Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUDZI POWALIŁO

masakra i jawne łamanie praw człowieka

Polecane posty

Gość LUDZI POWALIŁO
nie nie, prawa rynku tu nic nie mają, bo jeżeli my będziemy się zgadzać na takie rzeczy będzie coraz gorzej... umieściłam to ku przestrodze

Gość heniek poter
ta klijenta poszukuje do wynajmy 2 bogatych gejów chyba

Gość przynajmniej konkretna
kobieta jest :-p i szczera :D

Gość LUDZI POWALIŁO
niedługo będzie trzeba dostarczyć wyciąg z konta

i metryke urodzenia babci oraz zaswiadczenie z IPN :-p

Ale skąd to oburzenie? Nikt nikogo nie zmusza do korzystania z takich ogłoszeń. Jest pełno innych, bez takich wymagań. Ktoś chce z rozwagą i odpowiedzialnością powierzyć własne mieszkanie w dokładnie określone ręce :D Moim zdaniem ma do tego prawo, tak jak cała reszta ma prawo nie iść na casting :D

przesada, niezła cwaniara z niej, jak dla mnie to jest przedmiotowe traktowanie człowieka

ia tak powinno być !!! a nie sie bydlo pcha do miasta i nawet gnoju z butów nie usunie

haha dobra baba :D "zaswiadczenia z US i referencje" a co, jak ktos robi na czarno? :P

nie chcialabym od niej wynajac mieszkania- stala kontrol, prawie gestapo i wrzask po moim oknem: NIE SRAJ TAK DLUGO-WIDZE CIE :)

do przynajmniej konkretna-> nie trzeba pochodzic ze wsi zeby nadal miec gnój, Tobie ewidentnie wystaje słoma z butów

ariane - mylisz się :-p buty od Ryłko,tych sie sloma nie trzyma :-p Uderz w stół a nożyce się odezwą :o

Gość Ciii...
Yyyy....że co ?? Takie wymagania wynajmując 2 pokoje ;/ przeciesz ona tylko wynajmuje pokój małe mieszkanie więc po co jej wiedzieć jak są np. moje zainteresowania,stan cywilny wiek,ilość zarobków jeszcze rozumiem bo chce być pewna że ktoś będzie płacić jak trzeba ale bez przesady co ja obchodzi czy ja się interesuje modą archeologią czy innymi tego typu sprawami ;/ co ją obchodzi pochodzenie ??tryb życia"??Mają to być dwie dorosłe osoby samodzielnie na siebie zarabiające i chcące mieszkać razem ale najlepiej żeby się nie znały bo nie mogą być parą....?? ;/ kto w wieku np.28 lat chce mieszkać z kimś kogo nie zna i z kim nie jest .;/

Gość Ciii...
Ludzie przecież to jawna dyskryminacja...ona sobie siedzi czyta te Cv (pewnie życzy sobie też zdjęcie) i rzuca na śmietnik większość ...bo ten to murzyn bo ta to lesba więc nie ten bo ma dziewczynę a tej nie wezmę bo lubi robić sobie tipsy i mi meble poniszczy...;/ a jeszcze tej nie wezmę bo się załatwia więcej niż dwa razy w ciągu dnia no ludzie ;/...zwariować idzie.