Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Craz_y

jak chcieć seksu???

Polecane posty

Gość timika
to nie wiem:) musisz próbowac sie rozbudzic. mzoe jakąs urozmaiconą grę wstępną. i jak juz poczujesz ze ci sie chce, to przerwijcie. i nastepnego dnia czy tez za kilka dni to samo. tak zebys czuła sie głodna seksu.

hej to może być dobry pomysł z tym przerywaniem hihi podoba mi sie;-) tylko żeby to coś dało na dłużej a nie na kilka dni :-( wyproóbuję to za kilka dni bo dziś znów pokłociłam sie z moim facetem o to samo a jutro oboje wyjeżdżamy na dwa dni osobno więc może zatęsknię za jego fizycznością bo za resztą na pewno

Gość Złośliwość losu
ochota na sex pojawi się u ciebie ok 30. Też tak miałam. A teraz? Mogłabym to robić codzinnie i mi mało. Napisałam złośliwość losu, bo pojawiły się pierwsze siwe włosy i zmarszczki, a we mnie demon sexu wszedł.

Gość polecam masaż
poważnie świece, kieliszek wina wypity wcześniej, fajna , spokojna muzyczka, ty leżysz, on cię masuje ale musi zrozumieć że nie może się to odbywac pod presją że ty coś potem musisz poczuć a on musi coś dostać, chyba stać go na kilka takich sesji dla obopulnego dobra? Zresztą jestem pewna, ze nie ma mocnych, jak sie rozluźnisz to bedzieasz się wiła pod jego dotykiem ;) Cos mi się wydaje, ze on powinien się bardziej postarać;)