Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna młoda juz niedługo

mała rodzina nie mam kogo zaprosic na slub

Polecane posty

Gość malamalamala
ja tam mam wesele na 60 osób (jak wszyscy przyjdą) licząc WSZYSTKO to jest około 20 000 podzielić to na 6o osob wychodzi ze kazda osoba powinna dać 333 ,33 a to jest NIEWYKONALNE wiec na serio sobie daruj....

Gość Wielkie Zaszłości
Ja też nie mam kogo zaprosić na ślub. Mam kompleks z powodu małej rodziny. Jak to będzie wyglądać ze strony narzeczonego 50 osób a z mojej 5 ;/

ale czemu sie martwisz tym czy sie wesele zwroci skoro finansuja go tesciowie a nie Wy??? wesele nigdy sie nie zwraca chyba ze ktos pochodzi z bardzo zamoznej rodziny gdzie kazdy daje min 1000 od pary :P ja osobiscie nie chce wesela bo - takie imprezy mnie nie bawia - nie zamierzam sie usmiechac caly wieczor do rodzinki zeby sie nie poobrazali - nie planuje wywalac kasy na cos w czym nie mam ochoty brac udzialu tylko i wylacznie slub na jakiejsc egzotycznej wyspie

a swoja droga 5 gosci bedzie kosztowalo taniej niz 50 gosci i ilosc prezentow bedzie wprost proporcjonalna do ilosci wydanej kasy. wiadomo ze wiecej gosci to potencjalnie wiecej prezentow ale tez i duzo wiekszy wydatek :P nigdy nie zrozumiem takich dziwnych kalkulacji ze im wiecej gosci tym wieksza szansa ze sie wesele zwroci

U nas był taki "problem" choć zawsze wiedzieliśmy, że mamy małe rodziny. Narzeczony trochę większą ale z naszych obu rodzin to będzie około 30 gości. Jednak zapraszamy mnóstwo przyjaciół i znajomych. :) Oni są dla nas jak druga rodzina, czasem nawet bliższa niż ta rodzona. A ponieważ jesteśmy bardzo towarzyskimi ludźmi to lista wzrosła prawie do 100 osób. :) Zresztą nigdy nie wyobrażaliśmy sobie nie zaprosić naszych przyjaciół. Także poszukajcie w tę stronę. I nie patrzcie na to przez pryzmat ilości kopert, to bardzo nieładne podejście.