Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie o takim tatuażu

co myślicie o takim tatuażu?

Polecane posty

Gość co myślicie o takim tatuażu
oj nieee taki kolczyk mi sie nie podoba, moja koleżanka to ma...jest obrzydliwe z bliska i zaczepiaja sie włosy...fuj

Gość nad tym wytatuuj KOCHAM IV RP

Gość ala pękala
zrób sobie sobie dziurki wzdłuż kręgosłupa i przewiń przez to tasiemke :D

Gość usiądź mu na twarz
mnie sie nic nie wplatuje a jak bede stara i pomarszczona to sobie wszystkie powyciagam a Tobie zostanie orzel po przejciach :P

Gość do ale pekala
sie nie smiej ja widzialam cos takiego w realu.... tragedia... dziewczyna miala te dziurki i przewleczona tasiemke tak ze to wygladalo jak wiazany gorset, rany jak mozna cos takiego z wlasnym cialek zrobic....

Gość TAKI TATUAŻ
jest po prostu pretensjonalny.Niby co on ma wyrażać?Miłość do ojczyzny?Ma krzyczeć do wszystkich:"patrzcie jaka ze mnie patriotka"?

Gość ala pękala
do tego KOCHAM IV RP- cośtakiego już byłó w radiu... dościo chciał sobie wytatuować po wewnętrznej stronie dłoni WYKSZTAŁCIUCHY DO AFRYKI żeby z liścia innym dawać :D

Gość bywa........16.............
hmm nie rob sobie w tym miejscu tatuazu ... tam maja najwieksze wiesniary a Ty w dodatku chcesz sobie zrobi orelka tam hm nieee szczerze Ci radze to jest okropne nie sam ten orzelek ale to miejsce ktore wybralas... no uwazasz ze kolczyk w pepku jest wiocha to tatuaz w tym miejscu jest 10000 razy gorsza wiocha niz ten kolczyk a i w ododtaku na stare lata zostanie Ci takie cos i co z tym zrobisz a kolczyka mozesz wyciagnac i po sprawei paa pozdrawiam

Gość ala pękala
ja wiem że to tragicznie wygląda... ale jak już chce sie oszpecać to już na całego :D

Gość fujjjj wymysl cos lepszego
ja akurat w tym miejscu popieram. Dlaczego? jezeli dziewczyna zrobi sobie tatuaz na piersi, udzie czy brzuchu to jak to bedzie wygladac po ciazy albo chociaz jakby przytyla? to jest tylko skora, barwnik sie rozejdzie i bedzie brzydka plama. Na plecach, kostce czy ramieniu nie ma az takich problemow. Ja bym wybrala kostke ale plecki tez wporzadku

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

hmm z kolczykami też róznie bywa... moja dziura nei chciałą sie goić i kolczyk była ciężki... koniec końców rozerwało mi skóre ;/ i zostala malutka blizna