Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moze jestem

Czy jestem??????

Polecane posty

Gość Moze jestem

hej.dzis rano zrobilam test ! jestem w 25 dc .Kreska 2 jest prawie niewidoczna ,normalnie jej nie widac ale gdy wzielam test na swiatlo dzienne to zauwazylam 2 kreske ale bardzo niewidoczna trzeba sie dobrze przygLADAC ,ALE JEST i to nie kilkanascie minut po zrobieniu ale zaraz ja zauwazylam po zrobieniu testu tylko tak jak mowie musialam sie dobrze przyjrzec czy to mozliwe ze jestem w ciazy a to za wczesnie na test??? dodam ze moje cykle to 24-29...z gory dziekuje za wypowiedzenie sie na ten temat:)

testu nie można oglądać pod swiatło,żeby zobaczyć dwie kreski,raczej nie powinnaś być w ciąży. Zrób test za kilka dni i zobacz,ale tak normalnie

Gość Moze jestem
jusiek dzieki!!!!!

Ja pierwszy test jaki wykonałam tez oglądałam w świetle i... jestem w ciąży :) Więc dbaj o siebie, bo kto wie. Zrób sobie powtórkę za kilka dni.

Gość Moze jestem
fresja a ten test 1 tez ci wyszedl tak slabo widoczny no i w ktorym cyklu go robilas?

Gość Moze jestem
dodam ze temp dzis to 37,1 piersi twarde ale raczej niezbyt bolace.dzis w nocy strasznie mnie swedzialy.zadnych nudnosci niemam.brzuch boli jak na @.no i przedwczoraj w pracy zaslablam ,pojawily mi sie przed oczami jakies biale plamki.nigdy tak nie mialam.co o tym sadzicie.???.

Gość Moze jestem
Dziewczyny prosze wypowiedzcie sie!!!

Gość Moze jestem
Dzieki MIka23!!!!!!!!!!!!!! ale moze ktos jeszcze cos powie? moze ktos tak mial i byl jednak w ciazy?

Gość moim zdaniem tak sie
nakrecilas! Poza tym te opisane objawy moga sie pojawic tez przy okresie. Mnie tez sie czasem zdarza miec jakies, ktorych wczesniej nie mialam. :)

ja też robilam test w 25 dc i wyszła słaba drugakreska.była słaba ale nie musiałam patrzeć pod światło.zaraz potem sobie zrobiłam drugi inny test i wyszło to samo.dziś jestem mamusią i tobie życze żebyś również nią została ale faktycznie nie nakręcaj się aż tak bardzo bo potem bedzie ci przykro jeśli to nie to.dodam że też miałam lekko podwyższoną temperaturę a piersi mnie nie bolały co bylodla mnie dziwne bo zawsze przed okresem mnie bolały

Gość Moze jestem
jejku Stokrotka!!! ale mnie pocieszylas,dziekuje bardzo ale co bedzie zobacze w poniedzialek jesli nie dostane @ tak jak radzi mika23 . dziekuje dziewczynki za wypowiedzenie sie!

Gość agi agi agi
Wg mnie na 100% ciaża. gratuluję!!!!

Gość Może jestem
dziewczyny udalo sie dzis zrobilam test i sa 2 krechy.boze jak ja sie ciesze.hip hip hurrrrrrrra!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Gość avero
GRATULUJE!!!!!!!!