Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksfjhas

chłopak zapomniał o moich imieninach... czekać do północy czy już strzelić focha

Polecane posty

Gość aksfjhas

i w opisie na gg wpisać lekką aluzję?? bo mnie wkurzył no!! kilka dni mówił że dzisiaj moje święto, a tu ani be ani me!

Gość crasher
ile ty masz lat 15?

Gość aksfjhas
nie chce się na niego gniewać ani z nim kłócić, ale jak uznam że to nic wielkiego, to on przestanie się starać i moze znowu zawiedzie

Gość jejku a czy imieniny sa ...
takie wazne ???

Gość aksfjhas
nie nie mam 15 lat!! nie obchodzę imienin!! ale akurat wszyscy zawsze o mnie pamiętali, nie chodzi mi o żadne prezenty, ale o samą pamięć!!

Gość crasher
obyś tylko takie zawody w życiu miała

jasne... bądź potulna jak baranek i nigdy sie nie czepiaj żeby znowu Cie nie zawiódł ... zajebisty związek masz...pozazdrościć

sorki ale powod Twojego wkurzenia jest banalny ;)- wazne jaki jest na co dzien :) wszystkiego najlepszego (Asiu zapewne:D)

Gość robi to samo co inne sliczne
ale masz problem, pozazdroscic :)

Gość jejku a czy nie
zwariowalyscie? facet powinien z ranka przyleciec z kwiatami albo zadzwonic plus prezent i kolacja a ona siedzi sama i zastanawia sie czy mu sie przypomni

Gość rozumiem ...
miec focha o urodziny, ale imieniny ? Masz pewnie na imię Joanna ... co Ty myślisz, że chłopak codziennie ma patrzeć na kalendarz i wypatrywać Twoich imienin ? Zobacz ile masz ich w roku: Joanna — 2 lutego, 4 lutego, 1 marca, 28 marca, 31 marca, 28 kwietnia, 12 maja, 24 maja, 30 maja, 27 czerwca, 9 lipca, 23 lipca, 8 sierpnia, 17 sierpnia, 21 sierpnia, 24 sierpnia, 26 sierpnia, 9 listopada, 12 grudnia

Gość aksfjhas
Boże czy tu są same tłuki???!!!!! prezeciez piszę ze nie oczekuję żadnych prezentów!! ale jak mi truje głowe ze mam dzisiaj święto, a potem zapomina nmagle to chyba trochę dziwne...

Gość crasher
Zrobisz focha i on sie ukorzy i sobie przypomni, o taką pamięć ci chodzi? :o Jak w przedszkolu...

sama jesteś tłukiem, bo o takich pierdołach piszesz na forum... ludziom z internetu się żalić musisz?? buuu...

Gość robi to samo co inne sliczne
zapomnial i co? zerwij z nim, po co ci taki facet ;)

Gość aksfjhas
nie lubię się z nim kłócić i zawsze jakoś dogadujemy się, ale nie jesteśmy razem za długo (4 miechy) i chyba wypadałaby mu pamiętać!!! przyczepić bilbord nad łóżkiem i włączyć w tel przypomnienie!! chodzi o takie drobne sprawy, ale one są ważne!! poprostu że się o kimś pamięta! i zależy mu! że dalej się stara!!

Gość aksfjhas
do pistacja87 jakbyś nie zauważyła, to jest takie forum gdzie ludzie się sobie żalą!! jak Ci się nie podoba to po co tu wchodzisz i odpowiadasz!!!????

Będziesz miała na głowie ważniejsze sprawy, to takie pierdoły przestaniesz przeżywać..

Gość aksfjhas
być może i przestanę przeżywać, ale chyba chłopakowi wypadałoby pamiętać??

Gość 1987bajka1987
a Ty wiesz kiedy on ma imieniny dziecino? pewnie sprawdzisz teraz szybko w kalendarzu i napiszesz,że tak :D

Gość aksfjhas
a pewnie ze wiem, kiedy urodziny i kiedy imieniny... już niedługo...

Gość jejku a czy nie
oczywiscie, nie sluchaj bzdur powinien o tobie myslec byc nakierowanym na twoje sprawy bo to jest w zwiazku naturalne, szczegolnie takim ktory trwa dopiero 4 miesiace

Gość vncxzefr
zapomnial o twoich imieninach? wnisek jest tylko jeden - juz ciebie nie kocha, ma kogos i chce zerwac, kto inny mu teraz w glowie a nie twoje imieniny. pewnie jego nowa laska ma jakas polrocznice (pewnie 1szego loda z polykiem :classic_cool: )

Gość aksfjhas
ja uważam że ważne jest pamiętanie o sobie, nie jakieś prezenty, ale sam telefon, że się pamięta, że się myśli, zresztą to chłopak powinien się starać o dziewczynę, a nie że na początku a potem ona musi wszytko rozumieć. Myślę że warto pamiętać o sobie, oderwać sie na chwile od codzienności, pomysleć o kims innym. a kogos na boku na pewno nie ma!!