Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ducky Duck

Do jakich kosmetyków chętnie wracacie?

Polecane posty

Wiadomo, jak to jest z kobietami - lubimy kupować wciąż nowe kosmetyki :) Przyznaję, że lubię odkrywać nowości, ale mam też kilka sprawdzonych \"rarytasów\", do których wracam, kupuję kolejne opakowania i póki co jakoś nie rozglądam się za innymi. Jakie kosmetyki zagościły u Was na stałe?

balsam brązujący Loreal Nutri Summer blasam ujędrniający Loreal Sculpt up Emulsja do mycia twarzy Neutrogena Deep Clean perfumy: Dolce Gabana The One i Calvin Clein Euphoria OdZywka do włosów Matrixa

Ja rzadko kupuję ponownie ten sam kosmetyk, ale powiem szczerze, że póki co nie zamierzam wymieniać na nic innego tych kosmetyków: Faberlic krem-żel Balans FM-4 Balea - tonik do skóry wrażliwej z oczarem Fenjal - dezodorant antyperspiracyjny w spray\'u Joanna -żele do włosów z serii rzepa i Styling Effect

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zel normaderm, balsam do ciala milk and honey z oriflame, farby recital preference, tusze maybelline, blyszczyki bourjois effet 3d, perfumy red delicious, zel na porost paznokci oriflame, awokadowy krem do stop oriflame:)

Moje ulubione kosmetyki to krem Dove, crem Clinique wether everything, blyszczyk Bourjois eau de gloss (kolor 12 - moka frappe), kiedys tez bardzo lubilam krem do ciala Johnson&Johnson, w takich duzych opakowaniach, dla dzieci i dla mam, ale juz dawno go nie widzialam.