Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyliczylam obliczyłam

hah! obliczylam , że na niewystawne wesele potzrebuje 16 tys zl

Polecane posty

przeciez to nierealne. Musialabym caaala pensje odkladać przez rok, aby sfinansowac zalediwe 1 niecałą dobę...cała pensja, co miesiąc, przez rok.... jej

jaaa wcale nie wystawne to wesele by bylo, nie zastawiałabym sie wcale:) sukienka wypożyczona, sala, nocleg dla gości, bo są z daleka, jedzenie, alkohol...kościół... on zarabia i za to trzeba by żyć mówie o calej mojej pensji...rok wyrzeczeń ceną za wesele na jedną noc...właśnie to sobie uświadomiłam..:/

Gość przynajmniej konkretna
na ile osób to wesele ?

rok wyrzeczen, nerwow, problemow, rok lez za jedna noc. warto?

Gość ale goście
pzryjda z kopertami napewno.... Wiec wyjdzie na 0

Gość ale goście
Haris Pilton nie przyjmuje kopert jak rozumiem...

w sumie nie chce mi sie powatrzać co już wielkorotnie mówiłam - w skrócie: ślubu nie bierze sie dla kopert, ani zeby wyszło na 0, ani żeby sie \"odkuć\" brzuch mnie boli jak czytam takie posty

Gość Haris Pilton ....
a mnie mdli, jak czytam jakaTy jesteś idealna i bezinteresowna. Poza Tobą wszystkie inne Panny napewno myślą o zyskach!

Gość brzydalu ojoj
weź kredyt, a potem to co uzbierasz(a na pewno coś uzbierasz, to w końcu wesele, i chociażby Haris nie wiem jak się zapierała i zniesmaczała, to ludzie I TAK przyniosą koperty, nie wiem, co tu sie bulwersować:o ) wpłacisz na konto, jak braknie, to co miesiąc jakąś niewielką sumkę dopłacisz, i bedzie OK:)

brzydalu ojoj -----> nie bulwersuję sie na sama ideę przynszenia kopert sama tez daję koperty jako gośc i sama też dostałam :) nie lubie tylko nastawienia na zysk u niektórych ludzi

Gość Haris Pilton ....
Wyobraź sobie że wywnioskowałam to z czytania ze zrozumieniem... Tak wprost bys się pewnie nie odważyła napisać..

Gość brzydalu ojoj
ale na zysk nie ma co liczyć, bo i tak sie nie zwróci...Tzn zwrócić sie moze zwróci, ale zeby coś zostało, to wątpliwa sprawa. Nam tysiąc został...więc kwota żadna.