Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelaska

skutki uboczne odstawienia tabletek anty,jakie sa?

Polecane posty

Gość ewelaska

mam pełno syfów na plecach, twarzy, włsoy mi wypadaja, piersi zmalały to po tabetkach? 3 miesiace nie jem , a brałam 3 lata.

Gość szarawary
witam w klubie.. :-O

Ja przytyłam :( włosy mi się przerzedziły, ale najgorsze było spuchnięcie (cały czas wyglądałam jak po nieprzespanej nocy). Myślę, że to nie był skutek odstawienia tabletek, ale powrót do normalnego stanu. Biorę DIanę 35, a niestety, ona BARDZO korzystnie wpływa na mój wygląd. wiec po odstawieniu znowu do nich wróciłam.

Gość miska darusia
A mialyscie tak zanim zaczelyscie brac anty?!?! Ja chce zaczac brac i nie ma wiekszych problemow z tradzikiem, ale boje sie co bedzie jak odstawie. Czy bedzie wysyp czy cos.. Co bierzecie/bralyscie ? Diane?

Gość obihon
ja logest, dzis kupiłam nowe opakowanie mam nadzieje ze syfy znikna bo za miesiac wesele brata a ja mam pryszcze na plecach! i włosy strasznie mi wypadaja i nawet boje sie co bedzie jak zafarbuje!

Gość miska darusia
Czyli co, zle dobrane tabletki czy poprostu.... zawsze tak jest po odstawieniu ??? To moze lepiej nie zaczynac brac ?? :(

Dla mnie nawet po odstawieniu tabletek nie bylo tak, jak za nim zaczełam je brać. Jestem pewna, że wiele kobiet upiera się, że zbrzydły po odstawieniu, bo po prostu nie pamiętają, jak źle wyglądały zanim zaczęły brać, a przyzwyczaiły się do braku problemów.

Gość szarawary
gdybym miała wybór nigdy bym nie wzięła tabsów do ust, bo cerę mm teraz tragiczną, włosy wypadają, biust się zmniejszył (choć to akurat nie jest problem...) a czy ktoś z tego powodu wrócił do tabletek?