Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaczek.

Gwalcicieli powinno sie kastrowac

Polecane posty

Gość Madziaczek.

Gość tak samo jak i pedofilów
jestem ZA!!!

Gość racjonalistka
racja!!!i bez znieczulania i na ich koszt!!!

No, pewnie, przecież nasze państwo nie stać by było na tyle zastrzyków znieczulających.

Gość jesteście chorzy
Demokratyczne państwo między innymi tym różni się od plemion żyjących w buszu, że z gwałcicielami postępuje się w sposób CYWILIZOWANY.

Gość racjonalistka
jesli oni nie umieja zyc w cywilizowanym panstwie to nie powinno sie ich traktowac w cywilizowany sposob!!!czlowieka traktuje sie w cywilizowany sposob a taki kutas nie zasluguje na miano czlowieka!!!moze jak cie 5 takich przeleci to zrozumiesz

Gość jesteście chorzy
Nie wiem czemu nazywasz się racjonalistką skoro twoje wypowiadasz się tak emocjonalnie. Ani ty, ani żaden urząd nie może decydować kto zasługuje na miano człowieka i godne traktowanie. Bo zasługuje na nie każdy. A każde odstępstwo od tej zasady jest bardzo niebezpieczne.

jestescie chorzy>>> tak kazdy zasluguje by byc traktowanym po ludzku a nieludzkie jest robienie najwiekszej krzywdy kobiecie- gwalt i nie powino sie miec litosci dlla takiego czlowieka bo to nie jest zbrodnia popelniona w afekcie!!

Gość jesteście chorzy
Gwałt jest wyrządzeniem krzywdy, więc należy wyrządzić podobną krzywdę gwałcicielowi? Oko za oko, ząb za ząb? Dobrze się czujesz?

Gość racjonalistka
to mamy ciagle myslec o prawach zwyrodnialcow i nie urazic ich zlym traktowaniem??!!a gdzie prawa ich ofiar??zgwalcil, zabil i ma lezec przed telewizorem w celi z podanym jedzeniem i wypranymi gaciami??on zmiazdzyl godnosc kobiety, ktora byc moze nigdy nie bedzie potrafila funkcjonowac jak dawniej!!czy zadoscuczynieniem bedzie wsadzenie go na 8 lat wiezienia i all inclusive??

Gość Wzbudzony strzela smaraREM
Ja ostatnio wzbudziłam na sobie mojego psa 3 letniego RODWAILERA Bakusia w okresie jego wzmożonej chcicy czyli w okresie świąt Bożego Narodzenia bo w tym okresie psy mają największą chcicę. Wcześniej trzymałam go na głodzie seksualnym przez półroku pilnując aby przez ten czas ani razu nie wydał smarów. Po tak długim okresie pies miał taką chcice że jak go do siebie dopuśćiłam sunął ze dwa razy w mój rów i doznał bardzo silnego stanu zacietrzewienia wydalając tyle smaru że zapaskudził mnie w pieruna. Do tego wył z podniecenia które po tak długim okresie głodu seksualnego było tak silne że trwało okolo 10 minut a pies siorpał smarem jak poj**any. Jak się wznieciłi wyspermil to ze mnie zlazł a ja przez tydzień nie mogłam domyć siebie tego sluzu a kijanki zapchały gęstą galaretą moją jaskinie !!!

jestescie chorzy>> powiedz mi a co takiego sie zmieni gdy taki oto gwalciciel pojdzie sobie do ciupy na rok moze 2 w wygodnej celi a takiej dziewczynie, kobiecie zmarnuje cale zycie i ja piszac kastrowac nie mysle doslownie tylko powinna byc kara wspólmierna do winy cos przed czym ludzie by sie sto razy zastanawiali zaczym popelnia jakas zbrodnie bo wiezienie to jak wakacje dla wielu

Gość jesteście chorzy
Tak, mamy myśleć o prawach sprawców! Popełniasz podstawowy błąd. Uważasz, że niegodne traktowanie ofiary przez przestępcę jest godne potępienia, a takie samo traktowanie tego przestępcy przez państwo już nie. Skąd ten relatywizm?

Gość racjonalistka
trudno mowic w tym przypadku ze to jest oko za oko; on celowo zgwalcil kobiete, zniszczyl jej zycie, a kastracja to po prostu kara dla niego i srodek zapobiegawczy zeby sytuacja sie nie powtorzyla, skoro wiezienie jest kara to i kastracja moze nia byc, a co mamy sie przemowac zeby nie cierpial??niech cierpi tak jak jego ofiara, niech poczuje na wlasnej skorze jak to jest

Gość ten jesteście chorzy
to chyba gwalciciel walczacy na forum o swoje prawa zenada ;/

Gość racjonalistka
to proste i oczywiste-to on popelnil przestepstwo, zrobil krzywde niewinnej osobie, my nie robimy tego samego, nie gwalcimy go, my stosujemy kare i zarazem srodek zapobiegawczy-kastracje

Gość jesteście chorzy
Racjonalistko, zmień nick, bo to co piszesz z racjonalizmem ma niewiele wspólnego. Pozwół, że cię zacytuję: "trudno mowic w tym przypadku ze to jest oko za oko" "niech cierpi tak jak jego ofiara, niech poczuje na wlasnej skorze jak to jest" Porażająca logika.

Dokładnie tak. Nie chcemy przecież kastrować wszystkich mężczyzn. Tylko tych, którzy zagrażają społeczeństwu.

Gość racjonalistka
niech cierpi odbywajac kare to chyba jasne nie?a dlaczego kastracja nie moze byc kara?i srodkiem prewencyjnym?

Gość jesteście chorzy
Dlatego, że jest niehumanitarna. Równie dobrze możnaby obcinać ręce złodziejom. Taki pomysł też byś poparła?

do jestescie chorzy>> nie rozumiesz ze gwalt to najgorsza rzecz jaka moze spotkac kobiete??? to zaciazy na jej calym zyciu i nie porownuj jakiegos zlodziejstwa widze ze szukasz argumentow nie tam gdzie trzeba

Gość racjonalistka
rownie dobrze mozna powiedziec ze wiezienie jest niehumanitarne bo izolacja jest nieludzka, a jednak wybiera sie te opcje bo trzeba cos zrobic z tymi smieciami (dla mnie to nie ludzie), kastracja to swietna kara i pewnosc, ze nie zgwalca ponownie, wiesz, fajnie sie teoretyzuje, jak cie z zyciu spotka taka tragedia albo twoje dziecko to ciekawe czy tak bedziesz bronic praw zwyrodnialca, ktory zniszczy ci zycie

jestescie chorzy - jestes facetem i bedziesz bronil drugiego faceta, to normalne ale ty nie rozumiesz czym jest gwalt, to nie jest zwykle przestepstwo bo jak ktos kradnie w sklepie to sprzedawca nie ma zjechanej psychiki przez cale zycie, nie boi sie wyjsc z domu, nie trzyma to w sobie, ma zaufanie do ludzi, itp... a kobieta zgwalcona? to juz zupelnie inna historia.. ja tez jestem za kastracja, jesli gwalciciel wie co go spotka, to moze nikogo nie zgwalci, ale jesli oni maja zapewniony pobyt jak w hotelu to dlaczego nie? przeciez oni maja lepiej niz dzieciaki z domu dziecka... super kara, toz to wakacje nie kara:! wkurzasz mnie jestescie chorzy bo nie wiem czym ty myslisz, chyba chujem;/ nie jestes kobieta i nie wiesz co tak kobiet przezywa po gwalcie...

Gość jesteście chorzy
W żadnym razie nie bronię gwałcicieli. Nie wiem jak możesz coś takiego powiedzieć. I to, że jestem facetem też nie ma znaczenia. A może jedynie takie, że potrafię na to spojrzeć racjonalnie, podczas gdy wy podchodzicie do sprawy zbyt emocjonalnie.