Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siedemnastoletnia.

Tajemnica nawiedzonego fryzjera. Przede mną nic się nie ukryje.

Polecane posty

Gość Siedemnastoletnia.

Mam nieodparte wrażenie, że viki1985 z tematu "Mam włosy do kolan.Doradźcie mi co zrobić" i nawiedzony fryzjer haircutter z tematu "100 powodów dla których dziewczyny zcinają długie włosy." to jedna i ta sama osoba. Dowody: viki1985 napisała: "nie mjałam", "staje na żęsach", "czemu tak się wacham", "taką rosterką" haicutter napisał: "przytrafia mi się zcinać ", "które choć raz w życiu mjały", "żucają komentaży". Wydaje mi się, że te rażące błędy popełnił jeden analfabeta. :) Najbardziej rzucają się w oczy dwa słowa "mjałam" i "mjały" Przejdźmy dalej. viki1985 napisała: " napiszcie jak to jest obciąć takie długie włosy odrazu na krótko bo tylko taką ewentualność biorę pod uwagę." haicutter napisał: "niektóre rozważały taką ewentualność" Ewentualność - nigdy nie użyłabym tego słowa w połączeniu z takim tematem. To nie może być przypadek. :classic_cool: Dalej. haircutter napisał: "Nadal twierdzę że każda kobieta choć raz w życiu powinna zapuścić baaardzo długie włosy (albo chociaż długie) i ściąć je od razu na krótko (nie po kawałeczku)." viki1985 napisała: "Myślałam i o tym by je obcinać po kawałku ale wiem jadno,chcę mieć króciutkie włosy i to bardzo,ale jak zacznę je podcinać po kawałeczku to się w końcu wypłoszę i znowu zostanę z długimi." :):)Podsumowując, obcinaniu włosów po kawałeczku mówimy stanowcze NIE. :) :) Reasumując. :) :) Haircutter i viki1985 to jedna i ta sam osoba - fryzjer, który swoimi co najmniej niegrzecznymi tekstami, skierowanymi w kierunku długowłosych, rzekomo nieatrakcyjnych kobiet próbuje zwerbować sobie klientki. :classic_cool: Nieźle to wymyśliłam, nie? :classic_cool:

Gość fiGarrrRo
i co w związku z tym? ma prawo,to net

Gość Siedemnastoletnia.
Jak myślicie? Mam rację?

Gość fiGarrrRo
TAK

Gość wypaczona_blondynka
O kurde, rzeczywiście. :D

Ja tak widzę że to twoje wrażenie chyba nim pozostanie! Ja to ja, a viki to viki. Jeden raz się tam wpisałem (bo aż sprawdziłem). A ty siedemnastoletnia nie wychodź na słońce, albo mniej chlaj na imprezach bo ci się we łbie jebać zaczyna. Kurcze, czego to idioci nie wymyślą. Czyli mam rozumieć że jak jakaś oślica pisząc na forum będzie sadzić błędy pisząc o grzybicy pochwy to też mnie pod to podszyjesz?? Siedemnastolatko szanowna, młoda jesteś, durna, ale jest szansa że do emerytury z tego wyrośniesz. Pozdrawiam!! Haircutter.

A!!Zapomniałem. Klientek nie szukam mimo że poruszyłem taki temat w necie. Mam dużo klientek które umawiają się ze mną z tygodniowym wyprzedzeniem. Tak więc podaj numer swojego konta to ci prześlę parę złotówek na psychiatrę nieletnia siedemnastolatko. A tak na marginesie co ty robisz przy komputerze?? Dobranockę sobie włącz i do podręczników, żebyś takich byków jak ja nie sadziła.

Gość Siedemnastoletnia.
Ojej, troszkę Ci się wypowiedź nie udała. Nie wychodzę na słońce, bo nienawidzę opalonej skóry. Alkoholu też nie piję. :) Skoro uważasz, że kobieta, która "sadzi błędy" jest oślicą, to jak nazwiesz siebie - człowieka, który swój topik nafaszerował bykami do granic możliwości. A tak na marginesie - tylko winni się tłumaczą. :classic_cool: Pozdrawiam. Siedemnastoletnia.

Gość Siedemnastoletnia.
Mój Drogi, nie martw się o mnie - analfabetyzm mi nie grozi. :classic_cool:

Gość kloszarka
hmmm to ciekawe, moze i jest prawda ze to ta sama osoba ;)

Gość genialne
:) Moim zdaniem masz rację:)

Gość bubuuowaa
o matyzer noga .....

Gość autorka topiku ma rację
ja już dawno wpadłam na to,że fryzjer i Viki to ta sama osoba:-P:-P:-P

Gość Siedemnastoletnia.
Dziękuję Wam za uznanie. :classic_cool:

w sumie się zgadza a wogóle to ten temat o włosach jest bez sensu :O ja np teraz zapuszczam i mam już do połowy pleców i nie po to raczej zapuszczam żeby jutro iść i się na łyso ogolić :O :O więc nie wiem czemu Haircutter uważa, że \"każda kobieta choć raz w życiu powinna zapuścić baaardzo długie włosy (albo chociaż długie) i ściąć je od razu na krótko (nie po kawałeczku).\" bez sensu :O

Też mam długie włosy do pasa, są zadbane i gęste, nie mam zamiaru ich ścinać. Zgadzam się z Siedemnastoletnią - to jakiś nawiedzony fryzjer. :O W negatywnym znaczeniu tego słowa. :D :D

Gość ttttttt4
nawiedzony, tak jak nieznany z topicu o damskich uzywanych ciuszkach. niby nie jest fetyszysta tylko nie lubi jak sie ciuszki marnuja sratatata

Gość zgadzam sie z wami
ja od początku już miełam go za nienormalnego dlatego już nawet nie zaglądałam na ten jego głupi topik. Dla mnie to jakiś psychol z domu wariatów w dodatku bardzo niemiły. W ogóle to na kafeterii zebrało się już kilka jakichś dziwnych stworzeń płci niby męskiej które są niezmordowane w podbijaniu swych męczących topików. ten cały haircutter nieznany jakiś oszolom ktory przez długi czas coś pisał o rajtuzach i noszeniu rajstop i jakiś koleny swir który na forumie o modzie ciągle tylko pisze o skórzanych spodniach i jak to kobiety powinny koniecznie je nosić

Gość zgadzam sie z wami
jednak nieznany ostatnio został zdemaskowany. Pewnie same czytałyście już że on te cholerne ciuszki jednak sprzedaje a nie trzyma ich wcale w szafie żeby się nie zmarnowały.

Gość saaaaaaaaaaaaaaaaa
a co to ten topik ??

Gość sarkusika
nie kumam o co chodzi:O

Gość mimisurka
Tak, a teraz pod Gutka sie podszywa. :D