wystarczy:D:P Napisalam ze nie lubie, bo wiem ile mnie kosztuje ta przyjazn czasami, ale ludzi sie nie wybiera;) Moze zawsze na mnie liczyc:) No i poczucie humoru nas przyciagnelo, takze cos nas łaczy:) Poza tym skorpion skorpionowi nie rowny:P

ale jeśli skorpion złapie focha to musi mieć powód a i tak mu szybko mija..:P

Gość nie skorpion
Deko - mija szybko, to racja:P Jednak to ktos musi robic liczne podchody i gładzic po głowce, choc to czesto nie jego wina:P albo dumny skorpion czegos nie zrozumial i nadinterpretował:P

Gość nie skorpion
Deko - jasne:P No ja juz wiem, co to znaczy... Choc jak sie zawezme, to tez focha strzele i juz kilka razy skorpionice złamałam:D:P No ale nie lubie:P fochowac:p

to jeszcze zależy z której dekady się jest skorpionem ja np: jestem z 3 dekady czyli ponoć najlżejszy przypadek..

Gość Invisibile561
ja tez skorpinek ;-) 🖐️

Gość nie skorpion
aha:D A jak to sie mniej wiecej dzieli?:P Bede jeszcze lepiej wiedziec kogo unikac:P

Gość nie skorpion
moje kolezanki z pierwszej dekady, pewnie najgorszej:P