Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla bardzo zla

nie lubie Andrzeja z Biłgoraja

Polecane posty

Gość zla bardzo zla

wczoraj prosilam Andrzeja dwa razy zeby wyslal mi fotke, ale on nawet nie raczyl odpowoedzoec ze nie. Beznadziejnej wysłał a mi nie. Wogule czuję się przez niego dyskryminowana. Z innymi ludźmi gada (mam stały nick) a mnie olewa. Czuję sie jak niewidzialna :(

między_piekłem_a_niebem -> Andrzej ma troche inne poglady na temat kary smierci, niz Ty ;) wiec bedziesz musiala go przekonac, albo zmusic ;)

między_piekłem_a_niebem 🖐️ :D zaczniemy jak wygrasz wybory ;) wiec sie dobrze przygotuj, ladne mowy i kampanie wyborcza - \"obozy\" beda Twoim priorytetem? ;)

Cele Magdalenki: 1. zaostrzenie kar za gwałt, zabójstwo, morderstwo do dożywocia + 3 lata, bez jakichkolwiek ulg, żadnych niepoczytań i podobnych bzur. Bez względu na wszytsko dozywocie plus 3 2. nie zdecydowałam jeszcze co z zabójstwem w obrobie wlasnej... 3. poseł, senator, jedno licho - zarabiaja 2000zł i ani grosza wiecej, pozbędziemy się parszywizny z sejmu. 4. emeryci, renciści, przymusowe sanatorium 5. Kazdy polak obowiązek badań krwi, moczu, kału, mammografia, cytologia, hiv, żółtaczka, poziom krwinek raz na rok 6. zdjęty podatek z lekarstw 7.każdy zdrowy ma obowiazek oddania raz do roku krwi, szpiku.

I niestety ale chyba zmuszona bede wprowadzić ustawę \"zastrzyk w dupę\" każda 15 latka dostanie zastrzyk hormonalny i niech się szlaja gdzie i z kim chce, bez ryzyka ciązy, aborcji, domów dziecka... kto wie co taki 15 latek ma we łbie. Ino kiełbie we łbie :D

Gość zla bardzo zla
No i znowu zostałam olana. Nie mam swoje go zdjęcia na kompie

zla bardzo zla :D nie denerwuj sie :) z facetami to tak zawsze ;) tez olewaj Andrzejka i sie go nie pros o zdjecie ;) między_piekłem_a_niebem -> :D szczepionka na raka szyjki macicy jest tylko dla dziewic, wiec kazda dziewczyna bedzie go dostawala majac powiedzmy 20 lat ;) Polacz pozyteczne z.. pozytecznym ;)

Gość zla bardzo zla
markta11@wp.pl Czekam

Gość BrznzadziejnaosobaWysokiKnot
a to nasza Matketa_cz się tak oburzyła :P