Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ckm66

trochę perwersyjnie

Polecane posty

Dobra, nie chciałem tego mowić, ale.. ... jesteście oziębłe :D:D A co do niezmuszania nikogo do niczego.... Powtorze sie po raz setny... Nie dziwcie sie zatem ,ze potem faceci szukaja rozrywek u mniej pruderyjnych babek...

to jeszcze lepiej :) a ja sam nie wiem ile tu posiedze... a pracowac mi sie strasznie nie chce :)

ale zawsze masz perspektywę cieplutkiego weekendu tuż, tuż :D głowa do góry, jeszcze troszkę ;)

Jak sie wkurze, to wezme laptopa do domu i cos tam popisze w nocy sobie... Bo juz mi sie nie chce siedziec tutaj... Trudni klienci z rana byli... Jakis padnięty jestem.

Gość upppp ciekawy tematD

Gość ale macie problemyy

Gość emiger
Musze powiedziec, ze sie niezle rozbawilem tymi wypowiedziemi. Zastanawiam sie czy ckm66 wie co to milosc. Z mojego doswiadczenia powiem tylko jedno, jesli cos nie sprawia mi bolu, to jestem sklonny zrobic wszystko co nawet w najmniejszym stopniu zasygnalizuje moja partnerka. Sex jest wyrazaniem uczuc w najbardziej intymnej i najwazszej formie(mowie o sobie). W takim momencie zrobie dla niej wszystko, i nie brzydze sie jej naturalnych soczkow, zapachu czy oddechu. Czy ty pragniesz tak samo swgo partnera ? Czy to co on lubi jest dla ciebie odrazajace ? Powiem tylko jedno, cenie kobiety bo jestescie tym dlaczego warto zyc, wasza wnetrze jest niesamowite i czesto niepowtarzalne, ale czego my faceci "takze" oczekujemy., to to byscie po zamknieciu drzwi do sypialni byly wspanialymi i wyuzdanymi kochankami...

Gość a co przez to rozumiesz
?