Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewydarzona____

działać czy odpuścić?

Polecane posty

Gość niewydarzona____

Znalazłam się w dziwnej sytuacji. Prawie codziennie spotykam się z przyjaciółką, jej chłopakiem i jego kumplami. Chłopaka znałam już dawno, ale kumpli poznałam nie tak dawno. Jeden mi się bardzo spodobał. Moze nie jest zbyt urodziwy ale charakter ma zaje**sty. Niestety, traf chciał, ze ma dziewczynę. Ją też zdazyłam poznać. Nikt z tej paczki jej nie lubi. Tego kolesia traktuje jak podmiotka, ot przykład- gdy chce się do niej przytulić albo pocałować, to ona do niego "weź się odwal" albo "spadówa" :o On jest chyba w niej zakochany. Ale zauważyłam, że zwrócił na mnie uwagę. jestem kompletnie nowa w tym gronie a on jako jedyny (oprócz przyjaciółki i jej chłopaka, których znam już długi czas) traktuje mnie jakbyśmy się znali Bóg wie ile. Wszyscy mówią, że z tego jego związku z tą panną nic nie będzie i mają nadzieje, ze on w końcu przejrzy na oczy. Strasznie mi się podoba i nie wiem narazie co mam robić. Może z jego strony to tylko uprzejmość, ale nawet będac pośród kupmli, gdy dyskutujemy o czymś, to czasem zwraca się tylko do mnie, albo specjalnie siada obok. Przyjaciółka- która zna gfo już dłużej- kazała mi się za niego brać. Cholera, gdybym tylko mogła wiedzieć, co on myśli..

co rozumiesz pod pojeciem dzialac? chcesz zabiegac o faceta? uwazaj bo mu sie w glowie poprzewraca, ze jest takim bozyszczem i uwielbieniem dla kobiet :P

Gość niewydarzona____
mam na myśli próbe poderwania go:o a co do poprzewracania w glowie hm..coś w tym jest :P

Gość Po ile
wy macie lat ? :o

Gość Zakolczykowana
Szczerze powiem, że za facetem kobieta nigdy nie powinna gonić. Jak dla mnie to troszkę poniżej poziomu. Jakby chciał coś z Tobą kręcić, to niech działa.

Gość niewydarzona____
ja 20, on 4 lata starszy

Gość niewydarzona____
Zakolczykowana---> mam podobne zdanie, ale chodzi o to, że do tej pory jak odpuszczałam, to facet myslał, ze nie jestem zainteresowana. Powiem nieskromnie, ze jestem dość ładna i kiedyś kumpel mi powiedział, ze faceci się boją że nie mają u mnie szans dlatego omijają z daleka:(

ja bym się za Niego brała.. Z własnego doświadczenia powiem, że gdybym ja nie działała, nie byłabym teraz najszęśliwszą babką na świecie.. Od 4 lat.. Także bierz się za Niego a tą Jego panienką się nie przejmuj. Zresztą co to za kobieta jest.. Powodzenia życzę:D :D

Gość Po ile
To bierz się za niego :D A ta dziewczyna jego, to ile ma lat ??? :o

Gość Po ile
Jesli ona traktuje go jak śmiecia, to jakies dziwne dla mnie. Może to tylko taka ściema, że ona do niego tak mówi..?

Gość niewydarzona___
Dla mnie to też nie do pomyślenia, ale ona tak własnie go traktuje. Np. idą razem na imprezę, jest już późno, on mówi ze czas isć, a ona: "to idź sam, ja zostaję" i on wychodzi:O Tylko nie wiem jak sie do niego bardziej zbliżyć... :(

Gość niewydarzona___

Gość niewydarzona___
Powiedz coś więcej o tej taktyce:D

hehe moze zbyt szumnie nazwane, po prostu rzucaj mu nieco dwuznaczne teksty;)

Gość a może spróbuj...
postawić się z drugiej strony i zastanów się żeby jakaś **** "brała się" za twojego faceta który jest z Tobą... :O Póki ma dziewczynę - ja bym się go nie tknęła.