Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EFGFFGGGHH

PRZESLICZNA SESJA Z BRZYDKĄ KOBIETĄ CZYLI BLADĄ LIV TYLER...STRASZNE..

Polecane posty

Gość sliczna jest
takie moje zdanie;)

Gość kkky
no faktycznie babka paskudna ..zero opalenizny a taka wychwalana .

Gość podoba mi sie
i to bardzo :D

Gość rfewwr
kochane za wielka woda opalenizna juz dawno ni ejest w modzie.... tylko u nas rzadz asolarki a liv jest piekna dlaleko wam do jej urody...wiec skoro ja uwarzacie za brzydka to wy jetsescie niezle paskudy

Gość kkky
przesliczna bo blada ..solarka w modzie juz dawno nie jest.

Gość no tak to jest
panny po solarkach to na pierwszy rzut oka pospolite kurwiszony,nie jest to ani ladne ani modne

Gość no tak to jest
poza tym slonce szkodzi i na starość sie wyglada jak suszona sliwka

jesli opalenizna jest ladna lub jest oznaka bycia pieknym to... wysiada z tego topicu :-o

Gość no tak to jest
czasami widzi sie u nas na ulicach prawdziwe pasztety po solarkach i wytapetowane na maxa i co?faceci i tak za nimi sikaja...bo facet to jak pies niestety

mi sie tylko podobaja te dwa zdjatka pierwsze na fotelu- tu wyszla super rezste przecietne

Gość cooebgg
ale to chyba jakies malolaty,dresiaze, onanisci i wyglodniali samcy :D normalny facet wie co jest ladne, sexowne i dla niego to jest tandeta i bezguscie, takie ku***iszonstwo wlasnie !

Gość solniczka..
Jak dla mnie Liv rządzi :] śliczna jest, zwłaszcza z tak jasną cerą.

Gość cooebgg
dresiarze * rzecz jasna :)

Gość Taka jedna babka
ja mam nogi białe jak mąka, ale za to zgrabne i chodzę w miniówkach i nic sobie z tego nie robię :P

jednej pasuje opalenizna,innej nie.\"opalenizna\" nazywam lekkie zabrazowienie a nie chorobowe zmiany skory o 5 tonow ciemniejszej niz natura dala. moim zdaniem Liv Taylor ma cos w sobie,jej blada cera jest sliczna,chociaz nie do konca podoba mi sie jej twarz,jest troche za dluga. za to wyglada pieknie w grzywce opadajacej az na oczy.

Gość ignorantko
kobiety nie muszą byc opalone na skware żeby ładnie wygladac(hahah raczej na odwrót)liv ma urodę całkowicie naturalną i jest piękna,ty pewnie posiadasz twarz arabskiego muła i dlatego masz problem z jej twarzą;)

Gość zmiana
przesliczna sesja i przesliczna kobieta

Gość faktycznie ma troszke
za dluga twarz, ale i tak jest baardzo ladna

Gość tanie winko
ja nie wiem, jak ona sie może komuś nie podobać jak widac moze, mniejsza z tym dla mnie to jest najpiekniejsza kobieta świata, zawsze podziwiałam jej urodę a od kiedy to kobieta, zeby byc piekną , musi byc wysmażona na solarze ? pokazcie , wy krytykantki, te zdjęcia swoim facetom, od razu spuścicie z tonu, jak usłyszycie ich opinię o niej

ani nie jest przepiękna ani brzydka jej uroda wymaga odpowiedniego spojrzenia a zatem i kadrowania, ujęcia ma bardzo pociągłą twarz ale to jak widać wielu, w tym i mnie podoba ma ładne usta, i taki specyficzny wyraz twarzy, jakby zdziwienia, zaciekawienia czymś odległym nie znam jej ale zapewne nie jest prymitywną idiotką, myślę, że ma oprócz swej seksulaności jeszcze coś do zaoferowania pierwsze zdjęcie w fotelu ten wyraz twarzy mnie intryguje i samo zdjęcie bardzo ładne :)

Gość atky
TANIE WINKO- Popieram!!! Ona jest prześliczna! Podoba mi się jej uśmiech..

Liv Tyler...., znam wielu mezczyzn ktorym sie podoba :) mnie rowniez zreszta Ale to jest sesja zdjeciowa, sztab profesjonalistow, z jej wygladem codziennym malo ma wiec wspolnego ;) choc i tak nalezy stwierdzic, ze kamera ja lubi, jest osoba fotogeniczna, mimo tego ze mialam niejednokrotnie okazje ogladac jej zdjecia saute ;)

Gość swietnie wyglada wlasnie
przez ta jasna cere cala sesja na tym zyskuje gdyby byla opalona to caly efekt bylby zepsuty i podpisuje sie pod stwierdzeniami ze opalenizna nie jest ani modna ani ladna szczegolnie ta nienaturalna a jesli chodzi o twarz...mi sie podoba ma szczupla i ladna ale to juz kwestia gustu pasqdnej solarze i samoopalaczom mowimy stanowcze nie!