Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klekota ota ota

a taka fryzura dla kogos kto ma dlugi nos???

Polecane posty

No w sumie do dużych czy długich nosów to fryzura z tyłu powinna być bujna. Ale jak ktoś ma rzadkie i proste włosy to w każdej fryzurze będzie mu nos z profilu dominował. Jak masz proste włosy to się tak obetnij, takie włosy czy niepocieniowane - jak przylegają do głowy to bez różnicy. Takie wycieniowane może będzie ci łatwiej jakoś podnieść na czubku.:)

Gość blada klementyna
sliczna fryzurka, ale z ukladaniem to bedzie porazka

Gość ja zawsze
nie bedzie, jak bedzie dobre sciecie. moim zdaniem dlugi nos nie przeszkadza, tylko bedzie pasowal, wszystko tak na ostro z charakterkiem

Gość fryzurka powinna byc ok
bo przy zbyt długim nosie puszysta długa grzywka to podstawa, najgorzej wygląda sie we fryzurach z przedziałkiem na środku i przylizanych fryzrurkach gdy wszystkie włosy są ściągnięte w kucyk fryzurka bardzo ładna ale z jednego profilu nos będzie bardziej widoczny, musiałabyś tą asymetryczną grzywkę bardziej napuszyc niż wygładzac ale fryzurka jest bardzo ładna, wszystko zalezy od kształtu twojego nosa i twarzy, nie wiem czy będzie ci ładnie jeśli masz np kwadraową lub okrągłą twarz

Gość klekota ota ota
buzie mam raczej pociagla, nie bardzo chuda, ale taka owalna. lekko wystajace kocsi policzkowe. martwilam sie tylko o ten nos... tzn czy grzywka go za bardzo nie wyeksponuje... ja mam teraz dlugie wlosy, wiec to bedzie duza rzecz, taka zmiana fryzury. ale musze. wlosy za bardzo zniszczone. a chce cos oryginalnego, innego... nie zwykle skrocenie, chce zmiany. boje sie, ale chyba to zrobie. dzieki za dodanie mi odwagi. pozdrawiam:)

Gość gracee joneess
fajny kolor wlosow ma laska na zdjeciu... jak taki blond platynowy uzyskac????