Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mela25

spelnic ta fantazje dla faceta?????

Polecane posty

juz nie wiem, niektore z was pisza ze to ok i nic zlego a nie ktore ze to pojebane:(

Gość czy ty głupia jestes
a ty dupe

Gość czy ty ..
pepe25 tamto to głupie żarty sobie stroją... ja nie rozumiem naprawdę jak nawet o tym mysleś możesz? ja moemu w życiu bym czegoś takiego nie zrobiła... jestem nawet czasem zła że ogląda gołe baby na necie, a co innego jak na żywo... w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czy ty ..
za bardzo go kocham żeby mu takie przywileje robić... ciekawe czy on sie zgodzi dla ciebie ssać penisa innego faceta... zapytaj

Gość czy ty...
bo jak nie to ja mogę possać

Gość ja też bym to zrobiła
dla mojego misia zrobiłabym wszystko. raz nie chciał mu stanąć, to poszłam na pole i na jego oczach zjadłam krowi placek popijając mlekiem wprost od krowy. ochh, jak on mnie po tym rżnął....

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
ja powiem Ci tak...taki eksperyment może się skończyć tak, że mimo ze z pozoru wszystko będzie ok to w twojej psychice powstanie blokada, która uniemożliwi Ci przeżywanie orgazmu (albo w ogóle, albo z tym partnerem). jak on nic nie wspomina to radzę zapomnieć o sprawie, on się z tym pogodzi. (a jak nie to jest gówno wart)

ja mojego raz podpuscilam i powiedzialam ze spotkam sie z kobieta ale sam na sam bez niego, to on powiedzial ze takie cos odpada

Gość meIa25
a jak nie zapomni?

wiecie idziemy czesem ulica on widzi jakas laske i mowi: Zalatwie Ci ja kochanie chcesz... wtedy mnie szlag trafia i wk..urwiam sie na max..

Gość meIa25
a jak się z tym nie pogodzi?

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
to niech spierdala na drzewo gdzie jego miejsce :P

Gość czy ty ..
więc widzisz o co mu chodzi? nie pozwól by w waszym związku sie coś popsuło..... wiem to z doświadczenia, że nieraz ma sie chęć spełnić jakąś fantazję, ale jak przychodzi co do czego wybuchłam płaczem, bo bolało mnie że on to chce i już... a moje zdanie? każdy ma jakieś fantazje z którymi sie nie ujawnia do końca, zrozum

no wlasnie niech spierdziela na drzewo:) H..uj wyperswaduje mu to dzis siekiera:)

Gość czy ty ..
cooooo takiego?????? Boże dziewczyno on jakiś dziwny jest... po prostu ona jemu sie podoba.... ja bym nie wiem co mu za to zrobiła. nawet sie nie zastanawiaj na tym tylko zastanów sie czy on jest tego wart... bo jakieś dziwne te jego zachowanie

Gość meIa25
ale on jej nie zna, nie wie nawet jak wygląda

Gość czy ty ..
nie można robić czegoś takiego, jeśli się kogoś kocha, to sie nie ma takich głupich pomysłów.... Moj chłopak mnie bardziej kocha niż ja jego, ale rżadko pomyśle o innym facecie, a trójkąty są wykluczone... jakbym miała że dotknie jej cipki to.....uch zabiłabym

Gość yes yes
,,cały ambaras,żeby dwoje chciało naraz'' Mnie osobiscie coś takiego sie nie podoba i nie zgodziła bym sie. a może potem by chciał jeszcze sie do was dołaczyć? i z dwoma zabawiać? kto wie, Ciekawe jak by zareagował,jak bys powiedziała,że chcesz z dwoma facetami. Twoja decyzja.

Gość czy ty ..
jakbym zobaczyła miało być:)

Gość czy ty ..
na pewno by chciał pobaraszkować, a co gapienie sie same co mu da???

Gość meIa25
wiecie co? walcie sie na maske z tymi swoimi głupimi radami:O i tak zrobię tak, jak będę uważała za słuszne!

moj tez mnie kocha-tak mysle jak tylko wyjade gdzies na pare dni z pracy to dzwoni i placze ze teskni itp:( nie wiem moze troche odbila sie na jego psychice to ze 15 lat mieszkal w Las Vegas, a tam zycie jets jaki jest, rozwiazlosc sex wszedzie itp:(

Gość dziewczyno opamietaj sie
i ty sie zastanawiasz? zaproś z pięć, będzie miał wszystkiego do wyboru:p

Gość czy ty ..
i co z tego... jak kocha to tylko ty masz być dla niego wszystkim, a może mu czegoś u ciebie brakuje?

Brakuje dużych cyców i ogromnej łechty w kształcie pena!:p

ostatnio o 2 w nocy dostalam sms od starego dawnego kolegi- spotykalam sie z nim 2 lata temu no i ten kolega napisal ze myslal o mnie ostatnio i ciekawe co u mnie.. moj wpadl w taki szal, w taka zazdrosc ze o 2 w nocy latal po miescie zeby znalesc budke i zadzwonic do tamtego kolegi, bo mieszkamy za granica. Takze on jest o mnie bardzo zazdrosny i mowi ze zabil by kazdego ktory by mnie mu zabral:(

nie wydaje mi sie zeby mu czegos u mnie brakowalo,- tak mi mowi. nie wiem on taki jest ze chce ciagle cos urozmaicac w zyciu sex

to zaproponuj mu 2M+K - powiedz że o tym marzysz ty i że jak spełni twoje marzenie to ty spełnisz jego :p zaraz mu sie odechce:p