Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ckm66

trochę perwersyjnie

Polecane posty

ckm66, wiesz, tym, co piszesz dajesz dowód tego, że naprawdę masz bardzo .... (no nie chcę użyć słowa, które by Cię obraziło, bo naprawdę nie taki mam cel) niech będzie znowu zachowawczy stosunek do tych spraw, mylisz pojęcia, oddzielasz od siebie słowa, które w guncie rzeczy, jeśli jest miłośc między dwojgiem ludzi, znaczą dokładnie to samo ... - nawet sobie sprawy nie zdajesz, że seks (kochanie się ), podczas którego jest również miłośc francuska z obu stron, może być naprawdę cudowny, namiętny, delikatny, pełen miłości, zaufania i oddania w stosunku do ukochanej osoby naprawdę nie mam zamiaru Cie przekonywać - ale taka jest prawda, jesli Twój partner tego właśnie oczekuje (co jest zupełnie zrozumieałe i nie ma w tym nic złego, jeśli sie łączy z miłością i szacunkiem) to Ty nie dasz mu pełni szczęścia w tej sferze życia ( a zmuszać się też nie ma sensu, bo druga strona to wyczuwa - Ty sie męczysz i on nie ma z tego satysfakcji takiej, jak powinen mieć, bo jesli Cie kocha, to na pewno nie jest mu przyjemnie, że Ty się do czegoś zmuszasz)

no takie jest moje zdanie - a nie jestem jakąs tam kobietką, która zmienia partnerów jak rękawiczki i, jak to nazwałaś, nie kocha się, tylko uprawia seks bez miłości, ale jestem w bardzo długim szczęśliwym związku pełnym miłości i zaufania. Ale jak świat światem - ilu ludzi, tyle gustów i opinii ;) Normalna rzecz

A ja się nie zgadzam z Wami dziewczyny, dla mnie taka wyedukowana jak Japonka, sorry, trąci kimś ... Jestem facetem i jak by mi dziewczyna, którą kocham powiedziała, że jej to nie odpowiada to porozmawiałbym z nią, wytłumaczył i poprosił, żebyśmy czasem, jeśli chce tak się kochali, ale nie zmuszał, to nie najważniejsze. Sorry Klaudia, ale pełnia szczęścia w tej sferze to tylko w agencji, bez urazy

\"może i lipna ze mnie kochanka, bo pow2iinam lubić taki seks, ale właściwie gdzie to napisane ? co to zanzcy zachowawcze ?\" Nigdzie - tak samo jak nigdzie nie jest napisane, że musisz być z tym facetem, nigdzie nie jest napisane, że w ogole musisz z kimś być...

komiczne tak samo jak nigdzie nie jest napisane, że ty musisz tu być i pisać głupoty same doświadczone, aż się boję jako facet, hehehe

niedługo powiecie dziewczynie, ze się do niczego nie nadaje, bo nie chce robić loda a ja bym wolał mieć taką żonę ckm66, powiedz coś

bundy --> czytaj uważnie, ja napisałam wyraźnie, że zmuszać nie można nikogo i do niczego. Zaufanie, wzajemne zrozumienie, delikatnośc i szacunek to podstawa - nie zaprzeczyłam temu ani przez chwilkę, u mnie w związku nie zabrakło tego ani na moment. Ddajemy sobie pełnię szczęścia w tych sprawach, a nie stosujemy żadnych wynaturzeń i z agencją nic wspólnego nie mamy. Jestem szczęsliwa, że według mojego mężczyzny jestem cudowną kochakną i napisałam tutaj moje zdanie - być może w czyms pomogę autorce, być może nie A tak na marginesie - chyba obraziłeś Japonkę :O Daruj sobie na przyszłość takie teksty

a ja jestem facetem bundy i powiem Ci, że tacy dobrzy mili faceci jak Ty, ktorzy do niczego nie zmuszaja kobiety, nie naciskają jej, robią tylko tak jak ona lubi.... kończą spuszczeni przez babe z wodą klozetową... a tacy jak facet autorki, mają sie doskonale, bo ona będzie narzekac na niego, płakać kolezankom, żalić sie na forum... Ale nie zoztawią go za zadne skarby... Taka kobieca mentalnosc

Gość Migisia
Jasne że nie jest nigdzie napisane że musi to robić ale nie jest tez napisane że jej facet musi byc szczęśliwy. Nie dziwię mu się bo rzeczywiscie miłość francuska może być piękna - tak jak opisala to klaudka27

nie jestem jakoś nieszczęśliwy a za to, że je rozumiem lubią mnie dziewczyny :) w tym moja laska najbardziej :)

bundy daj sie leczyć skoro mierzysz ludzi takimi tekstami, znajdź sobie żonę co nie nie lubi orala i badźcie szcześliwi, PEACE a tak na marginesie panie bundy to żal mi ciebie ze kazda kobietę która uwielbia seks oralny masz za dziwkę.

Ale kolego, kobiety lubią miłych facetów.... ale do łóżka chodzą z tymi niemiłymi... stara zasada... Tylko jedne lubią totalnych chamów a inne troszke oschłych... Ja nie mowie, ze facet dobrze robi, że ją zmusza... ale niech sie potem nie dziwi, że ją zdradzi.... Nie dostajemy czegos w domu, szukamy poza nim... Ps nie jest to usprawiedliwienie zdrady, tylko jej wyjasnienie

komiczne --> może i jesteś dość dosadny, ale trzeba przyznać, że masz dużo racji (no moze nie do końca z tym, że lubimy chamów ;) )

niektóre lubią.. inne wolą troche spokojniejszych... Ale nie spotkałem kobiety, ktora lubi jakies mameje bez jejec, ktore robią wszystko pod dyktando kobiety i są na kazde zawolanie, wykazują sie tolarancją Matki Teresy...

mógłbyś być jej faciem, dogadalibyście się, ale podła nie robi facetowi dobrze tak jak chce a to jej powinność hehehehe sami siebie poczytajcie Klaudka27 mam znajomego, który twierdzi, że jego żona jest najwspanialszą kochanką na świecie, odpowiadają sobie pod każdym względem a ta dziewczyna w porównaniu z tymi które znał wcześniej to prawie zakonnica. Sa 5 lat małżeńtwem i gdybym go nie znał wcześniej to bym nie uwierzył, więc nie ściemniajcie, że trzeba i że konieczne, bo wcale nie...

\"mam znajomego, który twierdzi, że jego żona jest najwspanialszą kochanką na świecie\" buehehehehe Emocjonalnie stary, to Ty masz 18 lat... Kobiety żalą sie na facetów.... Faceci zawsze mają super kochanki :D:D:D w opowiesciach pomiedzy kolegami... Oraz.... nie wiesz jak widze, co zakonnice potrafią robić ;)

Czemu tacy jesteście? Tu wszystko zależy od ludzi - jeśli kobieta będzie miała ognisty temperament, a facet będzie bardziej nieśmiały w tych sprawach, to niekoniecznie muszą dojść do kompromisu. I odwrotnie! I to właśnie jest ta kwestia dopasowania się do drugiej osoby. Jeśli naprawdę masz odrzut od tego, nie chcesz tego robić, nie umiesz się przemóc - nie rób.. wątpię, czy sprawisz mu przyjemność, jeśli tobie to nie będzie sprawiało przyjemności. To chyba działa w dwie strony, prawda? To, by zaspokajać się w sferze intymnej, erotycznej, jest naprawdę ważne i istotne. Seks jest ważny. Nie najważniejszy, ale ważny.

komiczne to mój brat, więc z szacunkiem a lat mam duuużo więcej :) tobie to dziewczyna będzie musiała robić, bo jak nie to niech spada, taki macho jesteś, nie ?

bundy zrozum ze wiele kobiet to po prostu lubi i nikt nic nie \"musi\" a zwyczajnie pragnie tego i chce. Jesli mezczyzna działa na kobiete maksymalnie, to normalka jest ze ona pieści go wszędzie. to instynkt samicy:D

ale mogą dojść do kompromisu, prawda ? nie mówcie mi proszę o dobraniu seksualnym, bo to wcale nie gwarantuje udanego związku, to tylko element, ludzie i tak mogą się rozstać, jeśli seks a nie uczucie przeważy. Ktoś inny może okazać się jeszcze lepszy niż Ty Klaudka29 i co ? Kocham mojego chłopaka i nie chcę się z nikim innym dobierać seksualnie, ma wiele innych zalet

Gość gorzej jak on zechce
sie z inną dobrac lepiej seksualnie i ciebie wtyłek kopnie

no to nie wart mojego uczucia, skoro \"kopnie mnie w tyłak\"

Gość to niech cie kopnie i
poszuka takiej dla ktorej pieszczoty bedą przyjemnoscią a nie zimnej kłody takiej jak ty:P

Gość 20 mg
Bundy, tak sobie myślę, że Ty chyba nie za dobrze znasz kobiety. Ok., może Twoja kobieta jest taka jak piszesz, ale.......dużo racji ma Japonka. Jeśli się kogoś kocha, to kocha sie całe jego ciało. Niemniej jednak jeśli tworzycie udany związek, to nic tylko gratulowac :-)

i tylko dlatego powinnam pozwolić mu na wszystko, fajnie, to dopiero jest układ

znajomy przekształcił się w brata... a no prosze, prawie jak na filmie :D Pewnie, gdybym powiedzial, że bratu nie mowi sie wszystkiego, Ty powiedzialbys, że on pisze super szczgółowy pamietnik do ktorego masz dostęp i czytasz go codziennie...:D A do autorki, nieudany sex rozwali kazdy związek, jak dorosniesz to zrozumiesz... Tak wlasnie jak Wasz nieudany sex, rozwala związek w ktorym jestes... Wiem zaraz napiszesz, ze sex jest udany... Tylko o czym w takim razie jest ten temat? :D:D I czy kopnę taką, ktora nie będzie chciala tego robic... od razu nie.... ale kiedy minie pierwsza fascynacja, nie bede czul sie w pelni usatysfakcjonowany związkiem...

ckm66 --> oczywiście, że masz dużo racji, ale niestety ten świat jest tak skonstruowany, że mimo że seks nie jest najważniejszy, to jest bardzo wazny w dla wielu ludzi (i to nie ma nic wsplnego z brakiem miłości) - z tego, co opisałaś akurat trafiłas na temperamentnego faceta, który lubi urozmaicenia i szczerze Ci powiem, że jest bardzo prawdopodobne, że po dłuższym czasie mógłby szukać na bokach tego, czego nie ma w swoim związku - tym bardziej, że juz coś tam nadmienił, może w tym momencie to czysta mobilizacja, ale sam fakt, że on jednak widzi taką możliwość powinen Cie zastatnowić (oczywiscie doczytałam, że póki co ma, staras się, ale nie sprawia Ci to przyjamnosci - żeby nie było ) Tak to juz jest - dobranie się temperamentami jest naprawde bardzo ważne. Pewnie gdybyś trafiła na takiego faceta jak bundy mogłoby to wyglądac inaczej