Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się

***Czy możliwe są takie objawy?***

Polecane posty

Gość zastanawiająca się

Mam pytanie do wszystkich kobiet, które znają temat. Czy możliwy jest brak nudności w pierwszych tygodniach ciąży? I jakie nietypowe objawy lub zupełny ich brak miałyście w czasie ciąży? Z góry dziękuję z odpowiedzi:)

No pewnie,że tak,ja przy pierwszym dziecku nie mialam nudności,jedyny objaw to były bolące piersi. Dziś dowiedzialam się ze jestem w ciąży i jak narazie nie mam nudności,a piersi nie bolą wcale.

Gość margolka54
Witam.Ja nie miałam dosłownie żadnych objawów,opócz braku- @- oczywiście.I cała ciąża bez mdłości,zachcianek itp.W końcowych miesiącach miałam jedynie skurcze łydek i to wszystko.

Ja też nie miałam żadnych nudności, smaków na żadne inne żarcie niż zwykle i wogóle dopiero jak mi brzuch urósł w 6 miesiącu to uwierzyłam że to naprawde ciąża... jedynie co to pozytywny test i brak okresu

Gość margolka54
Jeszcze dodam że nawet brzucha dużego nie miałam i ludzie z oklicy posądzali mnie że dziecko adoptowałam.A maluch urodził sie z wagą 3250.

Gość zastanawiająca się
Dzięki:) A kiedy zaczął Wam się powiększać brzuch? I czy możliwe jest aby mieć dwa razy okres w normalnym terminie ( jedynym odchyleniem od normy jest bardzo skąpe krwawienie)? Jutro idę po test i zobaczymy co z tego wynikło? Mam jedynie większe piersi, apetyt jak wilk i ciągle jestem zmęczona...nie wiem co o tym myśleć, bo ciąża wchodzi w gre jak najbardziej:) No cóż pozostaje mi jedynie zrobić test i cieszyć się jeśli będzie na +

Gość zastanawiająca się
up

Gość kawalara
Miałam podobnie, a o ciąży dowiedziałam się w 3 m-cu jak wyskoczył mi brzuch. Rób test kobietko i daj znać co i jak. Trzymam kciuki:)

Gość lewitacja
Moja Ciąża przebiegała niemal bez objawowo, dopiero jak zaczął mi rosnąć brzuch zorientowałam się co jest grane, bo niemożliwe, że w ciągu 2-3 tyg. tak przytyłam w obrębie talii, okres miałam zero nudności a tu buum! Poszłam po test, zrobiłam i hurra! Tobie również radzę tak zrobić, łatwiej będzie Ci się przygotować do ewentualnych trudności. Powodzenia:)

Gość mapetówka
Bardzo prawdopodobne, że możesz być w ciąży znajoma miała normalne samopoczucie, okres przez 6 miesięcy i nawet nie podejrzewała, że jest w ciąży, kiedy się dowiedziała miała jedyne 3 miesiące na przygotowania. Leć po test i nie stresuj się niepotrzebnie.

Gość zastanawiająca się
Witam. Temat nadaje się do usunięcia. Dzidziusia nie będzie:( może następnym razem? Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Gość gabii21
czesc dziewczyny staosuje plastry evra juz od raku i zawsze okres trwl nawet 7 dni i byl bardzo obfity !poprzednia miesiaczka trwala zaledwie 5 dni i byla skapa i z obecna miesiaczka jest tak samoo.... nie wiem czy to mozliwe ze okres teraz bedzie juz tak zawsze wygladal czy poprostu cos sie zlego dzieje w organizmie...??bardzo prosze o odpowoedz.