Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Craz_y

jak chcieć seksu???

Polecane posty

nie wiem co robić. pomóżcie - jestem od 5 lat z chłopakiem bardzo sie kochamy ale ja niestety mam o wiele mniejsze potrzeby seksualne od zawsze niż móh partner i na tym tle non stop sie kłócimy bo on chce często a ja bardzo nardzo rzadko. meczą mnie totalnie te kłótnie a jagorsze jest to że jak oboje trochę odpuścimy i sie zgodzimy to ten błogi stan trwa kilka dni bo on potem znowu chce a ja wogóle, i błagam napiszcie mi poważnie co zrobić może któraś z was dziewczyny też tak ma:-(

dziewczyny proszę poradźcie mi cos nie wierzę że jestem jedyną taką na świecie

Gość plolla
a ja chce wiecej niz moj facet :)

Gość a ja nie mam
tak jak ty :-P

nie mam z tym problemu akurat... ale może kupcie jakieś olejki na pobudzenie czy coś..może Cię to rozkręci

pistacjo nawet nie masz pojęcia jak ci zazdroszcze! tak bardzo chciałabym pragnąć mojego faceta! ale nic mnie nie rusza, nie czuje tego pociągu, jak już to zdecyowanie zbyt rzadko

Gość supergeilezick
to masz problem... jak to nie pasuje, to na przszlosc ciezko widziec ten zwiazek pozytywnie.. moze sie rozkrecisz,...a moze sie juz znudzilas tym facetem.. bylo lepiej na poczatku?

Gość nie jestes sama
mam tak samo, ijest coraz gorzej:(

Gość timika
a czy inni faceci cie nei pociagają? poza tym mzoe twoj facet nie umie cie rozpalic - z moim tak było. nie wiedział, ze gra wstepna jest potrzebna. jak juz sie do tego zabierał to nieudolnie. dałam mu do poczytania troche ksiazek i jest lepiej choc wydaje mi sie, ze nie jest najlepszym kochankiem. ze gdybym trafiła na kogos lepszego w tych rzeaczach to by mi sie czesciej chciało.

ja czasem też nie mam ochoty, ale bardzo rzadko i ostatnio okazuje sie, że to ja częściej chcę a mój facet jak ma zły humor - niekoniecznie. Mnie cholernie podnieca sama świadomość, że on jest podniecony, że ma na mnie ochotę. Kiedy patrzę na jego twarz, tors, brzuch, nogi i tyłek to nie wytrzymuję, chcę wszystkiego dotykać :) ale kiedyś, gdy brałam Harmonet nie miałam ochoty w ogóle na seks, taki skutek uboczny, na szczęście wszystko wróciło do normy jak zmieniłam tabletki. Gdyby mój facet nie chciał w ogóle seksu byłoby mi cholernie przykro, Twojemu pewnie też jest i dlatego się kłócicie, bo to naprawdę z perspektywy tej drugiej osoby to jest bardzo upokarzające (proszenie się i świadomość, że nic z tego bo druga połówka nie potrzebuje tego, że jej nie podniecamy)

tabletki pewnie też mają w tym swój udział ale od zawsze nie miałam wielkich potrzeb a chciałabym uwierzcie, nie wiem jak to zmienić, mój facet sie stara i jest cudowny ale coraz częściej ma już dość tego że ja mu ciągle odmawiam, czuje sie odtrącony a moje tłumaczenia że to nie jego wina (chociaz czasem może i jego bo sie mnie czepia o wszytsko i wielkie kłótnie robi z niczego) już nic nie dają

my ponad 5 lat, ja go rozumiem ale wkurza mnie że on mnie praktycznie już teraz wcale, bo kiedyś był bardziej wyrozumiały; jak widzę że chce to po prostu mam dość; mi wystarczyłoby pzrytulanie całowanie i takie tam delikatne sprawy, aha i biore logest - zero skutków ubocznych - chyba że to jest ten jeden jedyny - znienawidzony,bo jest coraz gorzej

Gość l e y
Anonimek, nie jestes w temacie to sie nie wtracaj

Gość Pseudodfdf
moim zdaniem nie kochasz swojego faceta a tylko wydaje Ci się że go kochasz ! też tam miałem z moją ex. ja ją kochałem i chciałem kochać się co chwila ona od czasu do czasu.. i wyszło szydło z worka. rozstalismy się bo zaniedbałem związek który nie był prawdziwą miłością...i tak to przeanalizowałem i wymyśliłem to co wyżej napisałem... :)

Gość timika
ja tez mialam kolezanke która nie chciala sie kochac ze swoim facetem. zmieniła na nowego i powiedziaal ze jest super jezeli chodzi o sex. po prostu tamtej jej nie krecił

ale ja go kocham i chce być jego żoną, planujemy ślub i jesteśmy już ze sobą długo więc mam nadzieję że to nam sie uda mimo wszystko

Gość timika
to spróbuj sie rozbudzic. na poczatek polecam ksiązke marsjanie i wenusjanki w sypialni.

Gość timika
a czy on ci sie podoba. to moze banalne pytanie ale wazne

o tak jest bardzo bardzo przystojny, jego oczy i uśmiech mnie zniewalaja i ciało też ma świetne... widzicie wszystko niby jest tak jak byc powinno ale ja i tak nie mam ochoty, nie czuje tego czegoś w środku a tak bardzo bym chciała

Gość może po prostu
masz taki temperament i już, nic na to nie poradzisz a może potrzebujesz więcej czułości i romantyczności niż dostajesz ?