Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość question no.11

najgłupsza plotka jaką usłyszeliście na swój temat?

Polecane posty

Gość question no.11

Gość jubidibida
ze zdradzilam chlopaka uprawiajac sex z innym.Dodam ze mialam 13 lat i nie mialam zadnego chlopaka

że mnie były zostawił bo jestem taka wredna i nie umiał ze mną wytrzymać :D

Gość jeszcze
w szkole średniej, że jestem w ciąży a dziewictwo utraciłam ze 3 lata po tym

że ma córke i nikomu o tym nie powiedziałam do dzis nie wiem czemu ale kilka osób dalej w to wierzy :P

Niedawno słyszałam, że jestem w ciąży z moim byłym.........to nic , że nie widziałam go jus ponad dwa lata............jak widać dziecko można zrobić na odległość nie wiedząc nawet o tym..........hihi :)

Gość a ja się dowiedziałam dwóch
pierwsza to jak największy palant na świecie powiedział moim dobrym znajomym a jego tylko znajomym, że wybrał się ze mną do ginekologa, żeby założyć mi "kapturek"(!!!!!) w wiadomym celu. Byli tak zażenowani, że jeden z nich powiedział mi o tym dopiero w zeszłym roku a cała sprawa miała miejsce w 1997!!!!!! Zatukłabym skurwysyna na miejscu jakbym go wtedy spotkała. A druga tez związana z seksem. odiwedziłam kiedyś kolegę a on naopowidał wszystkim, że straciłam z nim dziewictwo ( to było tez dawno temu za czasów licealnych). No śmiechu co niemiara:/

Gość o mnie sie nie plotkuje
fuck!! - chyba nie zostane dodą

1) Moja sąsiadka rozpowiadała po osiedlu, że pracuje na cały etat w hotelu, a ja byłam na stażu w bursie jako wychowawczyni :) 2) Kiedy często opiekowałam się bratanicą i zabierałam ją na całe dnie do domu sąsiedzi plotkowali, że to moje dziecko i że wychowuję nie mając ślubu a facet mieszka w USA :P

Gość ze zostałam zgwałcona

*że mój facet dał mi w pysk na imprezie bo \"nie chciałam mu dać buzi\" *że mój facet powiedział o mnie że \"jestem tylko na soboty\" *że całowałam się z jakimś nieznajomym mi zupełnie typem na środku rynku kurwa żenada :o

No to ja jakiś czas temu,usłyszałam od mojej dawnej przyjaciolki :O że ktoś jej powiedział że byłam w Irlanddi hahahaha Tiaa chyba palcem po mapie. :)

że jestem w ciąży i za mąż wychodzę(rodzice akurat wykończali nowy dom i ludziska myśleli, że mają do tego powody) a potem słyszałam, że mam chłopaka, który jest w Anglii i na święta ma do mnie przyjechać...chciałabym...:)

Gość to śmieszne
...jeszcze rok temu dłuższy czas byłam sama i moja kuzynka rozgadala wszystkim, że skoro taka dziewczyna jak ja nie ma nikogo już tak długo to może tylko znaczyć, że jestem lezbijką... ...a po wyjściu ze szpitala (oddziału kardiologicznego) wszystkie sąsiadki przyglądały mi się nienaturalnie... okazało się, że jakaś puśiła plotkę, że pyłam na patologii ciąży... bo mi spartolili aborcję... aj koszmar...

notorycznie slyszę, że z kimś jestem :/ mam wielu kolegów i z jednym dość często się spotykam i ludzie sobie myślą, co chcą:O do tego jeszcze mój były 1,5 roku po zerwaniu powiedział mi, że niby tak GO kochałam a miałam po NIM 3 facetów, jednego o imieniu PRZEMEK.. tylko, że ja nie znam żadnego Przemka :D L O L.. aaaa no i miałam jednego faceta, a z Nim ani mnie nie widział ani Go nie znał więc żENADA:D:D

notorycznie slyszę, że z kimś jestem :/ mam wielu kolegów i z jednym dość często się spotykam i ludzie sobie myślą, co chcą:O do tego jeszcze mój były 1,5 roku po zerwaniu powiedział mi, że niby tak GO kochałam a miałam po NIM 3 facetów, jednego o imieniu PRZEMEK.. tylko, że ja nie znam żadnego Przemka :D L O L.. aaaa no i miałam jednego faceta, a z Nim ani mnie nie widział ani Go nie znał więc żENADA:D:D a! i podobno CYTUJę " lizałam się" z każdym kto chciał na jakiejś tam imprezie.. TYLKO , żE MNIE NA NIEJ NIE BYłO :D:D:D:D ludzie to różne rzeczy z zawiści mówią

Usłyszałam niedawno, że jestem matką mojego 6-letniego bratanka... mam 23 lata i ogólnie wszyscy wokół wiedzą, że jeszcze z 6 lat będę się bronić przed ciążą :D:D:D:D

notorycznie slyszę, że z kimś jestem :/ mam wielu kolegów i z jednym dość często się spotykam i ludzie sobie myślą, co chcą:O do tego jeszcze mój były 1,5 roku po zerwaniu powiedział mi, że niby tak GO kochałam a miałam po NIM 3 facetów, jednego o imieniu PRZEMEK.. tylko, że ja nie znam żadnego Przemka :D L O L.. aaaa no i miałam jednego faceta, a z Nim ani mnie nie widział ani Go nie znał więc żENADA:D:D a! i podobno CYTUJę " lizałam się" z każdym kto chciał na jakiejś tam imprezie.. TYLKO , żE MNIE NA NIEJ NIE BYłO :D:D:D:D ludzie to różne rzeczy z zawiści mówią

że jestem w ciąży w momencie kiedy nie miałam chłopaka a wyniskowała to moja koleżnak z liceum po rozmowie z drugą koleżanką na temat moich problemów gastrycznych

Gość człowiek z małego miasta
że mój penis ma 4 cm w erekcji (czyli nieodorozwój pt "mikropenis"). Byłem wtedy prawiczkiem i nikt mnie nie widizał nago. A naprawde ma 15 cm.

Moja siostra miała ekstra sytuacje:) Spotyka koleżankę z liceum (kończyła wtedy studia) : - Hej co tam u Ciebie??? - Ok leci a u ciebie??? - no wszystko w porządku a jak tam twój maluszek? - ????? - no bo przecież jakos niedawno urodziłaś a to starsze chyba z 3 latka już będzie miało??? -??????????!!!!!!!!!!!!! - no D... mi mówiła.... moja siostra do dziś dzieci nie ma:) potem jeszcze doszło do niej że podobno to domniemane pierwsze dziecko zrobiła sobie na imprezie z jakimś obcym kolesiem:O

Że szantazuej moją znajomą lesbijke :-o że ona się mnie boi itd., że niby przebiłam opony w jej samochodzie :-o Jeszcze w gimanzjum krążyły plotki, że ktoś niby widział że całowałam się z gostkiem z WF-u (facet ma z 70 lat) :-o