Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

CZY TO PRAWDA ŻE TEL Z KLAPKĄ SZYBKO SIE PSUJĄ???

Polecane posty

to prawda?bo tak mowia....i ze jak sie popsuje to sie nie da naprawic albo naprawa taka droga ze mozna wywalic....

hmmm ja wiem ? ja mam od 9 mscy V3 i nic sie nie dzieje ani z klapką ani wogóle to chyba zalezy od tego jak telefon został zrobiony i jak się go używa a nie od tego, że czy ma klapkę czy nie ma

od zawsze, czyli od ok. 12 lat mam telefony z klapką (każdy po ok. 2 lata - na tyle jest umowa z erą) i żaden z nich mi się nie zepsuł

Mam juz drugi w sumie 3 lata. I oba maja sie doskonale;-) Poprzedni służy juz drugiej właścicielce.

aha,czyli nie \"zdechnie\" tak od razu jesli czesto sie go otwiera i zamyka,dodam ze nim nie rzucam i nie mam zamiaru :)

ja otwieram bardzo często :D ale moja kolezanka też miała V3 i zepsuła jej się po 2 mscach bo była wadliwa już od samego poczatku zawsze się jakiś trefny model trafi zwłaszcza, ze to masowa produkcja jest :D

a jesli juz sie popsuje to mozna naprawic?i ile mnie wiecej kosztuje naprawa?czy sie nie oplaca?

Ja mam Nokię z klapką, otwieram ją właściwie co kilka minut od roku i wszystko działa jak należy. Różnica jest taka, że na początku otwierało się trochę trudniej, a teraz jakby się \"wyrobiło\".

Czy szybciej się psują? Wiele zależy od indywidualnych skłonności użytkownika do \"psujstwa\". Wielokrotnie np. słyszałam o przypadkach, że rozłożona V3 po upadku z wysokości 1 metra podzieliła się na dwie części. Myślę jednak, że wiele zależy od materiałów z jakich telefon został wykonany.

Ja zawsze miałam telefony z klapką i też nic im nie było:) A nawet mi jeden kilka razy spadł na chodnik:D