Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsdasdsd

Niesamowity ból podczas stosunku

Polecane posty

Gość asdsdasdsd

Witam dziewczynki, mam takie pytanie . Co to może być - podczas stosunku kiedy mój chłopak usiłuje wsadzić członka do pochwy odczuwam niesamowity ból. Mam tak od dłuższego czasu. Raczej nie mam problemów ze zdrowiem - 2 tyg. temu byłam u gina i wszytko jest OK. Jest tak od ok 12 miesięcy Proszę o dopowiedz

Gość asdsdesdsd
Już się wszystko wyjaśniło. Walił mnie w cewką moczową a nie w pochwę. Trochę mi się rozciągnęła i mam niezły rozrzut podczas oddawania moczu:)

Prawdopodobnie będą to bóle neuralgiczne,umiejscowione tuż za spojeniem łonowym,zalecam częste masaże ,i zmianę pozycji

tak tylko ... ponad 12 miesięcy temu wszytko było OK!!! ... zastanawiam się czy to nie jest jakiś skurcz ... a może to wina tabletek anty.

moja źona m cos podobnego ale ma to po ciąźy.Przed ciąźa mój członek był w sam raz a teraz wydaje jej sie olbrzymi i ją boli jak za długo ją rźnę

Gość ja potrafie 5-8 razy na raz
to ty rzniesz swoją żonkę a nie kochasz sie z nią?? hardcory tez wchodza w rachube czy e tam??

Gość 35 latek
Aler penis sąsiada żonie bardzo odpowiada.

moze jest zbyt sucho i to powoduje bol przy wsadzaniu czlonka? :o no chyba, ze odczuwasz bole nieco pozniej, jak to jest?

Gość xfdghoswpokjgekfdw
mnie sie wydaje, ze powinniscie zafundowac sobie dluzsza gre wstepna. Poza tym nie wiem jak tam sie maja sprawy z nawilzeniem, bo przy pigulkach czasem jest "sucho"