Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patii19

czy grubsza dziewczyna ma szansę na prawdziwą miłość

Polecane posty

Gość tytatu
ale niektórzy tu dyrdymały opowiadaja:) nie kocha sie kogos za wyglad tylko jaki jest w srodku dam wam mój przykład moja zona tez wazyła kiedys 75 kg i co miałem ja zostawic? ciałko miała super piersi duze :) a teraz schudła wazy 61 i co? nie ma za co złapać piersi o pół mniejsze ;(

ale ty jacek pierdolisz.. ja zrobiłam wczoraj coś takiego: \"Skarbie, postanowiłam się odchudzać..\".. Mój facet tylko na mnie spojrzał, jakbym była jebnięta i powiedział tylko: \"Ty chyba ocipiałaś\". Więc są jeszcze normalni MĘŻCZYŹNI, niekoniecznie po 30tce. I jestem dla niego najpiękniejsza, więc inne kobietki też mają szansę odnaleźć taki skarb, który ja znalazłam:D Prawnuk, fajny z Ciebie człowiek

Aha, więc bujna kobieta w telewizji to \"laleczka\" a bujna kobieta na ulicy (też zdażają się bardzo zadbane i kasiaste, np. narzeczona Tomasza Kamela) to gruba pokraka :P Nie pomyliłam się. Ty jednak jesteś 100% debilem :P A tak do twojej wiadomości - jestem rozwódką. Bardzo szczupłą rozwódką :P

Gość tytatu
wtrace sie jeszcze do dyskusji powiedziełbym ze kobiety lekko otyłe ze tak powiem sa dwa razy lepsze w łóżku nie maja zahamowań,sto razy lepsze kochanki niz chudzielce co im kosci wszedzie wystaja:)

Gość tytatu
oczywiscie nie obrażajac te kobiety co maja szupła budowe

Gość Jacek ale niektórzy
to powinni trochę przytyć. Np. tobie przydało by się kilka dodatkowych cm w obwodzie... mózgu

Gość Jasiulka Pankrackowa
Ogłaszam konkurs na największego buraka na kafeterii. Moja nominacja: Jack - dziecko stanu wojennego :D

Gość miraaa
no dobra skoro jej się wstydzi to po co z nią jest? Z tego co wiem to jego poprzednia laska była szczupła i całkiem niezła. Nie rozumiem tego faceta.

Gość a ja mam takie wymiary
nikt mi nie odpowiedzial na moje pytanie wczesniejsze,czy przegralam zycie??:(

Gość Bibliotekareczka Hania
Jacek, czy to prawda, co mówią o Tobie dziewczyny na Kafeterii? Podobno nigdy w życiu nie przeczytałeś żadnej książki?

prawnuku-ale kate winslet i monica są leciutko zaokrąglone,więc to słaby przykład imho a co do pytania z tematu-ma co to w ogole za głupie pytanie

Gość Bibliotekareczka Hania
Jacku, nie zaprzeczasz, więc to widać prawda. I Ty myślisz, że my kobiety będziemy się liczyć ze zdaniem takiego nieokrzesanego kmiotka?? Naprawdę tak myślałeś?

Gość a ja mam takie wymiary
hehe itak mam cie w mojej obszernej doopie zapluty psi rzepie:classic_cool:

wiesz co jacuś??? wypierdalaj póki miłe jesteśmy, ty piękny, przystojny człowieku, które całe dnie na kafe spędzasz, tylu masz przyjaciół i dziewczyn anorektyczek w tym swoim bogatym życiu.. Ciekawe nie? I trzym ten ryj, bo już cię kurwa frajerze znieść nie mogę.

Gość Bellisimissima
Jacku, nie widzisz, że jesteś naszym antybohaterem? Wypier 😠 dalaj stąd

Jacek, jak babcie kocham, na tym forum nie masz szans na rozprawiczenie :P Nikt cie tu nie lubi - ani te młode ani stare, ani grube, ani chude, ani \"normalne\". Nikt. Dupcenia ne budzie. Niet! No chance :P

Gość No cóż - dla antysemitów
życiowym wrogiem są Żydzi, dla nierozprawiczonych dwudziestoparoletnich frustratów - grubaski

Gość altana
aleście se babki ulżyły

Gość Calineczka + 100kg
Prawda?? :D