Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak postapił

dlaczego?????

Polecane posty

1,5 m- ca temu poznałam fajnego chlopaka.spedzalismy ze soba mase czasu.od spal u mnie ja u niego.bylo fantastycznie.wyjezdza we wrzesniu .poczym zakonczyl znajomosc w bezczelny sposob.najpierw napisal ze zawracam mu dupe swoimi sms - mi.a dzis ramo powiedzial mi ze swojegok pokoju wypad.pozniej seria smsow ze bedzie co mial opowiadac kolegom.wczesniej pozyczyl ode mnie pieniadze.a dzis pisze ze noclegi u niego kosztowały.bydle.tak go nazwalam.

Gość no ... o kurde
a ile macie lat?

kurwa jeszcze nikt w życiu tak mnie nie upokorzyl.okropnie sie czuje z tym wszystkim.jak zapomniec? nie wiem.nauczka.nauczka i tyle

dorosli jestesmy.ja 24 on 29

Gość o boshe
Dziwisz się, że załatwił Cię tak facet którego znałaś 1,5 miesiąca? naiwna jesteś i tyle, a on to wykorzystał. A tekst z noclegami był trafiony. Bo kto nocuje u siebie po miesiącu znajomości? szukał frajerki i znalazł. Wybacz, ale dla mnie to jest nie do pomyślenia.

Gość o boshe
Można jeszcze dodać, że stara baba a głupia...

Gość amagda
zgadzam sie z powyzszym, niestety !

Gość jhgdr
ja bym sie odegrala jakos

Gość o boshe
W dodatku na zdrowie i uroda takie tematy???

Gość greenteablacktea
nie wydaje mi sie ze to on hcyba ze jest uposledzony albo mysli ze cos mu zrobilas i probuje sie odegrac albo to jego dziewcyzna tak robi

Gość mysle dokladnie tak samo
jak ------> o boshe :O

Gość hesitate
do o boshe> moja facet i ja nocowalismy u siebie po 3 tygodniach, jakos mnie nie oszukal, nie upokorzyl i jestesmy kochajaca sie para:) nie mozna generalizowac.

Gość znalazł inną
i w ekspresowy sposób chce zakończyc tą "waszą zażyłośc" forma moze i niedojrzała i chamska, ale w sumie lepsze to niżby miał jeszcze pół roku grac na dwa fronty i byś się miała nagle dowiedziec że dzielisz chłopaka z jeszcze inną laską..... 29 letni facet a zachowuje się jak 19stolatke, żal, żal, że taki niedojrzały i niekulturalny w tym wieku powinnien szukac żony i matki swoich dzieci a nie zabwaic się jak chłoptaś z liceum wierz mi nic nie straciłaś i nie roń łez po nim

zgadzam się z hesitate - nie można generalizować, ja u swojego faceta nocowałam po tygodniu, a teraz jesteśmy już małżeństwem :)

dzieki ;-) juz mi lepiej przeciez wiem ze zle zrobilam i glupio sie z tym czuje.chujowo jednym slowem. sorki za wulgaryzmy.teraz to wiem ze nawet nie byl godny czasu ktory mi poswiecilam. debil. po debilach nie placze. moze chcial zobaczyc jak to jest ze mna bo jego przyjaciel sie we mnie podkochuje.moze zrobil to specjalnie.skonczony idiota.

Gość leniwa Gangsta Girl
No to ladnie. Mysle , ze takie nocowanie po tak krotkim czasie to byl blad. Fajnie i przyjemnie poznac faceta, zaczac jakis romans ale trzeba zawsze brac pod uwage ze koles planuje romans tylko i wylacznie na wakacje. Cuz, bylas moze jego przygoda. Ja nigdy bym nie poszla do lozka z facetem na poczatku znajomosci gdybym nie byla pewna ze jest OK, i ma wobec mnie jakies plany na dluzej. Mimo ze nie mialam wielu facetow (jestem bardzo wybredna i moze to mnie ratuje;) ) to trafili mi sie naprawde fajni i zadnego z tych zwiazkow ktore mialam nie zaluje i nigdy nie bede zalowac:) Jednego faktycznie poznalam przed wakacjami , ale musialo minac troche czasu zanim dalam mu wiecej niz tylko reke do calowania. Faktycznie nie mozna generalizowac, ale lepiej dmuchac na zimne bo jednea bedzie miala szczescie i trafi na odpowiedniego , a inna sie przejedzie tak jak Ty. Jest mnostwo kolesi ktorym warto urwac jaja na zawsze. Masz przynajmniej nauczke na przyszlosc, ze nie warto ufac odrazu. Lepiej poczekac. Jesli facetowi zalezy to bedzie za Toba latac bardzo dlugo:) Moj obecny latal pol roku ponad ;]