Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trade___marka

czym czyscic fragment sukienki

Polecane posty

Gość trade___marka

niedawno mialam wesele i bede chciala sprzedawac sukienkę. Problem w tym, ze w trakcie tańców goscie troche mi podeptali z tyu halkę sukienki...a i ja równiez butami troche przydeptałam. Gorset uprałam normalnie w proszku i w płynie do tkanin i juz jest jak nowy, tylko ta halka od dołu się nie doprała... jak to uprac?

Gość upssss ....
należało suknię oddać od razu do pralni, ja nie kupiłabym sukni pranej ręcznie, w domu, w proszku, to chyba nie była droga suknia .... lepiej nie mów ewentualnemu kupującemu że nie była profecionalnie wyczyszczona!!!

Gość trade___marka
no myslalam, ze to tylko takie zabrudzenie i zejdzie od prania ręcznego,...to znaczy nie wyprałam całej halki tyllko ten nieszczesny dół. Sukienka kosztowała niecałe 2 patyki, no ale ta halka to taki zwykły śliski materiał...nie wiem, jak to się nazywa... upssss...a dlaczego nei mozna sie przyznac ze dol był prany w domu ?

Gość upsss ....
gratuluję odwagi prania sukni w domu, naprawdę.... ja sama wozilam suknę po calym Lublinie by jakas pralnia podjela sie wyprania sukni i w koncu trafilam, udalo sie suknia idealnie wyczyszczona ! Ale moja koleżanka wyprala sobie suknię sama i katastrofa !!!! A chciala ją sprzedac, po tym praniu niestety wisi w szafie. Dlatego ja osobiscie nie kupilabym sukni pranej recznie gdybym miala tego swiadomosc bo balabym sie o stan tkaniny, czy tez o to czy jest dobrze doczyszczona !!!! Czyszczenie w pralni budzi zaufanie, że jest to dobrze wyczyszczona suknia. Poza tym wiele pralni dodatkowo reperuje pewne uszkodzenia. Jezeli suknia wyglada dobrze to powiedz kupujacym ze byl prana w pralni a szybciej sie sprzeda. to nie jest znowu takie duze oszustwo :)

Gość z Lublina
od kilku godzin próbuję znaleźć choć jedną pozytywną opinię o pralniach w Lublinie. UPSSS....Powiedz mi proszę gdzie bezpiecznie i skutecznie w Lublinie wyprałaś swoją suknię ślubną bo powoli zaczynam wierzyć, ze już nie znajdę takiego miejsca