Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kubuspuchatek1984

dlaczego nie mówi komplementów?

Polecane posty

chłopak od około 2 lat nie powiedział mi komplementu. ja mu mówie ze chciałabym usłyszeć od niego coś miłego to on odpowiada zebym dała spokuj. co o tym sądzicie?

Gość daj mu spokoj nimfomanko

Gość irminadfhsss
widocznie nie kocha Cie,jestes bo nie ma innej na horyzoncie,nie mowi komplementow bo nie czuje takiej potrzeby proste

Gość maaaaczo
widocznie nie chce kłamać pewnie brzydka jestes

Gość igusia 27
Nie jest on przypadkiem spod znaku panny?

Gość przeciez to logiczne
bo jest facetem!!

Gość zazazazazaza
Ja tak mialam nie mowil komplementow byl nie czuly i sie rozstalismy,ale znowu jestesmy razemi i jest o niebo lepiej:) Ty tez nie mow mu nic milego ,badz obojetnA moze wkoncu cos zrozumie:)

Gość sasaneczkaaaaaaaaaa
MOj facet ma znak zodiaku panna i jest okropny

Gość igusia 27
No właśnie, bo panowie spod znaku panny, to raczej nie mówią, za to chętnie skrytykują .. :P To ma ten sam cel co skomplementowanie .. hehe :O

Gość nbvcx
moze nie ma powodow? zastanow sie

Gość taka sobie jadna
moj byly mi kiedys powiedzial ze kobiecie nie m0ozna mowic za duzo komplementow , bo 1. stana sie niewiarygodne 2. przewroci sie jej w glowie :o moze twoj facet też tak mysli

Gość iii...
kiedys moj facet panna powiedzial mi ze nie bedzie za czest mowil mi komplementow bo jeszcze obroslabym w piorka natomiast teraz poznalam faceta panne co przesadnie mnie wielbi , mowi komplementy , zwraca sie pieszczotliwie i twierdzi ze go " wzielo" Az sie zastanwiam..

nie tylko faceci panny takie skłonności posiadają. ;) uważam,że w pierwszych fazach znajomości każdy facet sypie komplementami to mniej to więcej a im dłuższy staż tym trudniej im to przychodzi.:)

Gość iii...
barbi ale facet jesli nie lubi mowic o uczuciach jest zamkniety w sobie to na poczatku bedzie dozowal komplementowanie kobiety a chlopak ktory nie jest emocjonalnym popaprancem od poczatku sypie komplementami jesli zalezy mu na kobiecie a co bedzie pozniej ... tego nie wiem

Gość też mam ten problem
wiem że facet mnie kocha,widze że mu bardzo zalezy na mnie ale nie mówi mi nigdy że pięknie wyglądam czy coś... mówi mi za to np żebym umyła głowe,czy że strasznie mi pryszcze wyskoczyły:/

Gość coz za finezyjny temat
to dziwne z ta glowa, bo jak ktos utrzymuje codzienna higienie nigdy nie bedzie mial brudnej glowy. ale znam tez osoby oszczedzajace wlosy i nie myjace ich codziennie :D o fuj :P co do komplementow, to facet widocznie nie odczuwa potrzeby dawania ci odczuc, ze jestes wyjatkowa. wie, ze ma cie juz w kieszeni, spowszednialas mu, jestescie razem bardziej z przyzwyczajenia niz z brterstwa dusz ...

Gość GośkaLDZ
dziewczyny mam takie pytanie a jeśli facet mówi swojej dziewczynie np: -ale masz rzadkie włosy -ale masz krzywe ręce -tyłek ci urósł -ale masz chude nogi -idź do dermatologa itp uważacie ze to ok? ja zazwyczaj nie obrażam sie o takie głupoty,zresztą on mówi że przynajmniej jest szczery,ale myślicie że takie teksty są normalne?czy moze mu cos powinnam powiedziec? ja np nie wybrazam powiedziec mu"móglbyś schudnąc itp' a jestem wiele od niego szczuplejsza....

Gość mam niestety podobnie
mi sie wydaje, ze to lenistwo, wygodnictwo i ze nie musi sie juz starac, bo mnie juz ma:-(, natomiast inne dziewczyny komplementuje:-P, a wcale nie sa ladniejsze ode mnie:-P

Gość doswiadczona ha
wg mnie to nie jest normalne, moj facet obsypuje mnie komplementami codziennie, jestesmy razem od 2 lat, od pol roku mieszkamy razem i codziennie chociaz kilka razy slysze ze jestem piekna , seksowna, madra, trafilam na super faceta :D

Gość mam niestety podobnie
Zycze Ci zeby to sie nie zmienilo po slubie;-) My juz jestesmy trzy lata dluzej ze soba, na poczatku tez mnie obsypywal komplementami;-)

Gość GośkaLDZ
a ktoś może mi doradzic co robic?

moj mi mowil bez przerwy. no non stop normalnie. innym niesttey tez. wolisz tak????

Goska - moze po prostu powiedz mu ze nie zyczysz sobie zeby cie cigale krytykowal :O