Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na pohybel starym pannom

Czy każda kobieta, która miała kilku partnerów chodzi z nowym odrazu do łóżka?

Polecane posty

Czy każda kobieta, która miała już kilku partnerów seksualnych z nowym facetem idzie szybko (niemal odrazu) do łóżka? Czy dalej czeka kilka miesięcy albo pół roku?

Gość a po co ma czekać
tylko prawiczki i dziewice młode czekają

Gość do tego światłego
nie "niemal od razu", tylko NA PIERWSZEJ RANDCE !!!!!!!!!

No i kobieta ryzykuje, że może mieć jeszcze duuużo więcej partnerów. A z każdym partnerem do przodu jest bardziej zepsuta moralnie

Poza tym skąd na pierwszej randce kobieta może wiedzieć, że kogoś kocha? Idzie do łóżka bo ma ochotę na seks, ale nie dlatego, że kocha faceta, więc puszcza się

Gość do tego światłego
Zgodnie z twoją teorią to wszystkie 30 -letnie wolne kobiety puszczają się, to po co te pytania ????????????? Przecież ty i tak wiesz najlepiej

Gość no jak ma ochotę sie puszczać
to się puszcza :-) Zazdrościsz jej? Popuszczaj sie i ty...

I nie można potem żony znaleźć, bo każda ma jakieś przygody seksualne za uszami i wielu partnerów

no to już twój problem. Skoro fujara jesteś to znaleźć nie możesz. Zresztą która by takiego kogoś chciała... Rozejrzyj się zresztą, znajdź jakąś taka samą fujarę jak ty. Pewnie nie będzie ruszona :-)

Miałem już przygody. Ale chcę kobietę z zasadami, ale ładną. Te przeciętne nie mają przygód, ale dlatego, że nie mają powodzenia. Ja chcę kobietę piekną, ale o silnym kręgosłupie moralnym

Nie chcę skończyć z jakąś jedną z moich przeciętnych koleżanek

Gość do tego światłego
wow, wzruszyłam się 😭

hihihi - dobry jesteś. Ty chcesz, więc tak musi być... I wszystkie ładne panny przed utratą dziewictwa mają stanąć rządkiem przed tobą a ty będziesz wybierać :-) :-) :-)

Nie mówię o dziewictwie. Wszystkie moje najlepsze przyjaciółki to bardzo atrakcyjne kobiety, ale każda z nich ma coś za uszami. A ja nie chcę być wiecznym kawalerem, albo mężem przeciętnej szarej myszy, albo brzyduli

o matko - chłopie o co ci chodzi z tymi uszami? Ty nie chcesz, ty chcesz...sam nie wiesz czego chcesz. Szukaj aż znajdziesz taką, która cię zechce. A jeśli nie zechce, bo masz jakieś głupie wymagania, to zostaniesz starym kawalerem i tyle

Mam powodzenie, obracam się w towarzystwie pięknych kobiet i nie grozi mi starokawalerstwo nie zależne ode mnie, ale chyba wolę być kawalerem, niż mężem kobiety, co się wyszałała za młodu z facetemi, a potem jej się nagle męża chce. To syndrom starej kurwy

Gość ciekawa jestems
a Ty nic za uszami nie masz? dziwka na I randce idzie do lozka.Seks to uzupelnienie milosci..dopelnienie, milosc nie przychodzi ot takk....przeanalizuj to czlowieku i daj nuz spokoj. Ktos Cie zdradzil i sie wteraz wyzywasz

wiesz co - idź się utop z takimi poglądami :-( A póki co zajrzyj do słownika i naucz się, że nie z przymiotnikami pisze sie razem a nie osobno...

Gość Piękna 30latka
ja mam 30 lat i dopiero po ślubie oddam me zadbane xciało męzowi.

a on co ci oddał?

Gość ciekawa jestems
mialam 2 partynerow, z jednym bylam 1.5 roku (nigdy ze soba nie spalismy bo nie bylam gotowa...drugi 4 lata razem....byl tym jedynym kocham go do dzis, choc zotawil mnie. Bo wydawalo mu sie ze nie utrzymamy zwiazku na odleglosc. Jemu oddalam swoje dziewictwo gdy mialam 24 lata. Pozno, chcialam dac to temu jedynemu. Niczego nie zaluje, jelsi sie kocha, tak naprawde, to warto czekac. Teraz jestem sama. Nie mam nikogo, nie jestem zakochana, a tym samym zyje w celibacie.

Bo się zakochałem w przyjaciółce, która spała z 8 facetami. Jest ładna, atrakcyjna, mądra, inteligentna, ale dobija mnie to, że nie mogę z nią być :( Chciałbym, ale powstrzymuję się przed tym

Bo się zakochałem w przyjaciółce, która spała z 8 facetami. Jest ładna, atrakcyjna, mądra, inteligentna, ale dobija mnie to, że nie mogę z nią być :( Chciałbym, ale powstrzymuję się przed tym

Traktowałem ją jak kumpla, nie przeszkadzało mi jej życie seksualne. Teraz mnie to drażni strasznie. Bo mogłaby być kobietą mojego życia, ale ta przeszłość :(

no to po diabła pytałeś o ilość partnerów? Co za głupota spowiadać się facetowi z kim spała. Co ty ksiądz jesteś, żeby musiała cię informować? Chciałeś wiedzieć, to masz za swoje. Ciekawość to pierwszy stopień do piekła... Ciekawe, że twoje łóżkowe sprawy ci nie przeszkadzają, a jej tak. żeby kogoś osądzać najpierw trzeba osądzić siebie samego. Albo cofnąć się o jakieś 150 lat kiedy kobiety nie marzyły o niczym innym, tylko żeby ktoś się z nimi ożenił