Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na pohybel starym pannom

Czy każda kobieta, która miała kilku partnerów chodzi z nowym odrazu do łóżka?

Polecane posty

Gadałem z nią zawsze jak z kumplem. Szczerze sobie z nią często rozmawiałem na tego typu tematy, więc wiem jakie ona życie seksualne prowadziła

Gość no jak ma ochotę sie puszczać
no to masz problem. Skoro nie chcesz zmienić zasad to pozostaje tylko jedno - odkochaj się :-)

Sam nie wiem. Boję się ryzyka wchodzenia z nią w bliższe relacje, bo boję się, że mógłbym jej to kiedyś wypomnieć, spieprzyć związek a wtedy straciłbym i kobietę i przyjaciółkę. Albo potem całe życie żałować, że zona szałała za młodu i święta nie była. A z drugiej strony bardzo zbliżyliśmy się do siebie i ona chyba też coś do mnie czuje

To miła, dobra, koleżeńska dziewczyna, szanujemy się nawzajem i świetnie rozumiemy. Ale ona prowadziła mocno bujne życie seksualne, niestety to mi psuje wszystko w głowie

no to zostaje druga opcja - odkochaj się i pozostań w przyjaźni :-) A na drugi raz nie dopytuj, to problemów mieć nie będziesz :-)

Nie tak łatwo odkochać się:(. A dopytywać zawsze się dopotywałem dziewczyn z którymi chodziłem, bo nie chciałem mieć kota w worku i chciałem wiedzieć czy jest porządna lub jak bardzo nieporządna jest. Z tą kiedyś raz uprawialiśmy nago petting, parę lat temu, tak dl śmiechu, bo powiedziałem jej, że ona napewno wstydziłaby się zdjać przede mną majtki, ale to zdarzyło się tylko raz, więcej się nie widzilieśmy nago, ani nawet się nie macaliśmy. Wtedy śmiechodo i zabawnie było

hihihi no to może jeszcze być tak, że cię oszukała z ta ilością partnerów, żeby ci zaimponować, że jest taka "trendy" Skąd wiesz, że to prawda, to co mówiła? Ty też opowiedziałeś jej prawdę, czy koloryzowałeś? Tak z ręką na sercu powiedz. Bo nie znam faceta, który by wyłącznie prawdę mówił... Zwykle to erotomanie gawędziarze. Czyli więcej gadają niz było naprawdę. Szczególnie w gronie kumpli

Akurat to jest prawda, ja też jej prawdę zawsze mówiłem. Ona sama mówiła jakiś czas temu, że jednak za dużo tych facetów chyba w łóżku miała i jej się to teraz średnio podoba

Gość a ty autorze watku
z iloma spales kobietami? prosze cie napisz, tylko szczerze. skoro sam nie jestes święty to czemu szukasz świętej. proszę bardzo, napisz nam tu wszystkich z iloma spales :)

Gość a ty autorze watku
swoja droga rozumiem ciebie. ja tez bym nie chciala faceta ktory nie wiem ile mial przede mną :) i na pewno bym sie w takim nie zakochala. a tobie radze sie odkochac skoro ci to tak bardzo przeszkadza.

z 4 kobietami

Gość a ty autorze watku
czyli też nie tak malo znowu... :) ja juz bym ciebie nie chciala :p ale jak ona spala z osmioma to faktycznie jest niezla ******* .... :)

hmm i że z tyloma spałeś to ok? I nie gnębi cię to wcale? Ale jej faceci są nie do przetrawienia, tak? Dlaczego????

Gość a ty autorze watku
a ile masz lat (do autora watku) ? moze te 4 to jednak nie tak duzo jak masz na karku 50 :p

a tak z ciekawości - po ile macie lat? Bo albo nie było o tym mowy, albo przeoczyłam...

Gość on ma ........................
22 lata i już staje się nudny

Gość a ty autorze watku
22 lata i juz 4 kobiety na koncie? porazka :o

hihihi - to samo pytanie...:-) A tak w ogóle jak sie ma ten temat ...Czy każda kobieta, która miała kilku partnerów chodzi z nowym odrazu do łóżka? ... do całej dyskusji. Pewnie juz byś z nią spał, gdyby odpowiedź była "tak".

Gość on ma ........................
i chodzi w dresie :-O Każdy wie, że dres spoko jest I wszędzie rozpoczyna te beznadziejne wątki

no to zanim naprawdę zaczniesz myśleć o założeniu rodziny to ją dogonisz :-) Póki co jesteś zbyt młody na myslenie o żeniaczce