Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafiksd

Moja kolezanka smieje, sie z innej naszej grubszej kolezanki!1

Polecane posty

Gość rafiksd

woła na nia grubaska!!a wcale nie ejst taka gruba, troche opnek ma!! Sama kiedys mowił mi, ze jak ona moze miec takie opnki wsterne tłuste i powiedziała(bo jest szczupła, ze jej nigdy nie groża oponki, ona i oponki.. to niemozliwe....wkurzyło mnie to, taka butna i pewna siebie w zyciu nigdy nie wiadomo, co sie zdarzay, a los sie moze odmienic..i czasem tak bywa..

Gość wqdeewq
ale swinia z tje koelzanki

Gość rafiksd
ja tesz troche dokuczalam i sie smialam z innnej :( ja nie jezdem idealna,mam wady zeza mam :(

Gość wqdeewq
nieładnie tak dokuczac

Gość powinnas dostas pasem w sutki

Gość felicja33.
co za chamstwo! :-o

Gość felicja33.
ja czasem brechtam z mojej kolezanki tesz i nic nie jest w tym zlego,dobrze sie bawie i juz:Dhejjj!!!!!!1

Gość wqdeewq
felicja i temu podobne szczupłe chamskie, ale wysmiewajace sie z innych, gwaratmyuje wam, ze w przyszłosci rpzytyjecie i inni beda sie z was smiac i wtedy zobaczycie jak to jest.. los lub drwic z ludzi..

Gość wdeqw
ajajjajajahahah

ale wy ludzie jesteście głupi....to własnie ludzie \"puszyści\" czy jak wy to mówicie otyli są o wiele sympatyczniejsi i otwarci na świat niż jakieś chuderlawe laski które robią sie na modelki....takie jest moje zdanie. Mam wielu znajomych którzy nie należą do najszczuplejszych i naprawde zaje**** czuje sie w ich towarzystwie!

Nie pojmuję takiego zachowania. Przecież takimi komentarzami robi się krzywdę drugiej osobie, wpędza w kompleksy. Dlaczego nie zwrócisz uwagi koleżance, że jej docinki są nie na miejscu, dlaczego w ogóle zadajesz się z tak próżną osobą?

to jest podcieranie sobie d.upy innymi.. wytykanei czyichs wad aby odwrocic uwage od siebie i samemu sie wybic ja na twoim miejscu powiedzialabym tej kolezance ze jest wredna suka i ze zostanei sama ze swoja chuda dupa bo nikt nie chce byc z osoba ktora leczy sobie na innych kompleksy..:O:O:O w ryja jej z baśki

W mojej szkole jest taka grubsza dziewczyna. Prawie cała szkoła ma z niej niezły ubaw.. Kiedyś miałam okazję poznać bliżej te dziewczynę i okazała się na prawdę sympatyczna. Nie rozumiem tamtych ludzi :/ A sama dziewczyna jakoś daje sobie radę, mimo wszystko. Jakoś nigdy nie widziałam jej smutnej. Ona po prostu bardzo pragnie akceptacji..

Gość ładna szczupła
tak? z grubasów się śmiać nie mozna ale grubasy mogą mówić np ty chudzielcu, szkielecie! to niby waszym zdaniem jest takie przyjemne? dlatego własnie niech się śmieje z tłustej, ona na pewno brzydko nazywa szczupłych. A grubi są mili bo inaczej nikt by ich nie lubił, za wygląd nie są lubiani, więc muszą byc mil..... Każdy kto ma nadwagę jest brzydki, wstrętny i wiecznie spocony, a z powodu choroby może 5 % na nadwagę reszta żre bez opamiętania!! Czołem pączusie, podbudujcie sobie samoocene najeźdzając na ładnych szczupłych!!!

Gość dqwdedw
łądna szuczpła, czemu zakładasz ze kazda grubaska najezdza na chude..ja nie najedzam..i tyle ale pusta jestes!!wiesz!skoro sama o sobie piszesz ładna..to chyba inni powinny stwierdic..jaka jestes..

Gość dewded
milutka to ona nie jest,,,nie zadawaj sie z taka baba!!

Koleżanka,troche przesadza. ;) ładna szczupła->niestety,aleee musze się z Tobą zgodzić.Nawet był na innym najzad na mnie,bo stanełam w obrrnie szczupłych lasek które to byly besztane typu:wieszak,anorkesja itp :O Na co ja wtedy napisałam,własnie to samo co t wyżej,tyle że czymiło by im było usłyszeć,że są grubymi świnkami,noi zaczął się najdaz namnie,jak moge wyzywac te grubsze.No taaaa grube mogą besztać,a szczuple mają siedziec cicho. :O

ładna szczupła->niestety,aleee musze się z Tobą zgodzić.Nawet był na innym forum najazad na mnie,bo stanełam w obronie szczupłych lasek które to byly besztane typu:wieszak,anorektyczki itp Na co ja wtedy napisałam,własnie to samo co ty wyżej,tyle że czy miło by im było usłyszeć,że są grubymi \"świnkami\",noi zaczął się najazd namnie,jak moge wyzywac te grubsze świnkami.To nic,że dalam świnki w cudzysłów,tego już nie zauważyły.No taaaa grube mogą besztać,a szczuple mają siedziec cicho.