Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kogo tak a kogo nie

kogo lubicie na Kafe a kogo nie i dlaczego?

Polecane posty

Gość kogo tak a kogo nie

podawajcie listę nicków, które wzbudzają waszą sympatie/ awersję z krótkim uzasadnieniem.

Gość nikogo. neutralny stosunek
:P

Gość sahdkjsahkhqldhfsfsadf
ja nienawidze jestem deską przegrałam życie Haris Pilton

Gość mnie nieziemsko wkurza
mnie strasznie wkurza 'fajna madchen' totalna gówniara i wieśniara mająca się za ideał mądrości :O a tak naprawdę prawie na każdy temat reaguje agresywnie i pyskato :O za to lubię Haris Pilton, jest mądra i zabawna

Gość ja nie lubie
sippelsweg

Gość kogo jeszcze

Gość zabieracz deskuf
taaaa tu to sie zawsze jakis z otwarta dupa znajdzie zeby cie poczytac :p

O, znowu muszę się powtórzyć - fajna madchen. Dlaczego? Gówniarstwo, nie umie nad sobą zapanować, wszystko odbiera jako atak na swoją osobę i wczoraj próbowała mnie sprowokować. :classic_cool: Wszystko to umożliwiło jej zajęcie miejsca pierwszego, daleko za sobą ma resztę współzawodników. A kogo lubię? Whispers, Kurczę, Deskę, Wielbiciela 70B i duuuużo, duuuużo innych ;)

Gość bol glowy
lubie: DESKE HARIS PILTON QWERTZ i'M A FASHION VICTIM BEZNADZIEJNA OSOBE W KAZDEJ POSTACI Nnie znosze: WSZYSTKICH POSZYWOW FAJNEJ MADCHEN-wcale nie taka fajna

Gość zostawcie fajną
to że czsami pisze bzdury to jej sprawa, forum jest tez dla młodych dziewczyn, własnie sla takich dzieciaków... nie róbcie z kafeteri koła wzajemnej adoracji dorosłych bab... chyba jako starsze powinnyście mieć troche więcej rozumku i nie znirzac sie do jej poziomu

lubię --takomtamsobie ,yoggertyy,Pajoonka ,koc.Teddi i kilka innych nie lubię jednej siebie wartej grupy ludzi ,którzy właśnie rozwalają nam topik

Gość zabieracz deskuf
denaturat..... nie rznij swietej , "twardzielu" paluchy bym ci wrzatkiem polal bo je masz niewyparzone a kto wie moze i buzie tez.

a ja tam lubie fajną majdchen, można sie z niej pośmiać, jej podejsćie do życia jest rozwalające;) nie ma dziewczyna ani wiedzy, ani doświadczenia, jest taką słodką dziewczyneczka, która żyje w jakiś dziwnym świecie;)

Gość zbieracz drzazg
lubię deskę kogo nie lubię z tym nie gadam, bo po co:D

Gość zabieracz deskuf
ja tez ja lubie ale czasem to bym jej ......... tak prz............😠 deska morducha no .... jakmoglas ? 😭

Lubię wiele osób ;) W wyborze kieruję się ich inteligencją, więc wszyscy na wysokim poziomie intelektualnym już wiedzą, że ich lubię ;) :classic_cool: A nie lubię przeciwieństwa tych, których lubię. That\'s all... :classic_cool:🖐️

ja lubie ginorossi ksenofaryne kilka innych osob kazdy tak czy siak w koncu stad odejdzie ;)

Nie lubię więc wszystkich fajnych madchen tego świata. Nie tylko wirtualnego. Swoją drogą, mam spore zaleglości w czytaniu, najwyraźniej :o Tylko nie wiem czy żałować, czy się cieszyć :o