Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggbhgh

CZY JESLI MAM 14 TYSIECY TO MOGE WŁOZYC GDZIEŚ I MI TA KWOTA BĘDZIE ROSŁA??

Polecane posty

Gość ggbhgh

bo moj znajomy mowil ze włozyl na jakis fundusz czy cos tam na konto i mu rosnie od kwoty 3 tysiace 700 złotych ale trzeba codzien obserwowac czy nie spada ta kwota i czy rosnie.. o co mu chodzilo nie wiem ..ale moze wy wiecie czy jest taka mozliwosc włozyc gdzies taka kwote by bylo wiecej od tego kasy..

Gość Martynnaa
tak, możesz gdzieś to włożyć... :-D

po prostu kupujesz akcje i dzialasz, na zasadzie sprawdzania czy idzie w gore czy w dol... ryzyko jest, bo mozesz stracic takze najlepiej sie dobrze w tym orientowac. trzeba sie tez liczyc z prowizja. ja na swoich 5 tys zarobilam po roku 700 zl takze nie jest zle :P

Gość Cesarz Józek
Jeśli masz takie pieniądze, a jak widać nie masz zielonego pojęcia o finansach, to najlepiej je podzielI: - np 7 tys na lokalę t Polbanku lub Getin Banku - dają najwyższe oprocentowanie. I nawet jak nie zarabia się najlepie, to na pewno nie traci - 7 tys do Lukas Funduszu Dynamiczny Polski - na ostatnim krachu stracił najmniej, a w ogóle szedł nieźle. Tu musisz liczyc się z ew.stratami w krótkim okresie czasu. Nie należy się przejmować, ani wypłacać przed upływem roku. Pamiętaj też, że w funduszach są opłaty http://www.naturella-fotokonkurs.pl/index.php?id=showgallery&sh=19682&pg=0

Gość DO ggbhgh
zeby nie ryzykowac to chyba nie da sie włozyc ..zawsze jest ryzyko gdzies..

6 tys na fundusz akcji A 4 tys na fundusz akcji B 4 tys na fundusz akcji C ja bym tak rozłożył. Polecam mbank, nie biorą opłat za nabycie i wykupienie, mają sporo funduszy. Teraz się opłaca kupować bo są duże spadki. Nie myśl potrem o tych pieniądzach przez rok. Urośnie Ci napewno.